Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 966 967 969 970 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 463215 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Sandefjord v Brann  2   7/10

Stabak v Viking  1  6/10

i evo jos nesto zanimljivo sto bi moglo da se proba na nekom sistemcicu ili kako ko god zeli, ja cu je singlati sa cak 10e Smile  igra se sutra...

Larisa AEL v Panathinaikos  1  6/10 
« Poslednja izmena: 13. Maj 2006, 09:56:17 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Stabak
Sandefjord v Brann  2   7/10

Stabak v Viking  1  6/10

i evo jos nesto zanimljivo sto bi moglo da se proba na nekom sistemcicu ili kako ko god zeli, ja cu je singlati sa cak 10e Smile  igra se sutra...

Larisa AEL v Panathinaikos  1  6/10 

Viking ti je najsigurniji tu...Mozda cak 8/10  Smile
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Ajde ljudi dajte predloge
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

AJMO MILIVOJE,AJMO MILIVOJE,GOOOOLLLLLL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava CH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750
Wehen -  Regensburg 1  9/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Liverpool-West Ham 1  9/10
Ceta Rafe Beniteza ima veliki motiv za pobedom jer ove sezone nisu osvojili ni jedan trofej,a FA Cup je najstarije takmicenje na svetu[tzv.Kraljicin kup].Mislim da L'poll ima mnogo kvalitetniju ekipu koja ce lagano preskociti West Ham kao poslednju prepreku do jedinog trofeja ove sezone.

Lugano-Sion 2  9/10
Poslednje kolo Svajcarske 2 lige.Sionu bodovi neophodni kako bi igrali baraz za prvu ligu,dok Lugano uveliko razmislja o sledecoj sezoni i potpuno su bez motiva.Sion ce dobiti utakmicu i na kraju ce se ipak naci ispred svog jedinog konkurenta za baraz-Laussane.

I jos jedan moj predlog je
Erfurt 1  8/10
Erfurt je odlican domacin i bodovi su mu neophodni za opstanak.
Ja cu igrati ''1'' pa sta bude!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Dojava!!!

Sparta-Plzen 2  kv.3

Dobio sam i jednu dojavu od mog starog izvora.Nisam je proverio ali sve sto mi je do sada javio[u cetvrtak mi je dao dve dojave Mipa 2 i Hadersfild 2] doslo je.ove dve nisam mogao da vam ostavim jer mi nije radio net.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2006, 11:28:46 od LjubaVB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Evo vam par tipocva od nekih experata !

Vicenza - Albinoleffe 1 kw. 4.33

Obrazlozenje: Ovu utakmicu nisma izabrao nasumice. Naime, Albinoleffe je u ocajnoj situaciji, jer sa 42 boda trenutno je u zoni play-outa, ali nakon danasnje utakmice cekaju ga dve izuzetno teske do kraja prvenstva - kod kuce protiv Crotonea koji ima sansi da izbori ucesce u play-ofu za popunu Serije A, i u gostima sa Cataniom kojoj su bodovi neophodni za direktan plasman u Seriju A. Ukoliko bi Albinoleffe danas ostao bez bodova, sasvim je realno ocekivati da ga Ternana, koja u poslednja 2 kola igra sa direktnim konkurentom Avelinom i vec otpisanim Cremoneseom, pretekne na tabeli i gurne ispod crte - direktno u Seriju C1. Vicenza je u povoljnijoj poziciji, jer ima 5 bodova vise, ali isto toliko imaju i jos 3 ekipe, medju kojima i Rimini, za koji verujem da ce zauzeti,pored Avellina, drugo mesto koje vodi u play-out, posto ce danas izgubiti od Torina kome su bodovi neophodni u borbi za direktan ulazak u Seriju A, a u poseldnja 2 kola Rimini je domacin neugodnom gostu Bologni i gostuje upravo Vicenzi! Dakle, Zakuvalo se na dnu i u tom kotlicu, verujem da se krckaju 3 boda za Albinoleffe, koji bi nakon toga na svom terenu protiv Crotonea pokusao da osvoji i jos 3 nova, rekao bih i spasonosna boda.

Wolfsburg - Kaiserslautern X kw. 3.5

Obrazlozenje:U zadnjem kolu Bundes lige ,ovo je za mene najzanimljiviji mec jer kao sto svi znate odlucuje o 3.putniku za drugu ligu.Volfsburg ima samo bod prednosti i sve osim poraza mu odgovara.Kajzer mora na sva tri boda ali licno mislim da za to nema snage, jer je kao gost do sada ostvario 3,3,10.Volfsburg je u pretproslom kolu iznenadjujucim porazom od Majnca od 0:3 na domacem terenu sam sebe doveo u ovakvu situaciju.Kajzer je takodje pre dva kola ispustio prednost koju je imao protiv Frankfurta I odigrao samo nereseno.U proslom kolu je takodje ispustio prednost protiv Bajerna I ne treba ga zaliti ako ode u cvajtu.Po meni cist iks sa malom prednosti na strani Volfsburga ciji ce stadio sigurno biti prepun domacim navijacima koji ce im pruziti veoma vaznu podrsku.Pozdrav svima.

Hamburger - Werder X kw 3.50

Obrazlozenje:Nesigurno !

Bordeaux - Marseille 2

Obrazlozenje : Pa ovako ovo je poslednje kolo u francuskoj,a borba za LS je jos u toku cak 3 tima konkurise za to famozno 3 mesto s obzirom da rennesi lille igraju medjusobno moze se ocekivati da eventualnim nersenim rezultatom sto je vrlo moguce Marsej zauze 3 mesto a samim tim i plasman u kvalifikacija za LS a Boredaux je vec osigurao 2 mesto tako da ce verovatno bez velikog motiva u ovoj utakmici ...Moja prognoza 0 - 1 POzdrav

Stigo mi je info da mnooooogo ljudi uplacuje na Harts-Gretna X ili 2
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

AJMO MILIVOJE,AJMO MILIVOJE,GOOOOLLLLLL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava CH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750
za sada bi to izgledalo ovako

Wehen -  Regensburg  1

Liverpool -  West Ham  1

Lugano -  Sion  2

Sevilla -  Barcelona  1

moglo bi da se doda i ovo  Huelva -  Real Madrid B  1
« Poslednja izmena: 13. Maj 2006, 11:44:37 od mule »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ljudi, ne znam sta da vam kazem za Sion, citavu sezonu znam da idu u 1. ligu, ali postoji jedna stvar...Lausana igra protiv jako neugodnog L.C.d Fonds, gdje ja ocekujem jos jedan kiks lausane,pa zajedno sa tim 5/10 i sionov x jer su u nekoliko liga ove sezone u takvoj borbi za mjesto (bohum,altah....) obje ekipe gube bodove.Normalno bi bilo da Sion pobjedi, ali jednostavno nakon pada na Bohum prosle sedmice...sve mi smrdi...
04-12-2005     Challenge League     Sion     Lugano  3 - 0
30-04-2005    Challenge League    Sion    Lugano    0 - 2
16-10-2004    Challenge League    Lugano    Sion    1 - 2
21-09-2002    Challenge League    Sion    Lugano    0 - 4
« Poslednja izmena: 13. Maj 2006, 11:29:56 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Evo vam par tipocva od nekih experata !

Vicenza - Albinoleffe 1 kw. 4.33

Obrazlozenje: Ovu utakmicu nisma izabrao nasumice. Naime, Albinoleffe je u ocajnoj situaciji, jer sa 42 boda trenutno je u zoni play-outa, ali nakon danasnje utakmice cekaju ga dve izuzetno teske do kraja prvenstva - kod kuce protiv Crotonea koji ima sansi da izbori ucesce u play-ofu za popunu Serije A, i u gostima sa Cataniom kojoj su bodovi neophodni za direktan plasman u Seriju A. Ukoliko bi Albinoleffe danas ostao bez bodova, sasvim je realno ocekivati da ga Ternana, koja u poslednja 2 kola igra sa direktnim konkurentom Avelinom i vec otpisanim Cremoneseom, pretekne na tabeli i gurne ispod crte - direktno u Seriju C1. Vicenza je u povoljnijoj poziciji, jer ima 5 bodova vise, ali isto toliko imaju i jos 3 ekipe, medju kojima i Rimini, za koji verujem da ce zauzeti,pored Avellina, drugo mesto koje vodi u play-out, posto ce danas izgubiti od Torina kome su bodovi neophodni u borbi za direktan ulazak u Seriju A, a u poseldnja 2 kola Rimini je domacin neugodnom gostu Bologni i gostuje upravo Vicenzi! Dakle, Zakuvalo se na dnu i u tom kotlicu, verujem da se krckaju 3 boda za Albinoleffe, koji bi nakon toga na svom terenu protiv Crotonea pokusao da osvoji i jos 3 nova, rekao bih i spasonosna boda.

Wolfsburg - Kaiserslautern X kw. 3.5

Obrazlozenje:U zadnjem kolu Bundes lige ,ovo je za mene najzanimljiviji mec jer kao sto svi znate odlucuje o 3.putniku za drugu ligu.Volfsburg ima samo bod prednosti i sve osim poraza mu odgovara.Kajzer mora na sva tri boda ali licno mislim da za to nema snage, jer je kao gost do sada ostvario 3,3,10.Volfsburg je u pretproslom kolu iznenadjujucim porazom od Majnca od 0:3 na domacem terenu sam sebe doveo u ovakvu situaciju.Kajzer je takodje pre dva kola ispustio prednost koju je imao protiv Frankfurta I odigrao samo nereseno.U proslom kolu je takodje ispustio prednost protiv Bajerna I ne treba ga zaliti ako ode u cvajtu.Po meni cist iks sa malom prednosti na strani Volfsburga ciji ce stadio sigurno biti prepun domacim navijacima koji ce im pruziti veoma vaznu podrsku.Pozdrav svima.

Hamburger - Werder X kw 3.50

Obrazlozenje:Nesigurno !

Bordeaux - Marseille 2

Obrazlozenje : Pa ovako ovo je poslednje kolo u francuskoj,a borba za LS je jos u toku cak 3 tima konkurise za to famozno 3 mesto s obzirom da rennesi lille igraju medjusobno moze se ocekivati da eventualnim nersenim rezultatom sto je vrlo moguce Marsej zauze 3 mesto a samim tim i plasman u kvalifikacija za LS a Boredaux je vec osigurao 2 mesto tako da ce verovatno bez velikog motiva u ovoj utakmici ...Moja prognoza 0 - 1 POzdrav

Stigo mi je info da mnooooogo ljudi uplacuje na Harts-Gretna X ili 2
Od koga si ovo prepisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 966 967 969 970 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.