Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 458388 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Husqvarna FF - IFK Hässleholm      (1.6)     danas u 18h     FT 2-1

To je Svedska 3. liga i ko je u mogucnosti neka odigra ovu utakmicu jer bi trebala da dodje.

Jebiga, nadam se da cu i ja nesto konacno pogoditi!

Konacno da sam i ja nesto uboo, posle dosta sramotnih promasaja. Smile Jebiga. kw nije velika, ali vazno je da je uslo nesto vec.

Ljudo svaka cast za Jaro, samo imam jednu zamerku, a to je vreme tvoga posta na forumu (17:25:59) tacnije 4 minuta i 1 sekunda pre pocetka meca, sto je meni premalo vremena da "skoknem" do kladionice i uplatim. Pa stoga imam jednu molbu za tebe, a i za sve ostale,a to je da se takve informacije o nekim mecevima daju najmanje 1h pre pocetka tog meca, a ako je ikako moguce i mnogo prije. Iz razloga da bi sto vise ljudi imalo koristi od tog tvog posta i stiglo da uplate tvoj ili bilo ciji sledeci mec. Ovako je samo vas par koji su bili u tom trenutku na netu uspeli da uplate na Jaro. Majstore, nemoj da se ljudis, ovo nije kritika vec samo savet da bi bolje funkcionisali. Svaka cast jos jednom.  Smile

E, sada, da se bacimo na sutra. Ja imam drugara koji igra u LJUNGSKILE-u (Svedska 2. liga) i on nam javlja kada je siguran da ce njegova ekipa da pobedi. tako je rekao za sutrasnju utakmicu, da ce sigurno pobediti. Za sada, samo jednom nisu dobili kada je on rekao da hoce, igrali su kuci 0-0. Tako da je moj predlog za sutra jasan i glasi :

LJUNGSKILE  -  BROMMAPOJKARNA   1    (2)      9/10   Ponedeljak, 5. jun u  19h  - Svedska 2. liga

P.S. - nadam se da me niko nije pogresno shvatio, jer ovo nije "dojava" (ma sta god da ta rec znacila) Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2006, 23:43:28 od vladaN90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Husqvarna FF - IFK Hässleholm (1.6) danas u 18h FT 2-1

To je Svedska 3. liga i ko je u mogucnosti neka odigra ovu utakmicu jer bi trebala da dodje.

Konacno da sam i ja nesto uboo, posle dosta sramotnih promasaja. Smile Jebiga. kw nije velika, ali vazno je da je uslo nesto vec.

Ljudo svaka cast za Jaro, samo imam jednu zamerku, a to je vreme tvoga posta na forumu (17:25:59) tacnije 4 minuta i 1 sekunda pre pocetka meca, sto je meni premalo vremena da "skoknem" do kladionice i uplatim. Pa stoga imam jednu molbu za tebe, a i za sve ostale,a to je da se takve informacije o nekim mecevima daju najmanje 1h pre pocetka tog meca, a ako je ikako moguce i mnogo prije. Iz razloga da bi sto vise ljudi imalo koristi od tog tvog posta i stiglo da uplate tvoj ili bilo ciji sledeci mec. Ovako je samo vas par koji su bili u tom trenutku na netu uspeli da uplate na Jaro. Majstore, nemoj da se ljudis, ovo nije kritika vec samo savet da bi bolje funkcionisali. Svaka cast jos jednom. Smile

E, sada, da se bacimo na sutra. Ja imam drugara koji igra u LJUNGSKILE-u (Svedska 2. liga) i on nam javlja kada je siguran da ce njegova ekipa da pobedi. tako je rekao za sutrasnju utakmicu, da ce sigurno pobediti. Za sada, samo jednom nisu dobili kada je on rekao da hoce, igrali su kuci 0-0. Tako da je moj predlog za sutra jasan i glasi :

LJUNGSKILE - BROMMAPOJKARNA 1 (2) 9/10 Ponedeljak, 5. jun u 19h - Svedska 2. liga

P.S. - nadam se da me niko nije pogresno shvatio, jer ovo nije "dojava" (ma sta god da ta rec znacila) Smile
Brate ne ljutim se u potpunosti si u pravu nego sam se ja uspavao.Potrudicu se da ispravim.Poz
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 00:24:58 od LjubaVB »
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Hafnarfjordur 1  1.4  10/10
                       1-1   2.05  8/10
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 01:26:35 od LjubaVB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Husqvarna FF - IFK Hässleholm   1     (1.6)      danas u 18h

Je zna neko u kojoj kaldionici moze da se igra Americki bejzbol? Hvala u napred.

Vlado , svaka cast za ove svedjane!   Smile

A ako nisi saznao gde mozes da igras Bejzbol , pogledaj u kladionici ASTRA .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Uh, videh da sam pobrao salve zvizduka za prethodni post. Na taj mec se definitivno necu kladiti, samo sam izneo svoje misljenje zasto. Ne kapiram samo onaj epitet "Balijo". Ajde da je bilo sabane ili nesto slicno, pa da razumem. To je moje misljenje i zasnovano je na dugogodisnjem pracenju fudbala u zemlji van nje, sposobnosti samih ljudi koji igraju za reprezentacjiu, kao i sposobnost onih koji je vode.

Jedna tuzna istina. Nasi igraci placaju da bi igrali u reprezentaciji!!!! Dugo godina za vreme sankcija se savez finansirao tako sto je uzimao odredjeni procenat od transfera igraca. Ta praksa se zadrzala i do danas. Eto zasto Rambo Petkovic ne igra. Nego niko o tome nece da govori javno.

@Spikey

Pa i ja bih voleo da ne budem u pravu. Voleo bih da od pocetka zaigra Ziga a ne Sava. Voleo bi da je poveo Lukovica iz cisto fudbalskih razloga, jer nam duva promaja levo od pupka. Voleo bih da ne igramo defanzivno, i da nam jedini kreator igre nema tesku povredu a uz to je i pre toga bio van forme (Vukic). Nema tu fudbala druze, mafija je to. Nije to Vatrepolo, Kosarka ili Odbojka gde idu najbolji i najspremniji. Jedino sto imamo je jaka odbrana, ali sa 3 X ne mozemo da prodjemo grupu. Sedecu i ja sa ortacima, piti pivo i navijati, ali kad znas kako stvari stoje (barem iz mog ugla) utakmica mi se ni ne gleda.

Mozemo da naglabamo do prekosutra, ali to je vec druga tema i nema veze sa kladionicom. Korektan komentar ok, na ostale komentare necu da trosim reci. Stavljam tasku na ovu pricu .
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 03:32:16 od manager100 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
evo pokusajte ovo:

Rosenborg vs Brann   2   8/10  ili  4+  8/10

Tromsdalen - Bryne  2   7/10

i naravno hafnarfjord, al ga je ljuba vec stavio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Tenis:
Ljubicic 1 7/10 1.5
Djokovic 1 7/10 1.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Od vasih predloga
Brann pg
Hafnafjord pg
Ljungskile pg

zoko sta mislis???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Uh, videh da sam pobrao salve zvizduka za prethodni post. Na taj mec se definitivno necu kladiti, samo sam izneo svoje misljenje zasto. Ne kapiram samo onaj epitet "Balijo". Ajde da je bilo sabane ili nesto slicno, pa da razumem. To je moje misljenje i zasnovano je na dugogodisnjem pracenju fudbala u zemlji van nje, sposobnosti samih ljudi koji igraju za reprezentacjiu, kao i sposobnost onih koji je vode.

Jedna tuzna istina. Nasi igraci placaju da bi igrali u reprezentaciji!!!! Dugo godina za vreme sankcija se savez finansirao tako sto je uzimao odredjeni procenat od transfera igraca. Ta praksa se zadrzala i do danas. Eto zasto Rambo Petkovic ne igra. Nego niko o tome nece da govori javno.

@Spikey

Pa i ja bih voleo da ne budem u pravu. Voleo bih da od pocetka zaigra Ziga a ne Sava. Voleo bi da je poveo Lukovica iz cisto fudbalskih razloga, jer nam duva promaja levo od pupka. Voleo bih da ne igramo defanzivno, i da nam jedini kreator igre nema tesku povredu a uz to je i pre toga bio van forme (Vukic). Nema tu fudbala druze, mafija je to. Nije to Vatrepolo, Kosarka ili Odbojka gde idu najbolji i najspremniji. Jedino sto imamo je jaka odbrana, ali sa 3 X ne mozemo da prodjemo grupu. Sedecu i ja sa ortacima, piti pivo i navijati, ali kad znas kako stvari stoje (barem iz mog ugla) utakmica mi se ni ne gleda.

Mozemo da naglabamo do prekosutra, ali to je vec druga tema i nema veze sa kladionicom. Korektan komentar ok, na ostale komentare necu da trosim reci. Stavljam tasku na ovu pricu .

Nisam ti ja rekao da si balija i ne slazem se sa onim koji je to napisao, a da u pravu si za Vukica i za Savu i za Lukovica!!!

Ljubo, sad sam pricao sa hakinenom i on misli da se ne isplati igrati na Djokovica je r nije sigurno (ovaj drugi je odmoran, razbio je Blake sinoc i tako... )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Pa Monfils je igrao juce,a Djokovic prekjuce!
Ispraticu ga pa sta bude
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.