Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 381531 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
ma idi begaj!!!! Smile
Zna se da sam ja oduvek bio za zajednicki napor!!! Sta bre bi sa ovim hipsom? Nek mi neko kaze!!!

P.S. Vikingit u brazilu 2.05
kod mene u premieru kvota 2.65
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Jebiga, kada je Okuka idiot! On covek postavio igru sa cetiri beka, dva stopera i dva defanzivna vrzna, sa Krasicem samim bez idge ikoga i nesposobnim Purovicem u spicu koji ja garantujem ni sledeca tri penala ne bi dao jer jednostavno ne zna! Jebiga, mozda je Okuka stavio 20000 eura na iz X u X!  Smile Jer ja nevidim ni jadan drugi ralog i motiv da nasa repka igra tako sa mocnim Bastom kao polu spicem na desnoj aut liniji.

Padoh danas samo smrdlive Francuze, koju su se danas obrukali, slobodno mogu reci vise nego Okuka.

Nema veze, sutra je novo kolo nova (ne)sreca, pa mozda i mi vec uzmemo neku lovu i naplatimo ovaj trud. Mene licno bas nesto i nece ovih nedelja. Uvek padnem jedan mec, i to uglavnom onaj u koji sam najsigurniji.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla BonEcho 2.0a2
mob
SonyEricsson S700i
Izgubismo bez veze, da nismo bili bolji ne bi mi bilo krivo.Oni Ukrajinci nisu jednom opucali na go i prodjose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Kriminalac, kad odigram ja nesto X...fino podebljas tu tekmu, stvarno me krenulo s X-evimaevo peti dan nisam covjece fulio nijedan sistem,od 2 bar 1 dode

Landskrona-Trelleborg X
KuPS Kuopio - Honka X Smile

Jel kada igras taj sistem sa X-ovima i prodjes samo jedan par kao ti danas, dobijes nesto ili samo vratis ulog? Kako se to racuna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ako neko moze da odigra neka odigra na lisjak protiv j.zheng kvotica je u lokalu negde oko 3,3 koliko se dobro secam!!!
Znaci ko moze neka stavi sitne pare, sanse su 55-45 za lisjak po mojoj proceni, ali je kvota isuvise dobra da bi se propustila!

Kako stoji na Gamebookers-u ova dva tenisera igraju sutra u  11:00h  i kvota na Lisjaka je 4.00 !
(ipak nisu danas odigrali meč)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Tenis za sjutra, ali malo nesigurniji, jer su kvote na favorite jednostavno smesne....

Moja
Vasalo Arguelo
Ferero
Kuznjecova

A rekao sam vam da izbegnete Morigami danas...a i Monfis i Hantuhova su se jedva izvukli...

Sutra potencijalne mine: Nalbandijan, Ancic, Skijavone, Venus, Morezmo....

Ajd, laku noc  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
Ako neko moze da odigra neka odigra na lisjak protiv j.zheng kvotica je u lokalu negde oko 3,3 koliko se dobro secam!!!
Znaci ko moze neka stavi sitne pare, sanse su 55-45 za lisjak po mojoj proceni, ali je kvota isuvise dobra da bi se propustila!
Kako stoji na Gamebookers-u ova dva tenisera igraju sutra u 11:00h i kvota na Lisjaka je 4.00 !
(ipak nisu danas odigrali meÄŤ)

Odlicno, znaci moze da se odigra, dakle kao sto sam rekao kvota je odlicna za mali ulog!!
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 00:47:52 od hakinen »
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

UKRAINE U21  -  SERBIA & M. U21   0-2   (1.6)   8/10   vrlo verovatno da ce biti malo golova. Neka se niko ne iznenadi, ako bude smor tekma i rez 0-0

Svaka cast za tipovanje ove utakmice i pogodjen tacan rezultat! (iako si omanuo one druge dve)
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 08:12:04 od Marselo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Kriminalac, kad odigram ja nesto X...fino podebljas tu tekmu, stvarno me krenulo s X-evimaevo peti dan nisam covjece fulio nijedan sistem,od 2 bar 1 dode

Landskrona-Trelleborg X
KuPS Kuopio - Honka X Smile

Jel kada igras taj sistem sa X-ovima i prodjes samo jedan par kao ti danas, dobijes nesto ili samo vratis ulog? Kako se to racuna?
gledaj...mnozis ulog sa kvotom od tog jednog x-a koji je recimo 3,1,a u slucaju da pogodis oba x-a onda sabiras kvote i mnozis ih sa ulogom,dakle ako ti je ulog 10 E , na pogoden X od 3,1 dobitak ti je 15,8 E, a u slucaju da pogodis 2 x-a sa kvotama 3,1 i 3 onda ti je dobitak 30,5 E, tako da taj jedan pogodjeni X donosi i malu zaradu (od zavisnosti od uloga, a ulog ukupni se dijeli na broj kombinacija, pa se taj podijeljeni broj mnozi sa pojedinacnim kombinacijama) zaradu a ne samo povrat ulozenog novca

Waterford-St. Patrick X
Tunis-Urugvaj  X

a ja cu danas da igram sistem 1 od 10 gdje cu da uvrstim ova 2 para sa mnogim glupostima i fino uloziti mozda nekih 40-ak eura, jbg opet se skupilo para za igranje s velikim ulozima....
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 11:50:20 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

He who dares...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
FRANCE U21  -  HOLLAND U21    1    (1.9)    10/10    u ovo sam 100% siguran. Ko je gledao Francuze zna o cemu pricam.

UKRAINE U21  -  SERBIA & M. U21   0-2   (1.6)   8/10   vrlo verovatno da ce biti malo golova. Neka se niko ne iznenadi, ako bude smor tekma i rez 0-0

HAKA  -  LAHTI    1     (1.95)     7/10 

MYPA  -  JARO     1     (1.45)    9/10

CORINTHIANS  -  GOIAS   1  (2)    7/10  -  citam na stranim forumima kako ne igraju svi reprezentativci za Korintijans (oko 5 najboljih igraca) i svi tipuju 2 ili X2 na ovaj mec. Licno mislim da je to navlakusa, jer Korintijans je i suvise veliki klub da bi kuci izgubio bodove od ovih sabana.

E moj imenjache, izgleda da su oni ipak veliki, ali indijanci  Smile Smile...Jbg izgleda da svi imamo traume iz ove nashe lige pa ne mozemo da zamislimo da i ovi veliki ponekad gube od shabana..Ja se jedva odvikao da na svaki tiket turam Juve i Bajern  Smile
IP sačuvana
social share
I kad mi se hoce, i kad mi se nece
Na crveno chekam, na zeleno krecem.
1 i 1 za mene su 2, volim shto je Kristl dobra a Alexis zla..
Chitam ko shto pishem, mislim ko shto radim.
Refleksno ga prvo guram, pa se onda vadim.
Izbjegavam sapun, golotinju volim.
Kad mi neko kaze:Hvala, odgovorim-molim.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.