Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tim iz Haaga istražuje ratni zločin u Baćinu  (Pročitano 30913 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Zasto se vi, St i Tiger uopce date provocirat i raspravljate sa ovim gore kad vidite da je to sve plitko i bez pravog argumenta sta on pise.....?? Njega su tata i mama od malena ucili da sve sta nije Srpsko mora bit Ustasko i to se njemu ne da izbit iz glave (sta nije ni preko potrebno) !!!
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
I ja cu opet reci da lupate gluposti.
Mene su mama i tata ucili lepim stvarima,o ustasama nikad i nismo pricali.
A ponovicu da sam imao devojku hrvaticu gospodarskog "podrijetla",dva moja strica(sinovi babine sestre) su hrvati,njihovi sinovi,a moja braca i meni to ne smeta,divni ljudi.
Zato ne lupajte,ja ne pljujem Hrvatski narod u celini,da to radim sacekivao bih turiste i tukao ih,palio bi im kola kako to radite vi u Hrvatskoj,eto neki dan ste prebili glumca Glogovca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Oprosti Dutch,ja uopce nisam tebe mislio nego nitskok-a..........
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zasto se vi, St i Tiger uopce date provocirat i raspravljate sa ovim gore kad vidite da je to sve plitko i bez pravog argumenta sta on pise.....?? Njega su tata i mama od malena ucili da sve sta nije Srpsko mora bit Ustasko i to se njemu ne da izbit iz glave (sta nije ni preko potrebno) !!!

Upravu si Dado...ali evo kada Dutch prica nesto o postenoj Srbiji reci mi Dutch kako se desi da je iz katolicke Crkve prije dva ili tri dana ukradeno stvari u vrijednosti od 1,2 miliona dinara...

Ej dutch malo procitaj prvo kako je doslo do tuce oko tog glumca pa onda pricaj dalje...stvarno dosadujes...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
To je laz.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
To je laz.

Da sigurno eto ti to znas najbolje...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
To znaci da se plasi za bezbednost svedoka koji ce svedociti u njegovu korist i pruziti mu alibi.
A plasi se zato sto je hrvatska nedemokratska zemlja gde vlada zakon Udri Srbina,Srbe na vrbe...
Gde omladina starce siluje uz pomoc pasa...
Toga u mojoj zemlji nema.
Evo neki dan u Vukovaru sta se desava,podivljala ustaska omladina i teraju Srbe ucenike.
Zivela demokratska Hrvatska,dole ustase,dole mesic,dole ana lucic

Bogami, toga u tvojoj zemlji nema...
U tvojoj zemlji vlada zakon Udri Šiptara, Šiptare na topole
gdje psi siluju starce uz pomoć omladine
u Vojvodini šta se dešava, podivljala četnička omladina i tjeraju mađarske učenike
Živjela demokratska Srbija, dole četnici, dole Koštunica, dole Šešelj.

Zanimljivo, zar ne?

da, mozda ne 100% istinito, ali vecinski da, i zanimljivo.

npr. na mom odseku na faxu ja licno poznajem 20ak madjara, a dobar deo nji ne zna srpski, ne znam kako uce...ali ih niko ne dira, druzimo se zajedno, idemona pice...nismo ograniceni.mada idiota ima svakako.
a ovo za zlstavljanje staraca nisam cuo...

znam da mediji HR cesto kritikuju srbiju, i pljuju cak i kad nema osnova...npr, citao sam neke novine u rovinju i na naslovnoj strani magarac i neki covek. i veliki natpis: SRBIN UMRO OD SEXA SA MAGARCEM!!!
mislim, to je glupo...sa druge strane, mi imamo snimak siptara koji jebe magarca. Smile
ali zato ni jedne novine o tome nisu pisale..jednostavno, nema potrebe, narod se ne lozi na to...niko ne bi pricao sutra: e, znas sta sam procitao u novinama:...." i zato mediji nemaju koristi od takve vesti kod nas...a u HR mozda nije takva stvar, mozda su neki srecni i likuju kad vide nesto glupo i odvartno vezano za srbe... ne znam, ali je taj naslov bas ostavio utisak na mene...navede te da razmisljas...mozda su slicen nasem kuriru, ali opet, zasto bi to novine pisale? Smile
I ja cu opet reci da lupate gluposti.
Mene su mama i tata ucili lepim stvarima,o ustasama nikad i nismo pricali.
A ponovicu da sam imao devojku hrvaticu gospodarskog "podrijetla",dva moja strica(sinovi babine sestre) su hrvati,njihovi sinovi,a moja braca i meni to ne smeta,divni ljudi.
Zato ne lupajte,ja ne pljujem Hrvatski narod u celini,da to radim sacekivao bih turiste i tukao ih,palio bi im kola kako to radite vi u Hrvatskoj,eto neki dan ste prebili glumca Glogovca

npr, ovo je cista glupost sa nase strane...i nasi mediji su govna...
ima cela prica o tom incidentu na B92 blogu. lepo zena ispricala sta se desilo u detalje, i nema veze sa istinom ovo sto nasi mediji prenose...
duch, nisi u pravu...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Dado Topic uteruje demokratiju na SRPSKOM sajtu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
A kad govorimo o lopovima,isto se pljackaju i Pravoslavne crkve,lopovi nemaju obraza i morala.
Ali te pljacke generalno ne ugrozavaju hrvatski narod,niti ih onemogucava da se mole.
E pusti me b92,a sta cemo sa kolima koje svakodnevno lomite,autobusima koje kamenujete,izbeglicama koje proterujete,pre neki dan ste srusili kulu koja pripada Crkvi

A sto se tice kerova to su uradili hrvatski omladinci sa jednim starcem koji je ceo rat ostao tamo i preziveo,da bi ga na kraj silovao pas kog su nasuskali mladi ustascici.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Naslovna » blogs » Biljana Srbljanović
Šta se zaista dogodilo u Zagrebu
Biljana Srbljanović (30 Januar, 2007 - 11:17)
GlogovacTANJUG je javio (a ko bi drugi), a sve novine prenele kao manje više jedini izveštaj sa vrlo uspešnog gostovanja Jugoslovenskog Dramskog Pozorišta, informaciju da je u Zagrebu, na nacionalističkoj osnovi, u četiri ujutru, izlazeći iz pozorišnog kluba, napadnut Nebojša Glogovac, beogradski glumac i inače jedan odličan tip, kome ne pada na pamet da od toga pravi medijski cirkus.

Glogovac je ispričao da su ga neki pijani tipovi, u klubu posle predstave, propitivali za koga navija, i šta misli o navijačima Rada, da je on rekao da ih ne voli, jer su napaljene budale i time okončao small talk sa momcima koji su iskazivali veliko divljenje za svoje srpske homologe, jer su kao "opasni i hrabri".

Za one što, kao ja, na primer nemaju blagu predstavu u čemu je fora sa izborom kluba, da objasnim kako mi je objašnjeno - navijači Rada su jezivi huligani koji svoje nasilničke ispade svečano posvećuju svojim herojima Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću i bandi koja ih skriva, koja u krvi i sramoti i dalje utapa celu jednu državu. Glogi je dakle rekao "to su budale", onda su ga iste takve budale sačekale da u četiri ujutru izadje iz kluba, da krene u hotel sa koleginicom Nadom Šargin, pa da skoče i da ga tuku, bljujući nešto na temu majke srpske i ćetnićke. Glogovac se nije tukao, samo je pokušao da zaštiti svoju i Nadinu glavu, ljudi iz susednog lokala su reagovali, odmah pozvali policiju i huligani su zapalili.Niko od cele priče nije želeo da pravi problem, jer "takvih istih budala ima i u Beogradu" kako je pametno rekao glumac, odbijajući da bude žrtva. Sutradan je odigrao još jednu predstavu, za koju je zaradio ovacije i ode svom talentu u apsolutno svim kritikama, samo to agencija nije javila. Jer to, veruju, čitaoce ne zanima.

JDP i Mesić A stvar je u tome, da je Jugoslovensko Dramsko, na poziv ZKM-a, zagrebačkog pozorišta koje je pre godinu dana postavilo moj komad Skakavci, kao prvi srpski novi komad igran u nekom hrvatskom državnom pozorištu posle rata, protekle nedelje napravilo u Zagrebu pravi mali festival srpske drame i teatra. Igrali smo tri predstave, po tekstovima Milene Marković, Uglješe Šajtinca i mom i bili neverovatno lepo dočekani.

Na ulici su nas ljudi zaustavljali, rukovali se, molili za karte, koje su dvadeset dana unapred već bile potpuno rasprodate, prve večeri je došao i hrvatski predsednik Mesić, sa porodicom i ostao na žurci posle, da bi, stvarno krajnje opušteno, pružio ruku svakom beogradskom glumcu lično. Voja Brajović, Branko Cvejić i svi ostali su dali takvu gomilu intervjua u svim važnim medijima, ja lično sam doživela da ni vrata od sale nisu mogla da se zatvore, koliko je ljudi stajalo u prolazima izmedju sedišta i takav aplauz, koji se stvarno retko doživljava i koji te posle buči u glavi danima i tera da radiš i radiš još. Ipak, najveći aplauz, apsolutne ovacije i najpozitivnije natpise u novinama koji se uopšte mogu zamisliti, dobili su upravo glumci iz Hadersfilda, a pre svega Glogovac, čijem talentu su sve hrvatske novine ispisali neverovatne ode.

Da naglasim - to nije moj komad, nemam veze sa tom predstavom, čak sam i malo ljubomorna, pa mislim da ipak mogu najobjektivnije da kažem - Glogovac je bio zvezda našeg gostovanja. Ali, taj uspeh, koji se retko dogadja, nije toliko zanimljiv za srpske državotvorne medije. Bolje zvuči tuča. I baš kao što hrvatski huligani tuku one Srbe koji ne vole srpske huligane, tako i srpska agencija, ignorišući kompletnu sliku, medijski tuče po onim Hrvatima koji poštuju srpske umetnike.

U povratku iz Zagreba, u šest sati ujutru, taksista koji me je vozio na aerodrom, lepo se izvini i pita: "Izvinite, vi ste iz Beograda, da li se varam ili je moguće da je u Zagrebu i Bane Bumbar?" "Jeste, evo ga tu, u istom hotelu." Taksista kaže da je bio siguran da ga je vozio dan ranije, ali ga je bilo sramota da pita. I doda: "Ja sam bio u ratu. Jer sam bio budala. Nikog nisam ubio, nisam baš tolika budala. A državnu penziju za veterane sam odbio. Radije ću sam da radim i zaradjujem taksirajući, nego što ću da se svakog dana sećam tog odvratnog rata. I da znate, ja sam Hrvat i ponosim se time. Ali se ne ponosim ratom."

Eto šta se stvarno dogodilo u Zagrebu.
izvor: b92 blog

u HR se kola lome isto koliko i kod nas...samo se od toga pravi frka.

primer. u hr 3 dana pre nego sto sam otisao na odmor, su neki  likovi sjebali 5 automobila...napili se...medju tioh 5 bio jedan bugarski, 1 srpski, hrvatski i 2 iz EU...
i sad, skandala! HRvati mrze srbe i lome im kola...more je.napile se budale i sjebali kola bez razloga.desava se. e, to se hrvatima ovde ne desava toliko jer ih ima manje...(ko bi od hrvata dosao u BG na godisnjai? Smiley )
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.