Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 02:25:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 762 763 765 766 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tinejdzeri  (Pročitano 259051 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1950
Zastava Gornja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da bi i ja mogao na spavanje!!!
ipak ne jos Smile
IP sačuvana
social share
dr. SM
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
 Smile ako je jos neko budan  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
p9cka ti materina,stavio si me na ignore listu zato sto ne znas da mi odgovoris jer si glup zato  Smile Smile Smile Smile
Ja za sve sto tvrdim imam dokaze,dok ti za sve sto tvrdis za mene,nemas,jer ne postoje.

Smile Aaa nemoj vise boli me stomak.
Kakve dokaze majke ti?
Ja ti napisem 6 7 razumnih recenica bez ijedne psovke ti meni 2 rechi "pushi ku**c"
i tako 3 puta.  Smile Pa ko te normalan ne bi oterao u PM i stavio na ignore?!  Smile

Nisi ti moj nivo da bih se raspravljao sa tobom

Pa naravno da nisam kad imas negde oko 14, 15 godina
Samo sto to ne bi trebalo da bude merilo, imas ovde masu te dechurlije, evo ona mala Katarina pa Ukika i Wolfnstain... al se ponasaju normalno tj. ponasaju se i bolje za zvoje godine.

ti si samo jedan fenser.
Jesam.

Sta sam se bre blamirao
Aj kad me vuces za jezik.
Zvali su te satro da se uclanis u mensu a ne znas da sastavis 2 normalne rechenice.
Treba da budem ljubomoran na tvoj izgled... ?!  Smile  Jel na avatar?
Srbi su glup narod, odma u nastavku sledi, "ja sam polu Srbin" Pa vidi se da si polu glup...   Smile

---
Prestani da smaras ovde, niko ne zeli da slusa tvoje podjebavanje zachinjeno sa 2, 3 smajlija.
To sto ne mozes da me smaras na pp ne mora da znachi da ostali moraju da slushaju tvoje izlive pishacke u mozgu. Poshtedi ih.

A oko cega se svadjate? Smile
Svadjanje? Ma jok buraz, samo vaspitavanje. 
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Z400
 Smile dobro jutro
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia N95
p9cka ti materina,stavio si me na ignore listu zato sto ne znas da mi odgovoris jer si glup zato  Smile Smile Smile Smile
Ja za sve sto tvrdim imam dokaze,dok ti za sve sto tvrdis za mene,nemas,jer ne postoje.

Smile Aaa nemoj vise boli me stomak.
Kakve dokaze majke ti?
Ja ti napisem 6 7 razumnih recenica bez ijedne psovke ti meni 2 rechi "pushi ku**c"
i tako 3 puta.  Smile Pa ko te normalan ne bi oterao u PM i stavio na ignore?!  Smile

Nisi ti moj nivo da bih se raspravljao sa tobom

Pa naravno da nisam kad imas negde oko 14, 15 godina
Samo sto to ne bi trebalo da bude merilo, imas ovde masu te dechurlije, evo ona mala Katarina pa Ukika i Wolfnstain... al se ponasaju normalno tj. ponasaju se i bolje za zvoje godine.

ti si samo jedan fenser.
Jesam.

Sta sam se bre blamirao
Aj kad me vuces za jezik.
Zvali su te satro da se uclanis u mensu a ne znas da sastavis 2 normalne rechenice.
Treba da budem ljubomoran na tvoj izgled... ?!  Smile  Jel na avatar?
Srbi su glup narod, odma u nastavku sledi, "ja sam polu Srbin" Pa vidi se da si polu glup...   Smile

---
Prestani da smaras ovde, niko ne zeli da slusa tvoje podjebavanje zachinjeno sa 2, 3 smajlija.
To sto ne mozes da me smaras na pp ne mora da znachi da ostali moraju da slushaju tvoje izlive pishacke u mozgu. Poshtedi ih.

A oko cega se svadjate? Smile
Svadjanje? Ma jok buraz, samo vaspitavanje. 
Sta bre prvi pocinjes,siso jedna,video bih te da li bi tako mogao da pricas kad bi me poznavao licno???Mnogo si mi jak na intenetu.
Pa rekao sam ti pusi ku9ac zato sto smaras i da te odjebem,ali ti to nisi shvatio jer si glup.I ja nisam glup,jer ne mogu da budem,meni su svi u familiji fakultetski obrazovani,a cale mi je medju 10 najboljih elektro-inzenjera u MOSKVI,a ja sam bio vukovac u osnovnoj,a u 3 gimnaziji po tezini u srbiji sam odlican,a to nisu ko ove gimn u bg gde se provlacis,nego gde se radi,profesori te ne vole,i trude se da ti smanje ocenu.
Nemam 14,15,imam 17,nauci da sabiras.
Pa fenseri su seljaci.
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Па, девојка која има најбоље оцене у мом разреду и једна је од најбољих у гимназији пише "постанар" уместо "подстанар"...   Smile није погрешила, кад сам јој рекла, убеђивала ме је да се тако и пише...  Smile

Па, факултетске дипломе нису наследне, па да се хвалиш њима  Smile

Немој погрешно да схватиш, не кажем да си глуп, јер те ни не познајем, већ једноставно сматрам да оцене нису и никад неће бити право мерило знања, а још мање интелигенције...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
@Equalzator ti bi mogao da tusis svoj mozak vrhovnom sudu zbog veleizdaje  Smile
fenseri nisu seljaci vec fenseri, to je valjda opste poznata cinjenica.... i sad da prestanete, svako sledece podjebavanje bilo kog korisnika na ovakav, vulgaran, nacin bice sankcionisan Smile

sto se tice nivoa strucne spreme i ocena, to nema veze sa vezom...... ne mogu se setim koji od ove dvojce, tesla il ajnstajn su imali dva iz fizike u gimnaziji, pa vidi sta su uradili  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 10:11:06 od wolfnstain »
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6300
jutro svima Smile
Equalzator sta se svadjas bre????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia N95
Proziva White Goa.Ma uzivelo se dete,misli da je uvatilo Boga za levo jaje,pa proziva.....Mislim,ne mogu da njima da solim pamet,bas me briga iskreno..
Wolfenstain,zar tebi oni pravi fenseri nisu seljaci(na to ne mislim na ljude sela,paore,nego na seljacine)?I ja se cesto oblacim ko fenser ali ja to nisam,oni stavljaju mindjuse,pirsing na jezik Smile Smile Smile
Mislim skroz su gay,a i slusaju grand Smile Smile Smile ](*,)Mislim sta tu ima da se slusa......

Nisu fakultetske diplome nasledne,ali jesu geni,,a sa njima i IQ i neke osobine nasih roditelja,i one odredjuju kakvi cemo mi da budemo,Frojd je tako govorio.
Ocene u 89% slucajeva jesu merilo znanja,jer ne moze neko da zna sve a da ima keca.Ocene i nisu merilo inteligencije,tom im i nije namena za to postoji IQ test,a ocene treba da ocene nase znanje iz pojedinog predmeta.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 10:40:53 od Equalzator »
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Хоћеш да кажеш да није могуће да ти знаш одговор на 97 питања, а не знаш на 3 и да ће те професор баш та 3 питати?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 10:58:35 od wolfnstain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 762 763 765 766 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 02:25:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.