Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 443461 puta)
Ucesnik diskusija

You'll never walk alone

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 155
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola namam pojma
Dobro utro svima! Smile
Sada cu ja dti nek predloge:
Prva utakmica je Alaves-Malaga 1 @2.25(Alaves je usao u veoma dobru formu i sada da izadje iz zone ispadanja.Igraju protiv Malage koja je u zadnje vreme pobedila samo Bilbao 2:1 kod kuce.Posle te utakmice sam citao da su do te pobede dosli krajnje nezasluzeno!Malaga je veoma slab gost  koja ima od 10 utakmica 6 poraza!?!Takodje i problemi o igracima su ne streni gostujucih igraca.Alavesu nedostaje samo Georgijev koji je povredjen ali on nije od glavnih igraca u ovom timu.Sa druge strane vraca se Juanito.Malaga nece moci racunati na 3 standardna igraca:Napadac Silva, i dva glavna u odbrani Nacho i Alexis!!!Po meni je ova utakmica veoma primamljiva a i kada sam surfovao po netu 95% je igralo kao sigurnog 1.
Druga utakmica je svakako Breda-Fejenord 2 @1.65.Sto?I PSV i Az su zabelezili mrsave pobede od po 1:0 i da bi Fejenord bio u koraku sa njima mora da pobedi Bredu koja nije onaj tim koji je bio proslih godina.Brada "bezi" dobrih 6 boda od zone ispadana(odnosno pleyouta) tako da nije bas utakmica za biti ili ne biti!Po meni sigurna 2!!!
Sl:Atl.Madrid-Sosjedad 1 @1.65(znam da su svi skepticni za ovu utakmicu ali meni je ovo jedan siguran 1.Zanemarimo formu o kojoj svi znamo za oba tima nego cu se usresrediti na druge stvari:Sosjedad je prodao sve glavne igrace i Nihat hoce da promeni klub a oni ga ne pustaju tako da vlada losa atmosfera u klubu.Doveli su dva "pojacanja" o kojima niko nikada nista nije cuo?!?Sa druge strane preporodjeni Atletiko Madrid ponovo razmislja o Evropi i sto bi sada kiksnuli kada su jaci od Sosjedada a on je u sredini i nije mu sudjeno da uzima bodove na strani.Najgori u ligi 1-1-8 samo 4 boda.Ako jos dodam da se vracaju standardni igraci Ibagaza,Maxi Rodrigez i Keza.... Smile
Sledeca utakmica je svakako Cagliari-Lece 1 @1.60.Sa porazom od Empolija kod kuca Lece je presudilo samo sebi tako da nema vise ikakvih sansi s'obzirom da se bori sa timovima za opstanak cija forma raste,a i zaostatak od 9 bodova je stvarno veliki.Kaljari je na Sardiniji sjajan ddomacin i ako se ne varam ima 4 uzastopne pobede kod kuce.S'obzirom da mu prestoji borba do kraja prvenstva da izbori opstanak jos igra i sa poslednjim timom na tabeli siguran1
Postoje jos neke utakmice kao sto su Parma,Frajburg,Marsej i Lil ali po meni je ovo gore sto sam napisao glavno,pa budite sigurni da sam ove utakmice i ja igrao.
Ajde neka nam bude srecno danas Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

modus  Smile Smile Smile za info
respect  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se sa modusom,to ce biti i moj glavni tiket,i dodao bih jos parmu!
Srecno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Hvala za info Modus,  ispraticu to, i jos cu staviti Hame
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

You'll never walk alone

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 155
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola namam pojma
Hvala vam svima samo znajte da ovo nisu dojave Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Prepisano....

moze od mene nesto,

almerija, huelva, braga, samdoria... moj predlog, koef je jak sve ukupno

srecno svima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo i ja cu napisati info za svoje tekme

prva: Hamme-Dessel 1 1.80
Pisao sam o ovoj tekmi na proslim stranicama... belgijska druga liga igra se na 3 perioda i pobjednik svakog perioda osigurava doigravanje za prvu ligu...Hamme sa pobjedom sigurno osvaja period tako da bi ovo trebalo doci..
druga: Valencia-Barselona (oba daju gol)  1  1.60
Za mene ovo je utakmica koju treba izbjeci sto se tice konacnog rezultata nema veze sto kod Barse ne igraju Ronaldinjo i company ipak je to Barselona a i izgubili su proslo kolo 3-1 od A.Madrida tako da ja ovde ocekujem mec sa puno golova i zbog toga ovde tipujem da ce i Valensija i Barselona dati gol
treca: Inter - Juventus  1  2,70
Ovu utakmicu igram jer mislim da Inter moze dobiti Juve, ako zele da im se priblize na nekoliko bodova ovo im je poslednja sansa za to(Forza Inter)
Smile ..... Znamo kako je Juve dobio Udinese stvarno sramota samo se bojim da sudije opet nesto ne zajebu i ostete Inter ... nadam se da nece a moje misljenje je da Juventus polako pada i ako ih Inter veceras dobije vodice se velika utrka za titulu do kraja...
valjda sam vam donekle pomogao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bitka koju moraš dobiti, je bitka sa samim sobom!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6300
modus  Smile. Tako treba da izgledaju analize. Samo bih jos dodao da Nihad danas nece igrati za ekipu Sosijedada. Evo igraca koji danas nece nastupiti za Sosijead
Real Sociedad
11.2   Kahveci Nihat   F   20   6-0   
11.2   Jon Ansotegi   D   3   0-0   
28.1   Larrea   M   10   0-0   12.2 ?
28.1   Garitano   M   10   1-0   
28.1   Jeremie Brechet   D   1   0-0   
28.1   Boris   D   1   0-0   
17.12   Oscar De Paula   F   5   3-0   
17.12   Aranburu   M   13   1-0   
17.11   Darko Kovacevic   F   9   4-0   
26.8   Oskitz   F   0   0-0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Valencia - Barcelona 1
Valeniciji fale Ayala i Marchena, dok kod Barce fali Ronaldinjo, Xavi, Deco i Messi. U utakmicama protiv Atleticha i Zaragoze, Barca je igrala bez Ronaldjia te ispla iz kupa, odnosno izgubia od Atleticha.

Hajduk - Dinamo 1×
Hajduk nesmi izgubit jer bi time doveo pitanje plasma u ligu za prvaka, jer nakon prvog djela sezone liga se dijeli na ligu za prvaka i ligu za opstanak. Dinamo je vec tako rec osigura naslov prvaka, a i dinamu je u interesu da se Hajduk plasira u ligu za prvaka, jer bi inkasirali lovu od ulaznica u medjusobnim susretima, a i imali bi priliku proslavit naslov prvaka u zadnjoj utakmici na Maximiru bas protiv najveceg rivala Hajduka. Hajduk je nakon losih rezultata u momcad doveo nekoliko iskusnih igraca poput Ercega, Cimerotica, Rezica i Hrgovica, dok se dinamo uglavnom pojacao brazilcima koji nece poceTi ovu utakmicu.

Siena-Roma 2
Roma je trenutno u dobroj, niz od 8 pobjeda, pruza im se prilika za borbu za plasman u LP. Siena doma nije pobjedila u zadnje 3 utakmice.Zanimljivo da je u zadnje vrijeme u medjusobnim dvobojima  uvijek gost pobjedjivao.

Sunderland - Tottenham 2
Sunderland je ove sezone los, skupili su samo 8 bodova, dok je Tottenham u dobroj formi. Kod Sunderlanda nece igrati Whitehead, koji je dosta vazan za momcad od ukupno 17 postignutih golova Sunderland on je postigao 3 i ima 4 asistencije.Tottenhamu se vraca Mido a trbao bi debitirat i Murphy.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.