Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 461412 puta)
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozdrav svima

evo od mene tenisa:

Gabashvili - Russell 1 8/10

Marach - Spadea  1 8/10

N.Li - Bychkova 1 7/10

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 197
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pored Mype i Tampere koji mislim da su dosta sigurni jos dva basketa..
Poslednje odnosno 7-me utakmice u seriji NBA playoffa..

Phoenix - Clippers+4   1   1.85
Clippersi si ispunili svoj cilj jos plasmanom u playoff tako da su u ovaj okrsaj usli totalno rastereceno.. Ovo im je bio najbolje odigran regularni deo sezone od kako su se 1978, godine preselili u Kaliforniju,a ujedno i najbolja sezona u plej ofu od kako su osnovani..
Medjutim Sjajni Elton Brand u paru sa Corry Maggetteom doveli su Clipperse u situaciju da 7-m utakmicom prodju dalje.. Da ne zaboravimo i Vladu Radmanovica.. Na drugoj strani Stiv Nash i Shon Marion glavne zvezde tima.. Dajem prednos Sunsima u ovom duelu, pre svega zbog domaceg terena a zatim i zbog iskustva koje je definitivno na njihovoj strani i koje je jako bitno u ovim duelima.. Sansi imaju nešto što Klipersi nemaju. Oni su najbolji šuterski tim za tri poena, + ponavljam imaju i iskustvo u plej ofu.
 da ne duzim..
mislim da ce ovde da dodje lagano preko hendija    127:107      Smile

Sun Antonio - Dallas+4       2    1.85
Vrlo izjednacene ekipe, skoro sve utakmice u seriji su se resavale u poslednjem minutu a samim tim razlika je uvek bila u par poena.. U proslom mecu Dallas je ispustio da pred svojim navijacima resi sve dileme i u tom mecu je odlucila veca zelja Spursa ali je definitivno tome doprineo i izostanak Jason Tarry-a (bio je suspendovan) koji prosecno postize 17.9 peana uz nekoliko skokova (citaj bitan izostanak).. Ocekujem vrlo zanimljivu utakmicu ali vecu prednost dajem Dallas-u pre svega zbog duze i kvalitetnije klupe sto se pokazalo itekako bitnim u seriji.. s'obzirom da su se sve tekme zavrsavale sa malom razlikom uzimam2 u hendiju za svaki slucaj..    104:104      Smile
Uz povratak sjajnog Tarry-a veceras ocekujem prolaz Dallasa

Gde su aplauzi...  Smile
@hanibal8
Jbg-a kad nisi hteo da me poslusas..
« Poslednja izmena: 23. Maj 2006, 12:06:02 od Velikimag »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia xxxxxxxx
go_down ti to onako ili imas neki izvor ili bar opravdaj malo sto si to predlozio !!!!!!!!1
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Hvala, Veliki Maguuuuuu!!!=D> Smile Smile SmileSmile Smile Smile Smile

Uz moj dodate Francuze i Dublin ehheeeee

Kwota 14 prosla..... Smile Smile Smile Smile  

Cekamo jos Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prijedlozi experata u procentima:

13:00 South Korea - Senegal 1.96 3.18 3.43 10 1 5 63% 6% 31%
17:00 Petrzalka - Banska Bystrica 1.39 3.96 6.97 42 3 2 89% 6% 4%
Dubnica - Ruzomberok 4.62 3.46 1.64 3 3 35 7% 7% 85%
Zilina - Trencin 1.52 3.64 5.64 22 2 1 88% 8% 4%
Nitra - Trnava 2.54 3.13 2.48 7 4 6 41% 24% 35%
Puchov - Inter Bratislava 2.23 3.12 2.87 9 3 3 60% 20% 20%
18:15 Germany 21 - Serbia & Mont. 21 1.78 3.31 4.03 11 3 3 65% 18% 18%
19:30 Kronau/Östringen SG - Flensburg-Handewitt 2.95 10.37 1.64 2 3 8 15% 23% 62%
20:00 Cholet Basket - Pau Orthez 2.51 15.34 1.51 2 2 6 20% 20% 60%
20:30 Austria - Croatia 2.94 3.16 2.19 2 1 15 11% 6% 83%
Benetton Treviso - Olimpia Milano 1.33 16.64 3.34 12 2 2 75% 13% 13%
Monte Paschi SI - Wurth Roma 1.45 15.33 2.80 6 2 2 60% 20% 20%
23:55 USA - Marocco 1.60 3.41 5.12 22 1 1 92% 4% 4%
Romania - Uruguay 2.73 3.11 2.31 4 3 3 40% 30% 30%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
ma sta mi imamo od procenata..... Smile
trebaju nam sigurice, a ja vise ne smije fulati, zato:
ruzomberok - samo mi je sumnjivo, mozda igraju 3 za 3, jer pogledajte medjusobne susrete, svaki put je domacin pobijedio, a danas je dubnica domacin....mada nije mi jasno sto ce dubnici bodovi danas? - nizasto zato cu ja odigrati na ruzomberok pa sta bude Smile

zatim, igracu  puchov zato kao da su se probudili iz zimskog sna, kod kuce sve dobijaju, a i kw je dobra....

artmedia -no comment

nitra 2-3

i jos cu jednu.... jos ne znam, moram vidjeti....
e pa nek nam je sa srecom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Zoko, pa zar ti nije dovoljno 7 meceva?  Smile  Smile
Veliki mag, ako malo prelistas, videces da sam ja pre tebe predlozio Fenix i to 9/10. Mislim nista licno, ali  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ ogist

Teimuraz Gabashvili - Michael Russell 1

Gabashvili , 21 godina, igrac cije vrijeme dolazi ,ako ovako nastavi ubrzo uploviti medju 50, protiv sedam godina starijeg russella koji vec dugo vremena nema neki hvalevrijedan rezultat i jos je amerikanac. a svi znamo kako amerikanci prolaze na europskoj zemlji. Gabashvili je ove godine pobjeđivao jake igrače , poput andrejeva, staracea, mayera te pokusavo sto uspjesno sto malo manje igrati jace atp turnire, dok se russel bori po challengerima te ni ne pokusava nesto jace.Njegovo vrijeme kad je pobjeđivao roddicka i blakea je davno proslo. Jedino sto me eventualno moze zabrinuti je Russellova osmina finala Roland Garrossa 00 ili 01.
Ali davno je to bilo, odonda nije odigrao gotoovo nista na europskoj zemlji, i ako klade daju bar 1.3 na gabashvilija ja objerucke uzimam.

Li, Na - Bychkova, Ekaterina 1

Pocet cu od favoritkinje Li 39. tenisacice svijeta... Ove godine na zemlji ima score
8-2 i to u dva turnira - Estorilu i Berlinu... U Estorilu je do finala dosla bez izgubljenog seta Barroios 6-4 6-3, Bohmova 6-1 6-0, Dulko 6-3 6-1, Loit 7-5 6-2, a u finalu kod rezlutata 6-7(5) 7-5 predala mec zbog ozljede zemljakinji Zheng... Prica u Berlinu zapocinje malo drugacije nego u Estorilu, u prvom kolu se sastaje sa Anom Ivanovic i prvi set glatko gubi 6-1 ali joj Ana (uz rijeku suza) predaje mec - i sad ja mislija da je sve to posljedica ozljede u finalu Estorila i da se ne moze oporavit, medjutim dematirala je mene pobjedom nad Vierin u drugom kolu 6-1 6-2, a i bookije (1.9 na nju  ) pobjedom nad Castano u sljedecem kolu 6-1 6-0... U cetvrtfinalu pobijedila 9. igracicu svijeta neugodnu ljevakinju Schnyder 2-6 7-6(3) 7-6(1) i onda skroz posustala u polufinalu od buduce osvajacice turnira Petrove s 6-1 6-0... Mislim da nas ne treba brinut ovaj poraz od Petrove ipak je ona 4. na svitu jos plus malo los dan i eto ti bruke...

O Bychkovoj ne znam puno pa cu samo s WtaToura iznit statisticke podatke... Dakle igrala je na 5 turnira na zemlji i na svima ispadala u prvom kolu... U Amelia Islandu ispala od Duchevine 6-2 6-1, u Charlestonu od Bondarenko 6-1 7-5, u Cagnes-Sur-Meru od Roidonove 3-6 6-3 7-6(5) te u Berlinu od Smashnove 6-4 4-6 6-4... U Rimu je igrala kvalifikacije dobila Knapp 6-4 4-6 7-6(2) te izgubila od Brandi 7-5 6-1 al svejedno ide u glavni turnir kao LL gdje gubi od Srebotnik 3-6 6-3 6-2... Prakticki je igrala 5 turnira na zemlji i nije upisala niti jednu pobjedu...

H2H je 1-0 za Li i to na hardu u Dohi 2005. godine 6-4 6-1

Jedino sta mi ne pase u ovom paru je to da je Byckova (luda) Ruskinja, a sa njima nista ne znas - dobiju najbolje, a spuse od antitenisaca...
Online kladionice su dale realne koefe na ovaj mec pa se krecu oko 1.15 dok nasi SuperSportovci daju odlicnih 1.30 sta valja uzeti...

Go Li, go, go...

Marach O.-Spadea V. 1 

makar ovih 1.82 je sad nešto manje ,ali ovdje čvrsto vjerujem u Spadeinu nezainteresiranost ,nemotiviranost ,želju za penzijom   ..Ove godine u Europi dobio ga Costa  , Davydenko , Galimberti ,Monaco - score 0-4 i sad ide na reket domaćem igraču koji je nedavno osvojio challenger u Rimu ,koji nema pretjeranu kvalitetu ,ali sigurno ima motiv više doma na domaćem terenu.

“I have never played him, therefore I don’t know him too well. But my coach told me about some of his strengths and weaknesses. I’ll try to make him run and play good angles. I’m really looking forward to open the tournament on the centre court tomorrow “.

Veća želja i šansa da se pokaže doma Maracha , Spadeina nemoć u Europi , nemotiviranost koja mislim da je ovdje prisutna + možda i kakav faktor publike nadam se da će odvest meč na stranu Austrijanca ...

copy/paste!

Dovoljno dobro pojasnjenje ? Sad je sve uredu ogist?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta kazete za mlade SCG ? Kod mene se moze naci dvojka i po 4.85 i po mom misljenju tu je veliki value.

Pocetni sastavi:

SCG: Stojković, Basta, Biševac, Stepanov, Lomić, Milovanović, Janković, Krasić, Vukčević, Purović, Vučinić.

Nemacka: Rensing - Schulz, Matip, Sinkiewicz - Volz, Lehmann, Riether, Castro, Fathi - Kiesling, Rafael

Vidim da se rezervni golman Bayerna nesto busa u grudi, tipa "mi smo najjaci, razbicemo vas", ali imao sam priliku gledati ga u par navrata i zakljucak je kako je rec o zescoj rupi. Koliko je samo pacerskih golova primio  Smile  Smile Sve u svemu, ne vidim zasto su klade toliko potcenile repku SCG, u najmanju ruku radi se o ravnopravnim suparnicima. Prema tome, ja uzimam 2 za fantasticnih 4.85. Srednji ulog !

Svako dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

uvek pomalo tu negde

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 777
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple iphone 4s 16gb
@Velikimag
svaka cast rikno mi lep tiket
nazalost pre tvoje informacije sam ga zategao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.164 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.