Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 460835 puta)
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
Evo jedne sigurice, nikad nisam igrao protiv nasih ali ovo ne sme da se propusti. Losi odnosi u nasem timu, Portugalci kvalitetniji, domacini i ovo im je biti ili ne biti.

Prema tom

Portugal - SCG 1 Â  9.5/10
Da vas nesto poucim,ja sam stariji.Nikad nemojte igrati protiv svojih,jer kad pocne utakmica vi cete da navijate za protivnika,sto je tragedija.Nasi moraju imati podrske cele nacije

Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile

znam, recicete lako je reci sad kada je gotovo, ali nikad protiv reprezentacije i zvezde u bilo kom sportu ........ nema tih para.....
« Poslednja izmena: 26. Maj 2006, 02:11:44 od vladinjo73 »
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Galaxy S8
Zato su naši i dobili, jer sam ja urekao Portugalce. Kad se god rasprdim da je nešto sigurica obavezno dođe suprotno.
A stvarno sam bio ubeđen da ce da nas razvale.

p.s. Nisam igrao keca nego 3+ i opet čabar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Trener Sliskovic je imao prilicno velikih problema oko sastava posto nije mogao da racuna na Salihamidzic, Music, Beslija, Spahic, Berberovic, Grujic, Muslimovic, Hasagic, tako da je Sliskovic poveo sa sobom sljedece igrace: Almir Tolja, Romeo Mitrovic, Velimir Vidic, Zlatan Bajramovic, Admir Vladavic, Senijad Ibricic, Petar Jelic, Dalibor Silic, Edin Husic, Nikola Vasiljevic, Nedim Halilovic, Sergej Barbarez, Branimir Bajic, Ninoslav Milenkovic, Zvjezdan Misimovic, Mladen Bartolovic, Mirko Hrgovic, Ivica Grlic i Sasa Papac. Zadnja vijest je da se i prvi golman Almir Tolja povrijedio pa nece nastupati sutra.

copy/paste Smile

i jos nesto, juzna koreja je igrala i sa SiCG i sa Hrvatskom i obe utakmice su pobijedili sa 2:0.... Smile

mada, ipak BiH bez bekova bice suplja ko...... a i jos nema 1.golmana koji i nije bas nesto al opet brani solidno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
@ zoka_m   Juce sam citao u stampi da su reprezetativci BIh razocarani docekom i uslovima u Koreji... Barberez je izjavio da su bolje uslove imali i u Albaniji, nisu imali ni masera da ih poslije treninga izmasira...I jos mnogo toga..
 Na osnovu svega mislim da je 1 na Juznu Koreju vise nego izvjestan...
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Turska - Gana 1  7,5/10

Gana je tek juce popodne sletela u Frankfurt i jos su pod uticajem jet laga. Turcima je Nemacka druga kuca, a mozda i prva jer ih tamo ima vise nego samih Nemaca, pa pored toga sto nece morati da se aklimatizuju, imace pun stadion svojih navijaca. A takodje dovoljno je da pomenem da za Ganu desnog beka doticni gospodin Draman iz Crvene Zvezde...Ja cu probati singl za neki srednji ulog... Smile

P.S. Totenhem, pratim i tebe za Gratkorn. Nemoj danas da zajebes  Smile Uh, sto volim ovaj smajli  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2006, 10:52:24 od banence »
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jednom sam igrao protiv bosne, spanija - bosna 1-1
tada je na spance bilo 1,15 ili 1,2 i ja pogodim 15 parova i obori me bosna  Smile, od tada vise ne razmisljam na koga da igramkad je reprezentacija u pitanju pa makar i sa brazilom igrali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson s700
Evo jedne prijateljske utakmice koja po meni govori da domaća Reprezentacija Južne Koreje u pripremama za Svjetsku pozornicu na domaćem terenu uz ćak 65.000 prodanih ulaznica želi pobijediti Reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Sliskovic ima velike probleme sa sastavom. Zadnja vijest je da i rezervni golman Almir Tolja je vrlo upitan za ovu utakmicu zbog povrede tako da bi na njegovo mjesto mogao doci cak treci golman reprezentacije koji nema apsolutno nikakvog medjunarodnog iskustva.To nije sve,u zadnjem redu nema klacicne i standardne obbrane BIH koja zaista dobro funkcionira zadnjih godina a koju čine Vedin Music na lijevom i Dzemal Berberovic na desnom boku,Emir Spahic u sredini.
Dakle obbrana BIH ce biti u sasvim novoj formaciji i mislim da to danas nece bas sjajno funkcionirati protiv napaljenih Korejenaca.Uz sve to treba reci da je reprezentacija BIH  bez napada.Uz tu cinjenicu da ce Barbarez vjerovatno zaigrati u obrani ili u zadnjem veznom redu mozemo reci da u BIH i nema pravog klasicnog napadaca.Elvir Bolic je mislim zavrsio sa reprezentacijom,Zlatan Muslimovic iz Messine nije u Koreji zbog povrede tako da će tu funkciju preuzeti Misimovic iz Bochuma koji je ofanzivni veznjak a mozda i Haliloviz koji je zaista katastrofalan.
Ovo je copy\paste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
po meni jedino sto bi se moglo odigrati su:
juzna koreja 1 ili 3+
drogheda 1
shelburne 2
debrecen 2

al uopste nisam siguran ni u jednu, jedino debrecen nekih 8/10 i to je to... ja vam ipak svima savjetujem osim ako nemate para za bacanje da danas ne igrate nista.... stvarno se nema sta za igrati, a sutra je vec subota tako da..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
@ jugomali    To je skoro sve bilo stari, mislim da je Zoka M to postovao,prelistaj...
 Najavljeni sastav BIH (jutrosnja vijest):
 Mitrovic, Halilovic, Milenkovic, Bajic,  Bajramovic, Papac, Bartolovic, Grlic, Misimovic, Barbarez, Hrgovic.
   Ulaznice su kod tapkarosa presle cijenu od 200eura, interesovanje je ogromno. Odigracu 1-1 na sigl pa sta bude...
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
evo tenisa:
sigurniji:
hajel
del porto
vassallo
davidenko
miskina
medina

nesigurniji:
pavel
ancic
jankovic
ljubicic

pozdarv!!
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.