Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 467357 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
@spikey

kako cu otanjiti kad rijetko kad i dajem ovdje prijedloge...? Smile
pa bogme nisi mi ni ti nesto posebno dobar u zadnje vrijeme Smile

zato evo za popravljanje:
chivas 1
chikago 1
akranes 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Hey Spikey nisam mogao juce da pisem nista na forumu posto nisam bio kuci a za Landskronu sjebao me je na sve strane , ja sam te poslusao i platio 100 E na ppX , 50 Evra na X i 50 Evra na X-X i me zajebao na sve strane ,
pa sta da radis , futball je ovakav nekad imas srece pa nekad nemas hajde puno srece na sledecim utakmicama
Pzzzzzz

Jebigam nisam nikako ocekivao da ce da bude 2, ali nisi trebao da uplatis 50e na X-X jer  to vec imas posto si uplatio ppX i X, sta da ti akzem,osim izvini, mislio sam samo najbolje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Hey Spikey  nisam mogao juce da pisem nista na forumu posto nisam bio kuci a za Landskronu sjebao me je na sve strane , ja sam te poslusao i platio 100 E na ppX , 50 Evra na X i 50 Evra na X-X i me zajebao na sve strane ,
pa sta da radis , futball je ovakav nekad imas srece pa nekad nemas hajde puno srece na sledecim utakmicama
Pzzzzzz
Smem da se kladim da nije ovako uplatio !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
singl Helsinki v Tps 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Od mene sigurice

Soligorsk - Transmaš 1
Gomel - Neman        1
Belšina - Mtz Ripo      2
Dinamo Brest - Bate Borisov 2
Rops - Hamelina         1

Kvota:5,69

Tennis

Lee Hyung Taik - Saretta F. 1
Ferrero J.c. - Karanusic R.    1
Verdasco F. - Becker Benjamin 1
Berdych T. - Santoro F.       1
Grosjean S. - Simon Gilles      1

Kvota:3,56

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hey Spikey nisam mogao juce da pisem nista na forumu posto nisam bio kuci a za Landskronu sjebao me je na sve strane , ja sam te poslusao i platio 100 E na ppX , 50 Evra na X i 50 Evra na X-X i me zajebao na sve strane ,
Pzzzzzz
Smem da se kladim da nije ovako uplatio !
Hellboy321 zao mi je sto ovako mislis pa i ako bi se kladio opet bi izgubio i mislim do ovako se kladis i na igre pa svaki put izgubis , ne znam ko te je pitao za tvoje misljenje , to je bio moj novac i radim sa tim sta ja hocu po nije do tebe da se kladis na mene  a za Spikey ne trebas da se izvinis , ja sam trazio tvoje misljenje , ti si mi kazao sta da igram pa to je samo sreca ako te prati a meni nije me pratila
pozdrav svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Lol care ti si ispusio 200 evra i kazes kao na foru : "Ma nema veze"! likovi koji ispuse po 50 e (ali stvarno) kukaju po forumu po ceo dan i napadaju one koju si im dali prognoze (ne kazem da to treba da radis) !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
CHICAGO FIRE vs. REAL SALT LAKE
Toyota Park, Bridgeview, Ill. – 9 p.m.

Complete Game Notes: http://www.mlsnet.com/MLS/news/mls_news.jsp?ymd=20060627&content_id=63733&vkey=news_mls&fext=.jsp

The Chicago Fire officially opened their new stadium in the best possible fashion, knocking off the New York Red Bulls 2-0 last Sunday and putting an end to a five-game winless streak. The game started a nine-match run at their new home; the Fire won't go back on the road for nearly two months. They play host to Real Salt Lake, which earlier this year won for the first time ever on their travels - though that win at Los Angeles remains their only away victory. After a couple of losses put an end to a club-record unbeaten run - which ended with a 3-1 victory against the Fire in Utah - they played to a goalless draw with New England last weekend.

REFEREE: Baldomero Toledo. SAR (bench): Steven Taylor; JAR (opposite): Michael Salyers; 4th: Ricardo Salazar

INJURY REPORT:

CHICAGO FIRE - OUT: DF Jim Curtin (R foot fracture), FW Chris Rolfe (concussion); MF John Thorrington (R knee sprain); QUESTIONABLE: DF Tony Sanneh (R hamstring strain)

REAL SALT LAKE - OUT: DF Eddie Pope (lower back inflammation); DF Paul Broome (L ankle internal derangement); MF Seth Trembly (L knee ACL tear); MF Christian Jimenez (L knee ACL tear); PROBABLE: DF Danny Torres (L popliteal strain)

INTERNATIONAL ABSENCES: none

SUSPENDED: none

WARNINGS: RSL: Jeff Cunningham, Atiba Harris, Carey Talley (suspended next yellow card)

LEAGUE HEAD-TO-HEAD

ALL-TIME (3 meetings): Fire 2 wins (0 shootout), 7 goals ... Real 1 win (0 shootout), 4 goals ... 0 draws

AT CHICAGO: (1 meeting): Fire 1 win (0 shootout), 3 goals ... Real 0 wins (0 shootout), 1 goal ... 0 draws

This is the second of two meetings between the clubs this season, the only one set for the new Bridgeview stadium.

A year ago, the Fire swept the season series in Real's inaugural campaign, winning at each club's home ground over the span of little less than a month. The Fire completed a clean sweep of the two expansion clubs, winning all four meetings against both Chivas USA and Real Salt Lake - along with D.C. United the only teams to run the table against the newcomers.

Coaches record: Dave Sarachan vs. RSL: P3 W2 L1 D0 ... John Ellinger v CHI: P3 W1 L2 D0

CHIVAS USA vs. HOUSTON DYNAMO
The Home Depot Center, Carson, Calif. – 10:30 p.m.

Complete Game Notes: http://www.mlsnet.com/MLS/news/mls_news.jsp?ymd=20060627&content_id=63738&vkey=news_mls&fext=.jsp

Chivas USA headed out on a two-game road trip last week and came away with draws in each contest, their unbeaten streak now at three games. They entertain Houston Dynamo in the first meeting between the two clubs - as the visitors make their second appearance at The Home Depot Center in the span of four days. Dynamo played to a scoreless draw on Saturday against the Los Angeles Galaxy in Carson - cheered on by a large contingent of fans of the San Jose Earthquakes.

REFEREE: Tim Weyland. SAR (bench): Emiliano Monje; JAR (opposite): David Bragg; 4th: Ramon Hernandez

INJURY REPORT:

CHIVAS USA - OUT: MF Ramón Ramírez (L knee MCL sprain); DF Carlos Llamosa (R hamstring strain)

HOUSTON DYNAMO - OUT: DF Adrian Serioux (L big toe fracture); QUESTIONABLE: MF Brad Davis (L quadriceps strain)

INTERNATIONAL ABSENCES: none

SUSPENDED: HOU: Eddie Robinson (through June 28; five cautions)

WARNINGS: CHV: Carlos Llamosa, Tim Regan, Ante Razov (suspended next yellow card) ... HOU: Brian Mullan (suspended next yellow card)

HEAD-TO-HEAD ALL-TIME: first meeting

This is the first of four league meetings scheduled between the Western Conference rivals this season, the first of two at The Home Depot Center. They next meet in 10 days time, at Robertson Stadium, then meet twice in a four-week span near the end of the campaign, Aug. 26 in Carson and Sept. 16 in Houston.

GL
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

СРПСКА У СРЦУ, Босна ни КУРЦУ!!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
MOze li mi neko javiti u privatne por. ili ovde kako je zavrsio tenis:
Bracciali-Galvani.
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
http://www.youtube.com/watch?v=hDIsqW8mw_g

РЕПУБЛИКА СРПСКА
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
MOze li mi neko javiti u privatne por. ili ovde kako je zavrsio tenis:
Bracciali-Galvani.
 Smile Smile Smile Smile Smile
Nisam nigde nasao rezultat,je si li siguran da se to danas igralo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.