Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 380036 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zaboravio sam nesta napisat...

drazen md-dao bog da ispusis sve pare kad ti je drago za onaj gol.............

tetak ti si tu jedini ispravan!!
IP sačuvana
social share
Bijelo crvena,polja Hrvatska
na dresu sjete me , DA JA VOLIM TE

Igrajte za nju,nasu voljenu
nek jace kuca to SRCE VATRENO
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
sta ti izvodis????
ti si prvi poceo prema tome oladi...
a sto se tice vas? pa zar ne bi bila sramota ne proci onako laganu grupu??? ako nisi znao nasa grupa je najjaca, a to su svi potvrdili...a sad ko je jaci mi li vi,suvisno je ista govoriti...znamo svi sta je bilo na maksimiru(mihajlovic...) Smile Smile Smile
a koliko smo mi slabi???da,da bas smo slabi, zato smo mi najbolji tim u kvalifikacijama, jer smo samo 1 gol primili za razliku od vas....

P.S. pa zar si samo iz 4 pao???? e, to ti je kad previse gledas SF filmove....ajde zaceprkaj se djeticu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam poceo al ti mamu nisam spomenuo!!!

a tesko bit najbolji tim u skupini di je jaka samo spanjolska....a to sto ste primili samo jedan gol cete nadoknaditi na sp.
austaralija je nabrijana,brazil najjaci-nije ni to lagana grupa!!

Ovih dana u hr novinama pise da bi srbija nakon odvojenja crne gore htjela igrati prijateljsku tekmu sa hrvatksom na marakani prvi put kao samostalna drzava....a ako to bude vidit cemo da je [b][/b]hrvatska jaca
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
ej ajd dijete prosetaj!!!! koji si mi ti tu faktor Smile  znas citati.... i vidis naziv ove teme Smile a to tvoje "mi smo jaci..." sve je to kad bi bilo i ako bi bilo a o tome da pricam ja nemam vremena...
istina, jesam mozda pogrijesio sto sam ti spomenuo mamu, to mozda nisam trebao, al sve se dogodilo u trenutku tako da nemoj zamjeriti...
za mene je ova prica gotova,pricaj sta hoces ja vise necu nista odgovarati Smile

sta mislite dallas-miami 2 ??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajd zoka da zavrsim..

prihvacam ispriku za mamu....
i nisam ja nikakvo dijete nego sam malo pevise zabrijo i tak ajd uzivaj....

dallas-miami  1        ili jos bolje nowitzki vise od 30 koseva??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire HD
Ljudi aj oladite malo ovo nije za prepucavanje nego za pomaganje i malo spustite loptu na zemlju tu smo svi za jedno nesto     a to je da derimo klage

Portugal 4+

moje misljenje

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

He who dares...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
Znam da ima jos 7 dana do utakmice ali ne mogu da se otmem utisku da ce nas Holandjani nakantati. A evo i zasto. Videvsi da smo mi bolidi i da gajimo prevazidjen stil igre i da uvek vodimo najnesposobnije i najnespremnije Van Basten je dosao na ideju nas ubeje u pojam po bokovima. Zasto da ne ? Ima sjajnog napadaca (Nistelroja) i jezivo jaku levu liniju (Roben i Van Bronkhorst) i za nijansu slabiju desnu (Van Persi, kome sa sredine kao paker utrcava u pomoc snajder). Danas protiv Australije je bila generalna proba a s obzirom da je prijateljska nije bilo potrebe da se preforsiraju. Lek za ovakavu taktiku je (naravno ako nemas potrebno fudbalsko znanje, a mi ga nemamo) da pored tri centralan beka sa kojima igras u liniji znaci bez libera dodas u pomoc jos dva vezna ispred njih (duljaj i nadj). Znaci mi cemo u startu da im kvarimo igru sa dva rovo kopaca kojima ce po potrebi pomagati nesretni Dragutinovic i nespretni Kormoran. A sta ako Holandjani pocnu da centriraju ??? E jbg znaci moramo da ubacimo jes jednog defanzivnog veznog ko je visi od Dukija i Nadja (sto nije tesko, ali opet ga nemamo, ili ga u zadnjem trenu imamo) koji ce da se vraca u odbranu u ulozi stopera da bi resavao ovakve situacije svojim ogromnim iskustvom. Igrac koji je nama potreban je Dusan Petkovic !!!??? Ma koliko suludo ovo zvucalo na tome se izgleda radilo jos pre 2 meseca a meni sinulo tek sada kada sam video kako igraju Holandezi nasi prvi protivnici na SP 2006. Znaci ulazi Petkovic u svlacionicu i kaze:"Sa centra Savo vraca nazad do Dekija a Deki nazad do Dukija ili Nadja, uglavnom sto manje Dusanu da ne zasere. Duki ili Nadj dodaju Dragutinovicu ili Kormoranu ko im je blizi a oni istog momenta u aut." - "Sefe, a igra ?" - rece neko vise stidno. - "Ma zajebi igru...". Znaci moj prvi pik na SP 2006 su Holandjani, kw je za sada 1.9 sto je poklon s obzirom na razvoj situacije. Verovatnoca 9/10 (mozda uspemo da polomimo nekom nogu) ali zato crveni karton na nase 10/10. O politici necu, ali samo hint. To je reprezentacija drzave koja vise ne postoji i zato daj da uzmemo pare.

Ne radujem se i ne likujem, nego samo podsecam koliko sam napusavanja dobio na ovaj post. I tada sam i opet tvrdim. Navijac navija, a kladionicar analizira.

Napushavanja si dobio jer tvoj post nije imao veze sa mozgom..Shta si pogodio osim rezultata? Holandjani nas nakantali? Van Nistelroj se pokazao kao sjajan napadach? Koroman je nespretan? Ako mislish da ce da pobedi Holandija, napishesh Holandija-SCG 1. A to shto si napisao "expertsku" analizu, sa puno jakih rechi( kao da sam onog Zivadinovitja chitao) al bez neke praktichne vrednosti, obavezuje nekog da kaze:"Bravo"???? Lako je pljuvati, po svojima najlakshe..u tome je ova zemlja prvak sveta! Ko je to spremniji od ovih shto su danas u reprezantaciji, a nije tamo?
IP sačuvana
social share
I kad mi se hoce, i kad mi se nece
Na crveno chekam, na zeleno krecem.
1 i 1 za mene su 2, volim shto je Kristl dobra a Alexis zla..
Chitam ko shto pishem, mislim ko shto radim.
Refleksno ga prvo guram, pa se onda vadim.
Izbjegavam sapun, golotinju volim.
Kad mi neko kaze:Hvala, odgovorim-molim.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sjeba me Mursija ne daj Boze Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Znam da ima jos 7 dana do utakmice ali ne mogu da se otmem utisku da ce nas Holandjani nakantati. A evo i zasto. Videvsi da smo mi bolidi i da gajimo prevazidjen stil igre i da uvek vodimo najnesposobnije i najnespremnije Van Basten je dosao na ideju nas ubeje u pojam po bokovima. Zasto da ne ? Ima sjajnog napadaca (Nistelroja) i jezivo jaku levu liniju (Roben i Van Bronkhorst) i za nijansu slabiju desnu (Van Persi, kome sa sredine kao paker utrcava u pomoc snajder). Danas protiv Australije je bila generalna proba a s obzirom da je prijateljska nije bilo potrebe da se preforsiraju. Lek za ovakavu taktiku je (naravno ako nemas potrebno fudbalsko znanje, a mi ga nemamo) da pored tri centralan beka sa kojima igras u liniji znaci bez libera dodas u pomoc jos dva vezna ispred njih (duljaj i nadj). Znaci mi cemo u startu da im kvarimo igru sa dva rovo kopaca kojima ce po potrebi pomagati nesretni Dragutinovic i nespretni Kormoran. A sta ako Holandjani pocnu da centriraju ??? E jbg znaci moramo da ubacimo jes jednog defanzivnog veznog ko je visi od Dukija i Nadja (sto nije tesko, ali opet ga nemamo, ili ga u zadnjem trenu imamo) koji ce da se vraca u odbranu u ulozi stopera da bi resavao ovakve situacije svojim ogromnim iskustvom. Igrac koji je nama potreban je Dusan Petkovic !!!??? Ma koliko suludo ovo zvucalo na tome se izgleda radilo jos pre 2 meseca a meni sinulo tek sada kada sam video kako igraju Holandezi nasi prvi protivnici na SP 2006. Znaci ulazi Petkovic u svlacionicu i kaze:"Sa centra Savo vraca nazad do Dekija a Deki nazad do Dukija ili Nadja, uglavnom sto manje Dusanu da ne zasere. Duki ili Nadj dodaju Dragutinovicu ili Kormoranu ko im je blizi a oni istog momenta u aut." - "Sefe, a igra ?" - rece neko vise stidno. - "Ma zajebi igru...". Znaci moj prvi pik na SP 2006 su Holandjani, kw je za sada 1.9 sto je poklon s obzirom na razvoj situacije. Verovatnoca 9/10 (mozda uspemo da polomimo nekom nogu) ali zato crveni karton na nase 10/10. O politici necu, ali samo hint. To je reprezentacija drzave koja vise ne postoji i zato daj da uzmemo pare.

Ne radujem se i ne likujem, nego samo podsecam koliko sam napusavanja dobio na ovaj post. I tada sam i opet tvrdim. Navijac navija, a kladionicar analizira.

Napushavanja si dobio jer tvoj post nije imao veze sa mozgom..Shta si pogodio osim rezultata? Holandjani nas nakantali? Van Nistelroj se pokazao kao sjajan napadach? Koroman je nespretan? Ako mislish da ce da pobedi Holandija, napishesh Holandija-SCG 1. A to shto si napisao "expertsku" analizu, sa puno jakih rechi( kao da sam onog Zivadinovitja chitao) al bez neke praktichne vrednosti, obavezuje nekog da kaze:"Bravo"???? Lako je pljuvati, po svojima najlakshe..u tome je ova zemlja prvak sveta! Ko je to spremniji od ovih shto su danas u reprezantaciji, a nije tamo?

Hm, opet jedna analiza. Ti nemas veze s mozgom. Ajde jos jednom procitaj ceo post ali ovog puta polako i natenane. To sto su nasi samo vise boli. A slicno bi napisao i za Togo, ali nisam dovoljno informisan sto se njih tice. Sto se same analize tice videlo se kako cemo igrati iz posta, a tako smo i igrali. Problem nastaje onog trenutka kada dodje neki lik kao sto si ti, i kaze isto sto kazu i sacica povlascenih koja je vodjena za dz na SP 2006:"Bilo ja jako vruce...", ili "Visoka trava..." ili "Igrali smo kao sto je planirano na treninzima..." (pa kako li igrate kada nije planirano). Crveni nam je visio u vazduhu a razlog sto ga nismo dobili je prost. Holandjani su drugo poluvreme igrali s pola snage, sto je nama bilo dovoljno da celoj utakmici damo predznak nase lose srece. Kad su tako dobro igrali sto je prva izmena bila vec u 40 min ? Sto kapiten i selektor ne razgovaraju ? Sta bi znacio igrac kao sto je Krasic na sredini ? A Lukovic na levoj strani ? A Rambo Petkovic ?
Niko ne moze da me ubedi da nismo mogli bolje. Ali sam isto tako ubedjen da smo sa ovim igracima odigrali DO JAJA, tacnije oni bolje ne mogu. U 80 min. su poceli da se vuku jer su noge teske od priprema.
Ne bojim se da kazem da smo losi. I to je cinjenica, da mozemo bolje i to je cinjenica. A da se poredimo sa Grckom od pre 2 godine, da Sava startuje u prvih 11, da selektor hoce da vodi svog sina jer dugo nije bio u Nemackoj, da poraz pretvaramo u pobedu, E TO JE SRAMOTA!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla BonEcho 2.0a2
mob
SonyEricsson S700i
crocop samo ti uzivaj u tome sto je sicg izgubila danas ali kad vam u utorak brazil uvali jedno 5 komada, da vidim hoces onda uzivati. Onda ste igrali sa njima 1:1 jer ste im platili brdo love da se pojave pa ne bilo fino da vas naprase za vase pare. Ali sad   Smile I idi glumi teskog hrvata na nekom drugom sajtu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.