Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 15:15:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tipovi žena koje muškarci ne podnose  (Pročitano 63905 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
sve u svemu, izuzev jedne žene koju sam izuzetno cenio, a koja me je totalno razočarala da ne može ni sveti bog otac da me ubedi da povratim pređašnje mišljenje o njoj, sve vas ostale ženturadže poštujem... donekle

ova iz potpisa Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Necu da raspravljam ovde o licno tebi. Nego si ti klasican predstavnik grubih muskaraca. Da ne ispadne da se obracam samo tebi...govoricu u mnozini.
Nekako, iskustvom, sam primetila da ti grubi muskarci imaju jako malo dijaloga sa zenama. Da ne kazem da ne znaju sta znaci rec kompromis.
To je ono sto danasnje zene nikako ne vole, i jasno to daju do znanja.
Cini mi se, mozda gresim, da su zene pored tih ljudi povredjene. Jer ih niko ne slusa, i kada kazu svoje misljenje to se ne uvazava. Muskarac je najpametniji, njegova je zadnja.
I onda kad se zena pobuni, kad pozeli da skrene paznju da se nesto ne radi kako treba ispadne bezobrazna. I takvu treba samarati. Ili vezati ili sta god...
Kad ne zeli da razgovara, jer unapred zna da dzaba prica ona je bezidejna.
Kad razgovara o problemu, kad pije kafu sa drugaricama, kad odgovori muzu ona je alapaca.
I sve tako redom.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Muskarci ne podnose zene koje vecito nesto kukaju i za najmanje gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
Nego si ti klasican predstavnik grubih muskaraca

i života ti reci mi, živo me zanima, kako si ti izvela ovaj zaključak?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Nego si ti klasican predstavnik grubih muskaraca

i života ti reci mi, živo me zanima, kako si ti izvela ovaj zaključak?

Sto? Mislis da gresim?  Smile
Recimo...Nazvao si zene zenturacama koje podnosis...donekle. Rekao si da mi tebe napadamo a ti ces nas da napusavas. Svaka zena, skoro, na ovom forumu je za zavrsavanje posla, jebacinu i nista vise.
Najvise se svadjas sa zenama.
Sa dosta zena ne razgovaras.
Napadnes, izvredjas, i onda bude " ne obracaj mi se".."ne dolazi tamo gde sam ja" ili najkrace- teras sve u kurac.
Cim zena napise da se ne slaze sa tobom ...u vezi sminke..sta si napisao...da ti je jasno zasto zene zagovaraju sminkanje ..jer su ruzne pa im treba da se sakriju?
Meni si sada rekao da se ubrajam u zene, pronalazim se u onome sto si napisao da ne podnosis kod zena, samo zbog toga sto sam napisala da se ne slazem sa napisanim.
I sta dalje...da treba da nastavim da ti se ne obracam jer nece biti "problema"  Smile

Ovde sam napisala samo skorasnje primere. Mnoge si zene ovde izvredjao. Nemas ni malo takta, bez u vrede (a daaa ti i ne pricas samnom Smile ). Sa tobom svaki sagovornik hoda po tankom ledu.
Da ne spominjem ono kad si rekao da nas sve mrzis, da si bezobrina dzukela, da nikoga ne podnosis...ma koliko to bio sarkazam (da li je? ).

Sad ti meni reci..jesi li grub ili ne? Bez obzira da li je grubost sa tvoje strane opravdana ili neopravdana.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
Sto? Mislis da gresim?

ne da mislim, nego znam.

Citat
Recimo...Nazvao si zene zenturacama koje podnosis...donekle

zajebancija. kao što rekoh ranije, koju vi većinom ne kapirate.

Citat
Svaka zena, skoro, na ovom forumu je za zavrsavanje posla, jebacinu i nista vise.

ovo je već izmišljanje. gde sam ja to rekao za neku ženu na forumu da je samo za završavanje posla.
a što se tiče onih devojaka čije se slike postavljaju, to je čisto muško komentarisanje i često zajebancija, što vi opet ne kapirate.

ti si udata žena sa dvoje dece, pa tamo balaviš za Kolinom Farelom ili kime već na temi poznatih ličnosti, pa mi nikada nije palo na pamet da te prozivam zbog toga. znam šta je zajebancija i fantazija.

Citat
Sa dosta zena ne razgovaras.

sa kojim ženama? jel sa onom kojoj sam rekao da je smatram za jednu od najinteligentnijih, najzanimljivijih i najsimpatičnijih, a koja mi je uzvratila sa ovim što mi stoji u potpisu što u prevodu znači da sam đubre, skot i ološ ljudski?

sa osmom putnicom, kojoj sam takoe rekao koliko je cenim, a ona uzvratila nepoštovanjem?

sa tobom? ženom koja je rekla da je citiram "pičkarski prozivam" iako to nikad u životu to nisam uradio?

naravno da neću da razgovaram, što će mi takvi ljudi u životu?

jedino Aneu ignorišem jer me jednostavno nervira, al kao što rekoh, to je moj trip.

Citat
Napadnes, izvredjas, i onda bude " ne obracaj mi se"

koga sam to izvređao, a da taj prethodno mene nije napao? nađi mi taj citat, tu rečenicu... ajde nađi.
to "ne obraćaj mi se" je mislim potpuno korektno, kada vidim da između nas ne može da bude normalne konverzacije. to sam uradio sa igoro delijom sever, Vexenom, st_facom na sportu, koji, evo Crnja može da posvedoči i nisu zaslužili ništa drugom, a od žena sa bambinom, tobom na tvoju inicijativu i svojevremeno putnicom, mada smo kao izgladili odnose, mada me je ponovo razočarala.

Citat
Meni si sada rekao da se ubrajam u zene, pronalazim se u onome sto si napisao da ne podnosis kod zena, samo zbog toga sto sam napisala da se ne slazem sa napisanim.

haha, ti baš imaš kratko pamćenje. rekao sam ti zbog ove rečenice

zahvaljujem na opasci. Mislim da je sasvim jasno cija je sujeta ovde izrazajnija. Smile

da, ja sam prvi počeo. kao i uvek    Smile

Citat
u vezi sminke..sta si napisao...da ti je jasno zasto zene zagovaraju sminkanje ..jer su ruzne pa im treba da se sakriju?

ja sam ženo božija, samo napisao da ne volim šminku, a ti idi i vidi šta su brana i putnica napisale posle toga.

Citat
Mnoge si zene ovde izvredjao. Nemas ni malo takta, bez u vrede (a daaa ti i ne pricas samnom Smile ). Sa tobom svaki sagovornik hoda po tankom ledu.

na ovo ću se samo nasmejati  Smile

Citat
Da ne spominjem ono kad si rekao da nas sve mrzis, da si bezobrina dzukela, da nikoga ne podnosis...ma koliko to bio sarkazam (da li je? ).

dabome da je bio sarkazam jebote. ooo vo imja oca... i onda kad sam rekao tebi i malkinu da vas mrzim, to je značilo potpuno suprotno.
mislim e, shvati da sam u tom trenutku bio izuzetno razočaran i ljut.

Citat
Sad ti meni reci..jesi li grub ili ne? Bez obzira da li je grubost sa tvoje strane opravdana ili neopravdana.

ja samo ne dam da me iko zajebava i pravi ludim. ako te ja poštujem, očekujem da mi uzvrati to. sa mnom ćeš uvek moći da računaš na fer i korektan odnos. kada osetim da sam sa nekim dovoljno blizak, udaram malo na zajebanciju, ali to je bezazleno i ništa više. evo Crnju zajebavam svakodnevno, ali on zna koliko ga cenim i tu šalu shvata samo baš u to kontekstu - kao šalu... za razliku od pojedinih ljudi ovde.
A ako me ne poštuješ, već moje mišljenje počneš da omalovažavaš ili da me klevećeš i to ako nisam zaslužio... pa da si mi rod rođeni, napušiću te najstrašnije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Ja balavim za Kolinom Farelom, ona za Bred Pitom.. a to sto je udata, ne znaci da ima povez na ocima i rupu u glavi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
pa ja to i razumem. ali očito njoj predstavlja problem kada ja, koji sam pazi još free as a bird, to radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znate, pocecu i ja da generalizujem i izvlacim iz konteksta nesto sto neko kaze ovde a verujte, to nimalo nece biti prijatno Smile

Citat
Muškarci ne podnose posesivne i ljubomorne žene
Da, njih sam zaboravio. Zene koje pricaju: "Gde si?" "Sta radis?" "A zasto si tu gde jesi?" "Zasto ne mozemo da se vidimo?" . Nije toliko ni stvar poverenja, vise je stvar sebicnosti a moze da se kaze i zaljubljenosti (da, dobro ste procitali) posto su to one koje misle da je partner tu da bi ispunjavao njihove zelje i da je tu samo zbog njih. Kakvo drustvo? Kakve drugarice i kafe? Vazno je da uvek budes tu za njih Smile Imao sam pre licni primer toga. Fala Bogu da sam se izvukao Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
evo Crnju zajebavam svakodnevno, ali on zna koliko ga cenim i tu šalu shvata samo baš u to kontekstu - kao šalu... za razliku od pojedinih ljudi ovde.

Ja sam uvek bio na nivou Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 15:15:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.