Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 19:44:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 332
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tina Ivanovic - Bunda od nerca  (Pročitano 1834693 puta)
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson 
INTERVJU Tina! I da znam da neke moje koleginice prodaju svoje telo, ne bih to javno rekla!

NE PROSTITUIŠEM SE NA "TEZGAMA"!

- -
Od nerca imam dve duge i jednu kratku bundu

- -
Nedavno su me pitali da li sam abortirala?! Strašno!
- -
Ceci sam poslala korpu cveća u emisiji "Bravo šou"

Malo ko bi poverovao da je Tina Ivanović privatno sasvim drugačija od one vatrene i seksi zavodnice koja u kratkoj suknjici i sa dubokim dekolteom vrcka na sceni dok peva o zlatu, dijamantima, bundama i "poršeima"... Ova u suštini mirna, tiha i povučena devojka, čak ni kada je izazovu, ne voli da vraća i da se prepucava.
"Oguglala sam. Više me ni maliciozni tekstovi ne pogađaju kao pre. U početku sam plakala, a sada me samo ponekad, na momente, sustigne očaj. Nisam konfliktna ličnost, nikoga ne diram...", počinje naša sagovornica i nastavlja priču o njenim nedavno objavljenim fotografijama iz mladosti i o propratnom tekstu u kojem piše da je tada nosila "sedamnaest" puta manji broj brushaltera... "Tada sam bila mlada i nerazvijena... To su slike iz rane mladosti. Inače, kasnije, kada sam sazrela, porasle su mi i grudi. Mislim da fotka nije ružna, baš naprotiv. Na njoj sam slatka klinkica."
- Stoja je nedavno izjavila da joj smetaju grudi i da će ih verovatno smanji. Imaš li, možda, i ti sličnih problema?
Ne, zaista nemam.
- Boli li te kičma zbog velikih grudi?
Za sada nisam imala takvih a ni sličnih problema. Da ne čuje zlo, sve je u savršenom redu.
- Sa druge strane nije mali broj tvojih koleginica koje, nemajući meru, ugrađuju silikone što prelaze granicu dobrog ukusa...
Samo bi mi još to falilo da povećam grudi! Pa, šta će mi veće?! Šalu na stranu, mislim da su moje grudi srazmerne sa mojim telom.
- Reklo bi se da je estetska hirurgija u Srbiji još uvek tabu tema...
Šta ćemo, kada živimo u konzervativnoj sredini. Sporo se razvijamo, kaskamo i kasnimo za Evropom...
- Tvoj posao zahteva perfektan izgled. Izgladnjuješ li se?
Ne. Na sreću imam savršen metabolizam, pa ne pribegavam nikakavim mazohističkim metodama. Štaviše, obožavam da jedem i stalno nešto grickam. Burek, recimo, obožavam. Opet ponavljam, imam sreću što se na meni ne vidi koliko mogu da pojedem.
- Vežbaš li ponekad ili metabolizmu možeš u potpunosti da zahvališ na savršenoj liniji?
Ne vežbam, ali se trošim! (smeh) I preko dana, ali i u uveče! Preko dana trčim oko kuće, a uveče... (smeh) znaš već šta!
- Tvoj kum Đani nedavno je u jednom intervjuu bio prilično oštar kada je govorio o pevačicama. Između ostalog, rekao je da su mnoge tvoje koleginice nakon nastupa intimne sa gazdama diskoteka. Da li ti je poznato tako nešto?
Čisto sumnjam da je Đani to izjavio. A i ako je rekao, treba videti u kojem kontekstu je tako nešto izjavio. Uostalom, možda ga je neka koleginica isprovocirala pa je hteo malo da je "pecne".
- Da li je tebi poznat neki takav slučaj?
I da jeste, ne bih o tome javno govorila. Uostalom, to su njihove stvari i njihov život. Nikome se ne mešam u život, a isto tako ne volim ni da se meni mešaju.
- Kriješ nešto, pa ne voliš da ti se "čačka" po privatnosti ili...?
Ne, ne krijem ništa, ali privatnost je nešto što želim da sačuvam samo za sebe.
- Nedavno je, kada se govorilo o prostituciji na estradi, i tvoje ime pomenuto...
Nažalost. Ipak, svesna sam sebe pa me zli jezici ne mogu uvrediti. Konkretno, reč je o intervjuu sa Donnom Ares, u kojem je moje ime pomenuo novinar, a ne osoba koja je bila intervjuisana. Ovom prilikom bih se zahvalila koleginici koja me je odbranila jer bi svako drugi na njenom mestu jedva dočekao da me "pljune". Sa druge strane, retki su oni koji ne znaju s kim spavam i s kim sam u vezi poslednjih godina. Kada već govorimo o malicioznim novinarima, ne mogu a da ne pomenem da me je jedna novinarka nedavno pitala da li sam nekad imala abortus ili pobačaj. Strašno...
- Pa, jesi li?
Pitanje i suviše zadire u moju intimu da bih na njega odgovorila, a i prelazi granicu umesnog.
- Jesi li zaista ti pre nekoliko meseci poslala Ceci cveće u emisiju "Bravo šou"?
Da, jesam.
- Čula sam da si se dvoumila da li da joj ga lično uručiš...
Da, ali sam na kraju ipak odlučila da joj ga pošaljem.
- Osećaš li na svojoj koži posledice krize za koju tvrde da vlada poslednjih godina na estradi?
Na sreću, ne. Daleko od toga da je sve sjajno, ali, hvala Bogu, ne žalim se. Istina je da je danas zaista malo pevača koji kontinuirano rade, fino zarađuju i uspevaju da finansiraju svoje albume, spotove, imidž... Ne želim da ispadne kao da se hvalim, ali, evo već treći album finansiram sama. Nisam od onih koji su primorani da pozajmljuju novac, podižu kredite... Uz to, poslednjih godina pristojno živim, Zvezdan i ja gradimo kuću, pomažem porodici... Od kada je pesma "Bunda od nerca" postala hit, nisam imala nijedan slobodan vikend.
- Znači tačan je podatak da si samo na toj pesmi zaradila oko 300.000 evra?
Pa, dobro, ne bih sad o ciframa, neumesno je... Tačno je da sam dosta zaradila.
- Kakva je situacija sa pesmom "Porše"? Jesi li udvostručila gore pomenutu sumu?
Da, da - duplirala sam je! (smeh) Moji novi i stari albumi razlikuju se utoliko što se na aktuelnom albumu umesto jednog nalaze tri hita - "Porše", "Zaljubljena" i "Ekstra". U poslednje vreme sve češće mi traže i pesmu "Neka žurka krene". Pa, malo li je?
- Kako si počela, sledeći, logičan korak je da ćeš sa trećim albumom postati milionerka. Zaradićeš svoj prvi milion.
Iz vaših usta u Božje uši!
- Pevaš o "poršeu", a voziš "mercedes CLK". Kako to?
Više mi se sviđa "mečka".
- Nemoj mi sad samo reći da nemaš nijednu bundu od nerca...
(smeh) Imam, naravno. Dve duge i jednu kratku.
- Čujem da vam je direktor nedavno strogo zabranio da se skidate više nego što treba?
Da, i ja ga u tome podržavam. Krajnje je vreme da se nivo domaće strade malo podigne(?!).

SEKU NE SREĆEM NA AERODROMIMA!

- Ko uz tebe još dobro radi? Koga najčešće srećeš na aerodromima?
Mile Kitić je neprikosnoven, a tu su još i Sinan Sakić, Đani, Stoja, Lepe Brena, Dragana Mirković, "Đogani", Goga...
- Šta je sa Sekom Aleksić?
Ne srećem je.
- Foliraš, a?
Pređite na sledeće pitanje.

AMAZONKA SA OBE DOJKE!

- Svojevremeno si izjavila da "furaš" imidž urbane amazonke. Da li bi mi malo pojasnila taj termin...
Jao... (smeh) Tako su me nazvali moji saradnici. Eto... valjda im ličim na amazonku...
- Da li ti je poznato da su amazonke odsecale desnu dojku kako bi lakše baratale lukom i strelom?
Dobro je što ne koristim luk i strelu... (smeh)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
tina.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung D830
stotka , Tina je zasluzila svih sto strana  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

*¤*¤* Magic and Illusion *¤*¤*

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 45674
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Bogami,dobra je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson xperia arcS
extra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
 Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
strashno dobra a ovde josh u najlonkama Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Скрндељ!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
@drazenmd imas li spot od onih slika sta si postavio na prethodnoj stranici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung D830
 Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ers ich bin Serbe!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mnogo dobro izgleda u ovom kompletu, davaj josh slike!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 332
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 19:44:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.