Znate kako ja to gledam .. sve je to do redovnosti clanova ..
Npr. Ako ja i Radovan dodjemo u isto vreme i ako smo u isto vreme na netu .. mozemo jadno da smanjimo razliku ali je fora u tome da onda samo moramo da kucamo na ovoj temi kako bi smanjili razliku posto kao sto vece rece Radovan, Aca i Kone su stvarno tim koji jednostavno ne moze da se skrati.
Npr. Ako ja i Radovan dodjemo u isto vreme i ako smo u isto vreme na netu .. mozemo jadno da smanjimo razliku ali je fora u tome da onda samo moramo da kucamo na ovoj temi kako bi smanjili razliku posto kao sto vece rece Radovan, Aca i Kone su stvarno tim koji jednostavno ne moze da se skrati.
Ali...kad bi izmesali...Npr. Stavimo kone-ta u grupu B a aca nek ostane ovamo...ili drugacije... Nema veze sto nije po pravilima...trebalo bi ...da budu pod jednako jake ekipe...
Ali...kad bi izmesali...Npr. Stavimo kone-ta u grupu B a aca nek ostane ovamo...ili drugacije... Nema veze sto nije po pravilima...trebalo bi ...da budu pod jednako jake ekipe...
Pa nisu njih dvojica jedini koji igraju igricu majku mu .. ja samo kazem da su momci stvarno redovni na toj temi i da jednostavno odrzavaju tu ekipu .. elem .. trudicemo se u sledecem kolu da ih nadmasimo Radovan, ja i ostala ekipa B .. tako da .. nema brige
Ja sam Kone i Acu stavio kao pozitivan primer, koliko puta sam ovde napisao da se uvek radujem kada ih sretne osim na toj temi, ali kao sto rekoh carevi su carevi. Mi nesto pokusavamo ali bih stvarno od sveg srca voleo da bar malo napravimo ravnopravnije ekipe. Pa i Formula jedan sveke godine menja pravila kako bi privukla i takmicare i publiku tako mi koji volimo ovu igricu bi mogli da se dogovorima na koji nacin bi nam ta igrica bila jos draza i pruzala jos vise zadovoljstva
U tome se slazem Radovane .. jednostavno bi trebali da nesto bolje uradimo kako ne bi dolazilo do prevelike razlike izmedju jednog i drugog tima .. ali to cemo ostaviti administraciji da se ona pobrine u vezi toga
lele promasio sam temu te ovde pisem sta sam hteo da napisem osobi iznad....
u moje licno ime izvinjavam se iz sve snage zbog nastalih tehnickih smetnji izazvanih ljudskim faktorom...
e kada sam vec ovde da kaze... predlazite ili komentarisite kao svako demokratsko drustvo pricamo te neka neko sabere utiske, kaze da sam bio u pravu i da pocnemo opet sa se srljamo veceras, ako nemate nista protiv....
PS: Sada se Kone i Aca smeju iza ugla i kazu da mozemo mi da menjamo sta ocemo, legende su legende i njih dvojica bi izasli na kraj sa svim lobotomistima zajedno....
« Poslednja izmena: 27. Feb 2009, 04:25:02 od RadovanIII »
Za one koje hoce na brzinu da dodju do sto vecih brojeva i zele da igraju sami bez protivnika ima teme kao odbrojavanje i odbrojavanje unazad a i najnovije on-line ili of-line te neka broje i stizu do milijarde.
Ako je nekom u interesu sto veci broj postova ima milion nacina ... Takmicarski duh je u pitanja, u mom slucaju sa ekipom koja je od starta dodeljena ...
Ako je nekom u interesu sto veci broj postova ima milion nacina ... Takmicarski duh je u pitanja, u mom slucaju sa ekipom koja je od starta dodeljena ...
Koliko ja vidim vi cete da igrate sami, neznam koji ce vam biti draz pobede kada nemate protivnika...