Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 462652 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
jbg stari tako ti je to kad pogadjas najveci si kralj ali kad promasujes svi hoce da te lincuju!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jbg stari tako ti je to kad pogadjas najveci si kralj ali kad promasujes svi hoce da te lincuju!!! Smile

U pavu si,brate.ma ja ne moram da stavljam ove fixeve ovdje,ne moram cak ni da posjecujem ovaj forum,mogu lijepo sam da cekam da mi stigne mail pa da odigram ako padnem,padnem ako prodje ,prodje ali nijesam takav covjek jer mene nista ne kosta da stavim fixeve pa ko voli nek izvoli ja nikoga ne tjeram da igra.siguran sam da se i ti i vecina ovdje slaze sa mnom i za to stavljam fixeve ovdje a ovi sto dodju ovdje da pokupe neki fix pa kad izgube euro ili dva plachu tri dana na njih se ne treba obazirati,zar ne? Smile Smile Smile Smile
Pozdrav do ujutro Smile Smile Smile
jos nesto ako nekome smetaju moji fixevi vi slobodno kazite i vishe nikada necete vidjeti moje ime ovdje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

U pavu si,brate.ma ja ne moram da stavljam ove fixeve ovdje,ne moram cak ni da posjecujem ovaj forum,mogu lijepo sam da cekam da mi stigne mail pa da odigram ako padnem,padnem ako prodje ,prodje ali nijesam takav covjek jer mene nista ne kosta da stavim fixeve pa ko voli nek izvoli ja nikoga ne tjeram da igra.siguran sam da se i ti i vecina ovdje slaze sa mnom i za to stavljam fixeve ovdje a ovi sto dodju ovdje da pokupe neki fix pa kad izgube euro ili dva plachu tri dana na njih se ne treba obazirati,zar ne? Smile Smile Smile Smile
Pozdrav do ujutro Smile Smile Smile
jos nesto ako nekome smetaju moji fixevi vi slobodno kazite i vishe nikada necete vidjeti moje ime ovdje

Goja , siguran sam da imas podrsku vecine razumnih posetilaca ovog foruma , te s toga .....
....samo napred i opusteno!

I jos nesto,cudi me da su ovi hteli da ti posalju SPECIAL TIP , a uplatio si EXPERT....
Jedino ako su kasnije saznali za tu dojavu,pa ti poslali da se isprave  Smile (da ne bude da su te prevarili) ???

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

uvek pomalo tu negde

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 777
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple iphone 4s 16gb
sve je o.k.
mani one nadrkane.....sam si rekao....
pozdrav pravima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ma gojko, ne obracaj paznju na debilne komentare tipa : a fulio sam radi gojka itd... ja juce spario grimsby i protiv brann 2, eto recimo tvoj mi je par prosao, svoj sam fulio, da se lincujem?hahahaha vozdrica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima li ko sta o ovim Japancima u 12h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
kawasaki 1
i mmozda urawa 2
al oprez ipak je to kup Smile Smile Smile

a gojko, ti samo nastavi tako, ti makar dajes tipove.... a ima ih dosta, koji samo cekaju da mi(ovi koji redovno postavljaju) nesto postavimo, i onda odigraju.... i kad dobiju nikom ni hvala, a kad popuse hoce da nas pobiju Smile
e pa ne moze to tako, mozda bi bas i dobro dosao lock kako kazu mnogi.... al dosta o tome, ti samo nastavi i doce jednom, ko bi rekao da rosenborg nece dobiti (osim mene) Smile a na onakve ne obracaj paznju Smile
niko ih ne tjera da odigraju, kad su tako pametni nek sami smisle sebi a ne da gledaju ovdje...pozzz i sorry na off topic-u Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
"Omiya Ardija v Cerezo Osaka
Japan Nabisco Cup

Pick under 2.5, odds 1.90, bet365 7/10

1. Cerezo Osaka 4 2 2 0 4:2 8
2. Jubilo Iwata 4 2 1 1 7:6 7
3. Omiya Ardija 4 2 0 2 6:6 6
4. Ventforet Kofu 5 1 2 2 6:6 5
5. Grampus Nagoya 5 0 3 2 5:8 3

Ova runda mi je sve nesto sumnjivo pa necu da diram puno. O ovom piku razmisljao sam vec od prosle utakmice i za sada mi se jos svidja pa uzimam sitno.
Veoma thjesna grupa i jos tri tima mogu da se domognu prelaza u next stage.
Kofu i Nagoya vjerovatno nece moci posto vec sada imaju utakmicu vise a bodova od nikud. Znaci Cerezo jos je daleko od sigurnog prolaza a i Omiya treba pobjedu. Ali svako gubljenje poena je sad vec opasno. Zato ocekujem malo oprezniju igru i jacu odbranu posto oba tima ne blistaju sa golovima. Htio sam da tipujem na Omiyu za kvotu 2 ali moglo bi ovo lako da ide u X pa sam odustao. Malo sigurniji mi je under.
Omiya do sada ima ovakve rezultate:

Omiya Ardija Ventforet Kofu 1:0 13.05.2006
Nagoja Omiya Ardija 1:2 10.05.2006
Omiya Ardija Jubilo 2:3 26.04.2006
Jubilo Omiya Ardija 2:1 05.04.2006

Iako ima 3 od 4 overa, ipak mislim da ce Omiya imati problema da zabije gol, kao kod Kofuja, gde su jedva stigli 1-0. Na drugoj strani ipak imaju solidnu odbranu, barem toliko, da zaustave Cerezo. Sto je zanimljivo je, da cerezo ima jos uvjek sve undere u ovogodisnjem kupu:

Nagoja Cerezo 1:1 14.05.2006
Ventforet Kofu Cerezo 0:1 10.05.2006
Cerezo Nagoja 1:1 12.04.2006
Cerezo Jubilo 1:0 29.03.2006

I ako pogledamo H2H, mada ne mora da znaci ista:

Cerezo Omiya Ardija 1:0 14.10.2005
Omiya Ardija Cerezo 1:0 02.04.2005

Sva ova statistika ne mora da pokazuje bilo sta, ali ipak mislim da ovdje nece bit vise od dva gola posto Cerezo nema stil igre kao Iwata a i moze da se brani malo bolje nego Nagoya da ne dobije 2. (sa mojom srecom bice vec 3-1 na poluvremenu  )
Vidjet cemo... za mene jedan mali bet na under."

Evo jedan copy/paste sa jednog foruma, od proverenog strucnjaka za japance!!
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
e upravo sam dobio neki info kao neka vrsta "dojave" i ne uzimajte sa puno rizika jer je ne porvjerena

Zenit vs Rostov    1  8/10

a sto se tice skandinavac, bas je ponuda danas losa....ako nesto dobijem javicu Smile  a za sutra vec imam dvije, al to je ovako po razmisljanju, moram vidjet sta ce mi drug javiti veceras... tako il pricekajte do sutra ili ukombinujte vec danas... mada jos nemam nikakve info u vezi ovih utakmica:
mypa 1  8/10
tampere 2  8/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Zoka M, probacu mozda nesto od toga. Ja Vam ne dajem predloge zato sto nemam dojave, a moje prognoze su nesigurne, pa je mozda tako i najbolje za sada.
I ja punu podrsku dajem Gojku. Sto covek da ne proba, a pored toga nije sebican. Stavlja tipove svima pred oci, pa ko voli nek izvoli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.