За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема! Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
sve je to lepo što si ti napisao,ali si prevideo jednu malu sitnicu.A to je da je zlata menjala post posle mog posta(što se i vidi na tom tvome screenshot-u),tako da to nije moja greška...ja sam samo nastavio niz. A supermoderator Latifovich me je upozorio na tu grešku,tako da nema potrebe prozivati ih,oni su svoj deo posla odradili.I još mi samo objasni kako si došao do tog broja 3902 ???
Iako je Zlatokosa to promenila posle tvog postovanja, promenila je jer je ona ili neko drugi napravio gresku. Kada neko od nas napravi gresku, mi sami jedni druge upozoravamo, jer zelimo da igramo korektno. Drugim recima, kada vidim da je neko od mojih napravio gresku, ja u svom postu ispravim tu gresku, a onda prekinem da igram i posaljem PM mom clanu da ispravi gresku, iako sam je ja vec ispravio i ona ne utice na rezeltat. Dok to radim ja dajem priliku: tebi, medozarr-u i gattogo-u da nabijate rezultat, ali ja to ipak uradim bez obzira na rezultat.
Moram priznati i da gottato ispravi gresku kada ga upozorim na istu, ali ti i medozarr, iako sam vas upozoravao, a ovo nije bio prvi put, ne zelite ni da promenite rezultat za ta dva boda pa da nastavite dalje, a pogotovu necete da zaustavite igru da biste ispravili rezultate unazad, nego nastavljate da igrate kao da vam zivot od toga zavisi. A da sam te upozoravao mozes da vidis po fotkama.
Posto nisi uvazio upozorenje i nisi makar promenio postovanje ubuduce za ta 2 boda (makar to, ajde da nisi morao da pauziras i ispravis retroaktivno, to bi bilo previse casno ponasanje za tebe ocigledno, da to kapiras ne bi mi ni napisao ovaj komentar na koji ti odgovaram), za mene je dalji tok igre neregularan, posto moderatori na to ne reaguju reagujem ja i sada je pravi broj 3902, a njega dobijes tako sto je na Zlatino 3902, trebalo da dodje tvoje 3904, a ne 3906 kako si stavio, a ja onda na tvoje 3904 stavim 3902 i to je to.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(49.14 KB, 457x344)
(51.36 KB, 473x345)
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 17:47:29 od Helgogi »
Bolje živeti 100 godina kao bogataš, nego 10 minuta kao siromašan, samo meni nešto nikako ne polazi za rukom.
Into a soul absolutely free Victory is for the one, From thoughts and emotion, Even before the combat, Even the tiger finds no room Who has no thought of himself To insert its fierce claws. Abiding in the no-mind-ness of Great Origin.