Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 377161 puta)
Ucesnik diskusija

You'll never walk alone

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 155
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola namam pojma
Ja sam i sebi za vece pare prestao da verujem Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
sad procitah odgovor Falzone sto postavi. mislim da menager nije mogao dobiti boji odgovor na svoj post
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7210i
                   Post sa analizom predloga na ovom forumu nije odavno postavljen,pa to i praktikujem.Analizu može svako da zatraži naknadno.Nadam se da sam bar nekom bio od koristi.Daleko sam od početnika,izuzev po stažu na ovom forumu.Želeo bih da vidim veći broj predloga a ne da se cela strana potroši na komentare o članovima.Pogrešnih predloga će sigurno biti ali ne namerno!                                                                                                                                     Svindon-Volsol  1  7/10          Smile
IP sačuvana
social share
Postacemo bogati kad Milvol osvoji kup!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nisam prokomentarisao taj par tek onako. 2-3 % ljudi je igralo na Betis. A nemoj da zaboravis da je i Valencia prdnula kod kuce. Pa ko normalan veruje da Osasuna moze da igra i ligi s. ???? Ko je gledao Viljareal - Osasuna zna o cemu pricam. Mozes ti da analiziras kao i ja doveka, ali kada ne znas da je osasuna tim sklon prodaji bodova, kada su Betis i Alaves timovi koji najcesce ucestvujuju u ovakvim vrstama iznenadjenja iz godine u godinu, i kada sve o tome objavi jedan francuski list, i jos se pojavi Duh i tipuje bas tu utakmicu.

Evo i od mene 7/10 Fulham - Tottenham 1
Evo i zasto zadnje 3 sezone rezultati su 2-1, 2-0, 3-2 u korist Fulhama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Sutra Olympiakos 1 najsigurni koef. kvalitetni su 10 puta, odrzava se spomen na najsvetli dan Gate7 pogibija 21 navijaca na 7 sektoru 8/2/81. krcat stadion, velik motiv, uglavnom najsigurni par ove nedelje.

8/2/81 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
8/2/81 Да се не заборави

Делије&gate7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Cestitam!!! Swindon 1:0 FT
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
                   Post sa analizom predloga na ovom forumu nije odavno postavljen,pa to i praktikujem.Analizu može svako da zatraži naknadno.Nadam se da sam bar nekom bio od koristi.Daleko sam od početnika,izuzev po stažu na ovom forumu.Želeo bih da vidim veći broj predloga a ne da se cela strana potroši na komentare o članovima.Pogrešnih predloga će sigurno biti ali ne namerno!                                                                                                                                     Svindon-Volsol  1  7/10          Smile

Niko ne trazi analize,dovoljno je,kao sto je nssale rekao,par recenica,neki poseban razlog(kao mrly dva posta iznad),mozes reci i da 'osecas',ili,kao Ljubisa Trgovcevic - 'javlja mi se',a ovako,na suvo,ne verujem da neko,cak i od onih koji samo prepisuju,sme da poslusa...Da si bio od koristi,bio si - sva tri si pogodio i svaka cast na tome,narocito jer nisu bili klasicni tipovi koje ceo svet igra,samim tim si(bar mene) uverio da si daleko od pocetnika u kladjenju.Sto se tice broja predloga,trudicemo se,mada,opet kazem,ovo (jos uvek) nije 'pravi' kladionicarski podforum,a ja nikad nisam voleo da zapocinjem nesto.Budi pozdravljen i pogadjaj i dalje  Smile

Nisam prokomentarisao taj par tek onako. 2-3 % ljudi je igralo na Betis. A nemoj da zaboravis da je i Valencia prdnula kod kuce. Pa ko normalan veruje da Osasuna moze da igra i ligi s. ???? Ko je gledao Viljareal - Osasuna zna o cemu pricam. Mozes ti da analiziras kao i ja doveka, ali kada ne znas da je osasuna tim sklon prodaji bodova, kada su Betis i Alaves timovi koji najcesce ucestvujuju u ovakvim vrstama iznenadjenja iz godine u godinu, i kada sve o tome objavi jedan francuski list, i jos se pojavi Duh i tipuje bas tu utakmicu.

Evo i od mene 7/10 Fulham - Tottenham 1
Evo i zasto zadnje 3 sezone rezultati su 2-1, 2-0, 3-2 u korist Fulhama

Ovde se postavlja jedno pitanje - gde sam ja to napisao da ce Osasuna dobiti Betis? Na Burek kladionici sam igrao 0-2,sto mi je bio zicer,a na 'pravoj' sam ga zaobisao u sirokom luku...

Svako ko iole prati fudbal i kladjenje zna da Osasuna nece uci u Ligu sampiona,kao i da Betis nece ispasti.Ako gledamo samo ovu utakmicu,za Osasunu nisu igrali Kamerunac Vebo(na Kupu Afrike) i Milosevic,a treci napadac Bernardo Romeo je otprilike mojih kvaliteta...Nisam ih gledao protiv Viljareala,ali sam cuo da su oba penala bila sumnjiva.Veruj mi,druze,da mnogo pratim te odnose klubova,nije samo analiza sa sportskog aspekta u pitanju(prosle sezone u drugoj ligi Spanije - Kadiz,Almerija,Ferol i jos dve ekipe kojih ne mogu da se setim - na medjusobnim mecevima tih 5 ekipa dolazile sve same dvojke,osim pred kraj kad je Kadizu trebalo za prvu ligu pa je dobio kuci nekoga,a bilo je i rezultata 1:6,znaci i 7+,strasno sta se radi..)

Zabuna je bila oko tvog komentara,ono " ko je slusao coveka mogao je da zaradi pare kao ja".Znaci,to je coveku valjda bila prva poruka,pa jos je napisao samo "Osasuna - Betis 2  7/10" i ti se pojavljujes i kazes da si zbog toga uzeo pare? Drugo je sad kad je covek progovorio,pa uz to i ima sva 3 pogotka,znaci nije 'neki tamo sto lupa'.Meni bi bilo drago da je istina da si ga poslusao,ali,zbog svega navedenog,moram reci da ti ne verujem.

I Fulam je pobedio,vidis da mozes i sam...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
 Smile ajde da batalimo ovo prepucavanje oko toga ko je u pravu a ko nije.
cestitam na skoru 3/3 i zeljeo bih da nastavis tako. odje smo da pomognemo jedni drugima i ja ne zelim da postavljam neke svoje tipove il da ih kopiram sa drugih sajtova. kada budem siguran oko nekog tipa ja cu vam ga postovati i obratiti vam se zasto bi bilo pametno poloziti pare na to.

molim da se prestanu razmjenjivati prepucavanja od ranije   Smile
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Liverpool-Birmingham 1
Motherwell-Celtic 2
Blackburn-Man.Utd 2
Barcelona-Zaragoza 1
PSG-Auxerre 0-2
Ajaccio-Lyon 2
Altay-Kayserispor 2
Besiktas-Samsun 1
Inter-Lazio 1
Aston Vila-Chelsea 2

i dva singla:  Lorient-Lille 2 @2.20
i                 Derby-Sheffield United 2 @2.10
« Poslednja izmena: 01. Feb 2006, 11:57:10 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
drugi singl bi izbjegao zato sto na 15 utakmica kod kuce derby e izgubio samo 3 sto znaci da te po statistici baca na 12 utakmica kao domacin.  Smile razmisljao sam da odigram tu utakmicu al na tiket sam stavio
heerenveen-ajax 2  #2.35 kvota
mislim da bi poslje kiksa ajax trebao da zivne malo i da odigra dobro u gostima. nisam igrao singl nego sam vezao ga na tiket sa  arsenal 1, chelsea 2, man utd 2, i malo optimisticki sam stavio rukomet danas sa russima scg+2 1.
kvota je 18.5 pa sa jedno 500 dinara ako me ne bace nasi mogao bi da se godtim sutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.