Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 380000 puta)
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
evo malo za sutra
USA    Czech Republic 1
Australia    Japan 1 (ovo cu mozda odigrat i X/1)
Italy    Ghana 1
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Posle 8 utakmica na Svetskom prvenstvu samo je jedna neresena dosla!!!Mislim da je sutra dan kao stvoren za neku neresenu.Moj predlog Australija-Japan X (0-0). Smile,a moguce i Ceska-USA X.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 01:17:43 od ivanmisa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Australia - Japan 1 10/10      

Italy - Ghana X  8/10  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 01:20:20 od MlazBgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Ja mislim da sutra treba probati federer - nadal tacan rezultat 3:2 mridijanbet daje kw 5 Smile
Valjda ce "Kralj sljake" da pobedi???

Kralj je kralj!  E hakinen Smile

Ceo dan nisam bio tu pa cu sad da napisem neke bezveze komentare od kojih ne mogu da se suzdrzim

1. Eto svima koji su pricali da ce holandjani da nas oderu a kada sam ja rekao da nece da bude taok jer nismo maciji kasalj! Nisam nesto pratio NET pa zadnje sto sam cuo za Holandiju je da su Koku Van Bronhorst i jos neko povredjeni i da nece igrati malo morgen!
Englezi nista bolje nisu igrali od nas a ipak su pobedili Paragvaj, greska je sto je Milosevic igrao od samog pocetka (mada smo to svi vec utvrdili 5 dana pre utakmice) ali mora da se zna ko koliko godina ima!! dalje, nasi su pocrkali od onolike vrucine! A sto se tice komentara za nase napadace , sta su to njihovi pokazali vise od nasih (izuzev Robena) , Nistelroj se nije video, osim kad je pravio faul u napadu, a i holandjani su igrali bunker u drugom poluvremenu samo sto im je postojao Roben koji je sam isao u napad potpomognut sa 2-3 igraca
Koliko sam ja mogao videti Roben je u drugom poluvremenu igrao klasicno rukometno krilo, skroz levo na aut liniji i u hladu boleo ga stojko, kad dobije loptu rastrci se, pa se opet vrati u hlad i njemu bilo super. Zoko to sto su se sudarili, pa jebiga, kriv je Milosevic ali to je sve u zaru borbe, sta da se radi, ali ono kad je Savo sam prosao u 14minutu i sa deset ili manje metara dobacio loptu van Der Saru e to je vec bilo dus dibidus  Necu da pricam kotreb igrati ko ne jer onaj slogan "Cela je nacija reprezentacijaje" tacan je!!!  Tako sto  ima 22 igraca i ostlo su svi selektori!!!

2. Jedina nasa opcija za prolazak je sledeca:
Argentina je prva i tu nema sta da se prica, ali ako izvucemo bod sa njima (sto ce realno biti veoma tesko jer su ostavili Teveza da se odmori da li za nas ili Holandiju videcemo), a Obala Slonnovace pobedi Holandiju sto takodje nije uopste nerealno!!! Mi onda u zadnjoj utakmici lepo pobedimo O.SLonovace 1:0 ili 2:1 Argentina pobedi Holandiju jer zbog iksa sa nama ne sme da se kocka , Prolazimo Argentina i mi!!! Poredak u grupi
Argentina 7
Srbija i CG     4
O.Slonovace 3
Holandija       3

Ne kazem da ce ovako biti (sigurno ne kazem ni da nece) ai ovo nam je jedina sansa

3. Ne znam da li je neko primetio, mada ja nisam gledao nesto puno utakmicu Portugal-Angola, ali ako onaj sudija nije SkinHead ja ne znam ko je, onaj brate mrzi one crnce iz dna duse!!! Moj utisak!!! da li jos neko misli isto???

4.
sta je zoka m?? imas nekakvih problema???nemoj mi mamu spominjat!!!!usput-jaci smo od srbije i to smo dokazali u ratu 91!!!!!! Â  i hellboy ako ti rtd znaci retardiran sto imam 4 posta to je jer sam popravljo ocjene i nisam iso na net zadnjih par mjeseci bas cesto!!!

mi smo izgubili od spanjolske al cemo bar proci skupinu!!!!!!!!!! a ne ko srbija da odma ispadne!!!!nemate sanse!!!!

mozda nismo najjaci al od vas smo uvijek jaci!!!!!!!izderemo vas kad se sjetimo!!!!!!!!!!!

p.s. onaj dan nisam htjeo nista pisat jer sam vidio da ste svi u protiv hrvatske[/b][b][/b]

mozda ste jaci u potapanju kupusa!!!! Budite srecni ako pobedite bar jednu!!  Rat 91 ne diraj da te ne bi potkacio neki novi!!!! A to sto cete da prodjete "skupinu" nesto bas i nisam siguran !!! A ti da imas malo mozga da se nakupi kasicicom po toj tvojoj dekadentnoj lobanji mozda bi realno gledao obe grupe!! Ma necete da pobeite ni Australiju ni Japan!
Samo da kazem jos nesto, nemam nista protiv Hrvata , ali protiv ustasa imam i je..cu ti sve po spisku za to sto na ovoj temi spominjes rat!!!     Smile Smile Smile Smile Smile ti si nasao ovde da mi pricas o ratu! Necu da pricam vise o politici, prvo jer ovo nije mesto za to a drugo jer komentarisuci tvoj post sam sebe ponizavam!!! A i crocop, bolje da stavis da ti ime bude corncop jer ti je u kukuruzu i mesto jer si i onako inferioran i od vrabaca, pardon , zrnojeda!!

Izvinjvam se ostalima  krenuo sam da citam sta su ljudi sve danas pisali jer uvek citam svaki post i naidjem na ovu budalu i jednostano puknem kad covek pomenu rat!!!

nazad na Scg
a za sve strucnjake koji komentarisu utakmicu scg-holandija neka je pogledaju ponovo bez emocija uz posebnu paznju na drugo poluvreme,mislim da se nijednom igracu ne moze nista zameriti za trud a mislim ni najmanje nadju i stankovicu

Ja kazem isto sto se tice tima (ne slazem se za nadja jer se stvarno nije ni video) ali svi su se trudili i nisu mogli da probiju Bunker Holandjana!  [b]Najzanimljiviji duel na  utakmici
    Van Basten i sunjder   Smile Smile Smile

Eto to su bila moja misljenja, tikete nemam , a dojave tek! dacu neki predlog. Imao sam predlog za Edmonton 1 ali nisam imao kad da napisem tako kao da nisam ni imao!!!

Landskrona X moj predlog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
i jos nesto

Ceska prvi korner 8/10
Italija prvi  korner 8.5/10

Smile zaboravio sam izmeni  ,  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 02:24:00 od Spikey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC HD2
Evo od mene za sutra
Italija  :  Gana 1
SAD  :  Ceska 2
Australija  :  Japan X
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Hm, hm, vracamo se u formu za tenis, danas pocinje sezona na vutri...Smile
Moji predlozi:

Dlouhi
F. Lopez
Rusedski
Na Li

I kao iznenadjenja Pashanski i Waske

Pozz svima   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ceska-usa AH 2  Smile Smile
australia 3+  Smile Smile
landskrona 0-2  Smile Smile
italia 1  Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 22:58:04 od gojko1965 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
dallas-chivas  1   7/10

nije da se hvalim Smile Smile

danas:
italija-gana 1-1
australija-japan 2-2   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
landskrona  0-2
Ceska ppX
Filkir pg
Skarhamn pg
i nesto od tenisa da se okusam i ja u vodama hakinena i banenceta
Craybas 1
Blake/Fish 1
hass/Waske 1

bez ikakvih foruma samo moje misljenje

i jos nesto, koliko sam mogao da zapazim mnogo ljudi je igralo italiju X ili x-x ili 1-x , tako da mislim da ovde nece doci iks bas zbog toga sto su se svi zaleteli na taj iks za koji sam i ja mislio  (iako sam navijac Italija) da je moguc  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.