Tim A: Ukljucuje igrace ciji nick pocinje slovima A C E G I K M O Q S U V W Tim B: Ukljucuje igrace ciji nick pocinje slovima B D F H J L N P R T X Y Z
Pravila:
*Tim A dodaje (+) 2 na prethodni post *Tim B oduzima (-) 2 na prethodni post *Ako se dostigne 20.000 Tim A je pobednik *Ako se dostigne 0 Tim B je pobednik *10.000 je pocetni broj igre *Igraci ciji nick pocinje brojevima spadaju pod Tim A *Igraci ciji nick pocinje simbolima spadaju pod Tim B *Nemojte postovati dva puta za redom
Nadam se da su vam pravila jasna. Ako jesu igra moze da pocne!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."