Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 441142 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Zemun,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson 

sevilja 2 @ 1.5,sevilja ide u najjacem sastavu u grcku,devastirace ih u pola sata igre,isto vazi kao za prethodni par...

pozdrav srecno i bericetno...

Sevilja je otisla sa tri prvotimca,Mareska i jos dvojica.

Trabzon 0-2,Salke 1,Grashopers 2  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson S700i
Kod mene u kladionici blokiran brondby - frankfurt i blokirano duel brondby - feynord.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Dinamo Zagreb - Auxerre

Dinamo baš nema sreće sa žrebom. Prvo su dobili moćni Arsenal, i protiv koga su, u uzvratnom meču u Londonu, pokazali da umeju da igraju. Zatim su izvukli Okser. Prošlog vikenda su odmarani prvotimci Dinama, i spremali su se za ovaj duel. Okser nije sjajno započeo sezonu, nalaze se na 13. poziciji u prvenstvu, sa osvojenih 5 bodova, 1 pobeda protiv Monaka, dva remija i dva poraza. Moj tip kec na Dinamo, kvota oko 2.50.

Hearts - Sparta Prague

Hearts je u prvenstvu standardno treći, iza Seltika i Rendžersa. Osvojili su ukupno 10 bodova, uz poraz od Rendžersa, i poraz od St. Mirrena u poslednjem kolu, koji je verovatno bio posledica odmaranja igrača. Sparta Prag je u prvenstvu na 6. mestu, sa osvojenih 11 bodova iz 6 kola. Moj izbor kec, kvota oko 2.30.

Salzburg - Blackburn

Salzburg je ozbiljno ušao u ovu sezonu, uz razna pojačanja, tu je i duet Trapatoni/Mateus na klupi. U kvalifikacijama za LŠ izbačeni su od Odlične Valensije. Blekburn je jedan od mojih omiljenih klubova, ipak, pustili su Belamija u Liverpul, i prilično loše kupovali tokom leta. Ove sezone im predstoji borba za opstanak, tako da im kup UEFA ne treba. Moj tip kec na Salcburg, kvota oko 2.35.

Marseille - Mlada Boleslav

Šta reći....Marsej je jači u odnosu na proteklih nekoliko sezona, pobedili su PSG u sred Pariza. Moj tip kec, kvota oko 1.35.

Livorno - Pasching

Ovde bih odigrao laganih 3+, za hrabrije može i 4+. Kvote oko 1.80 i 3.00.

Az Alkmaar - Kayseri

Az je odlična ekipa, sećamo se njihovih uspeha baš u ovom takmičenju. Turci ko bosi po trnju. Kec, kvota oko 1.35.

Schalke - Nancy

Bez mnogo pisanja ovde očekujem pobedu domaćina, kvota poklon oko 1.40.

KVota na Partizan drasticno opada !!!

Fix dana Rapid B. - Nacional 0-2
« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 15:15:31 od Hellboy321 »
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Evo sigurice za danas

Hertha-Odense        1          1.4
Atromitos-Sevilla       2          1.5
Az Alkmar-Kayseri      1          1.35
Schalke-Nancy          1           1.5

Kvota:  4.25
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
KVota na Partizan drasticno opada !!!
Nije valjda da ce opet da nameste.Ja sam hteo dvojku na Groningen da stavim i najverovatnije cu je i staviti za manje pare.Krs tim krs uprava,nema navijaca,losa atmosfera posle 2 poraza...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
moj tiket:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
DSC00306.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6600 1.0
Mozda PARMA ne vodi 0:1...¿
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zoki4ever-kuzis

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
17:30h Legia Warsaw - Austria Memphis Vienna tip 1 @ 1.90 9/10
Kako Austrija igra u prvenstvu ovo ne moze biti nista drugo no pobeda Legije.Kvote su vec pocele da idu dole pa bi trebalo uplatiti na vreme

20:00h Sporting Braga - Chievo-Verona tip 1 @ 2.40 8/10
Braga je motivisana da igra UEFA kup za razliku od Italijana koji igraju jako lose u ovim kupovima van Italije.Prema nekim najavama Chievo cak nece ni nastupiti u najjacem sastavu iz cega se vidi da nisu bas preterano motivisani.Braga je poznata po tvrdoj igri posebno na domacem terenu  tako da je i under veoma izgledan.Chievo je lose startovao i u prvenstvu za razliku od Brage i sigurno nije u top formi.

17:30h Slovan Liberec - Crvena Zvezda Belgrade tip 1 @ 2.15 9/10 ili under2,5 (kw 1,6)
Jedan tip koji ce mnogi osporiti ali ja jednostavno ne vidim kako ce se Zvezda izvuci iz Ceske neporazena.Zvezda sa totalno novim timom koji odigrao 1-2 utakmice zajedno protiv Libereca koji odlicno gura u prvenstvu.Neko ce reci da je Zvezda u pripremnom periodu lako dobila Liberec sa 3:0 ali to je pre svega bila prijateljska utakmica i to je bio neki drugi tim Zvezde.Mislim da ako Zvezda da gol u Ceskoj imace realne sanse da se plasira u ligu UEFA u protivnom sumnjam u prolaz.

19:00h Partizan Belgrade - Groningen FC tip X2 @ 1.75 9/10 za hrabrije 2 @ 4.00 5/10
Gledao sam Partizana uzivo pre dve nedelje u Novom Sadu....ja od kad pratim fudbal a pratim ga dosta dugo Partizan nikad nije bio slabiji.O treneru Partizana necu trositi reci,samo cu reci da je to jedan nevaspitan covek koji svojim postupcima iritira sve oko sebe.(Izbacio je recimo Nadja iz prvog tima Partizana sto je bruka i sramota.Momak je uvek ostavljao srce na terenu i onda je dosao pametni Jesic da gradi sebi autoritet na Nadju).Dakle Partizan bez igre,sa veoma mladim timom,sa pojacanjima sumnjivog kvaliteta,bez prave podrske navijaca.Totalno van forme i sa neskolovanim trenerom protiv jedne ozbiljne ekipe kakav je Groningen tesko moze da uradi nesto.Daj boze da nisam u pravu ali crno im se piseZa Partizan nece igrati Bajic a pod znakom pitanja su Djordjevic i Tomic.Groningen je imao neke male probleme u putu ali ne verujem da ce to ostaviti nekog traga na njima.

20:05h Molde BK - Glasgow Rangers tip 2 @ 2.00 8/10
Misljenja sam da ce Skoti ovo odraditi u prvoj utakmici.Molde ima velikih problema u prvenstvu i igranje u kupu UEFA im moze samo dodatno zakompikovati zivot.Molde ce igrati bez jako vaznog srednjaka Hoseth koji se povredio protiv vikinga dok Glasgow Rangers dolazi u najjacem sastavu,

20:30h Standard Liege - Celta de Vigo  tip 2 @ 2.50 7/10
Skoro neveroavtno podcenjena Selta.Svi znamo kako igraju spanski klubovi u Evropi tako da Standard koji je totalno van forme moze biti lak zalogaj za Seltu.Selta je dobro startovala u prvenstvu,zabelezila pobedu na gostovanju i najavila da je u formi.
 ima bre da bidne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Devastator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Nepoznat
Browser
Nokia3100 1.0
mob
Nokia 6220
Az Alkmar 1-1, 4+!

odlicno im ide u prvenstvu, nema razloga da tako ne bude i u evropi. Po meni su jedna od ekipa koje konkurisu za osvajanje kupa uefa. Mislim da ce lagano da zgaze Turke.
Odigrao sam jos:
bazel 1,
west ham 1x,
harts 1x.

pozdrav za brata Gutu, vernog navijaca Parme!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
malo kasnim, jbg... Smile

start 4+  8/10
dinamo zagreb 3+  8/10
grashoper 4+  8/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.