Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 380083 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hehehee, eha meha, ja uzeo sad na kerovima 50 kerma Smiley a igrao bi Portugal h1 ....Albacete 1...Los Angeles-DC United 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Portugal 2+ pp ! 8/10
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Znam da ima jos 7 dana do utakmice ali ne mogu da se otmem utisku da ce nas Holandjani nakantati. A evo i zasto. Videvsi da smo mi bolidi i da gajimo prevazidjen stil igre i da uvek vodimo najnesposobnije i najnespremnije Van Basten je dosao na ideju nas ubeje u pojam po bokovima. Zasto da ne ? Ima sjajnog napadaca (Nistelroja) i jezivo jaku levu liniju (Roben i Van Bronkhorst) i za nijansu slabiju desnu (Van Persi, kome sa sredine kao paker utrcava u pomoc snajder). Danas protiv Australije je bila generalna proba a s obzirom da je prijateljska nije bilo potrebe da se preforsiraju. Lek za ovakavu taktiku je (naravno ako nemas potrebno fudbalsko znanje, a mi ga nemamo) da pored tri centralan beka sa kojima igras u liniji znaci bez libera dodas u pomoc jos dva vezna ispred njih (duljaj i nadj). Znaci mi cemo u startu da im kvarimo igru sa dva rovo kopaca kojima ce po potrebi pomagati nesretni Dragutinovic i nespretni Kormoran. A sta ako Holandjani pocnu da centriraju ??? E jbg znaci moramo da ubacimo jes jednog defanzivnog veznog ko je visi od Dukija i Nadja (sto nije tesko, ali opet ga nemamo, ili ga u zadnjem trenu imamo) koji ce da se vraca u odbranu u ulozi stopera da bi resavao ovakve situacije svojim ogromnim iskustvom. Igrac koji je nama potreban je Dusan Petkovic !!!??? Ma koliko suludo ovo zvucalo na tome se izgleda radilo jos pre 2 meseca a meni sinulo tek sada kada sam video kako igraju Holandezi nasi prvi protivnici na SP 2006. Znaci ulazi Petkovic u svlacionicu i kaze:"Sa centra Savo vraca nazad do Dekija a Deki nazad do Dukija ili Nadja, uglavnom sto manje Dusanu da ne zasere. Duki ili Nadj dodaju Dragutinovicu ili Kormoranu ko im je blizi a oni istog momenta u aut." - "Sefe, a igra ?" - rece neko vise stidno. - "Ma zajebi igru...". Znaci moj prvi pik na SP 2006 su Holandjani, kw je za sada 1.9 sto je poklon s obzirom na razvoj situacije. Verovatnoca 9/10 (mozda uspemo da polomimo nekom nogu) ali zato crveni karton na nase 10/10. O politici necu, ali samo hint. To je reprezentacija drzave koja vise ne postoji i zato daj da uzmemo pare.

Ne radujem se i ne likujem, nego samo podsecam koliko sam napusavanja dobio na ovaj post. I tada sam i opet tvrdim. Navijac navija, a kladionicar analizira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Tesko da imamo sanse mada nema veze.
Pade u vodu tacan rez 0-0 mexico-iran.Ma ljudi docice 1 verujte mi.
A za Ciudad Murciu ne verujem da ce da pobedi jer ce Levante u prvu ligu ''Sigurno!!!''
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
dallas-chivas  1   7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mursija 0:1 Bravo majstori!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 79'   Mexico   3 - 1   Iran  Smile Smile
nista od x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Ja vam kazem da se ne zamlacujete Mexico je ipak Mexico!
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta je zoka m?? imas nekakvih problema???nemoj mi mamu spominjat!!!!usput-jaci smo od srbije i to smo dokazali u ratu 91!!!!!!   i hellboy ako ti rtd znaci retardiran sto imam 4 posta to je jer sam popravljo ocjene i nisam iso na net zadnjih par mjeseci bas cesto!!!

mi smo izgubili od spanjolske al cemo bar proci skupinu!!!!!!!!!! a ne ko srbija da odma ispadne!!!!nemate sanse!!!!

mozda nismo najjaci al od vas smo uvijek jaci!!!!!!!izderemo vas kad se sjetimo!!!!!!!!!!!

p.s. onaj dan nisam htjeo nista pisat jer sam vidio da ste svi u protiv hrvatske[/b][b][b][/b]
IP sačuvana
social share
Bijelo crvena,polja Hrvatska
na dresu sjete me , DA JA VOLIM TE

Igrajte za nju,nasu voljenu
nek jace kuca to SRCE VATRENO
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ohladi malo, ovo je kutak za kladionicu  Smile   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.