Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 874 875 877 878 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 465030 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Bolton - Middlesbrough tip 1
Večeras na Reebok stadionu ekipa Bolton Wanderersa dočekuje ekipu Middlesbrougha kojemu su lakše ozljeđeni i vjerojatno će večeras biti pošteđeni Jimmy Floyd Hasselbaink,Gareth Southgate,i Mark Viduka. Middlesbroughov menađer Steve McClaren u tekmu ulazi sa mlađim sastavom jer velike dečke čuva za finale kupa uefa protiv Seville u Eindhovenu.Nakon jučerašnje pobjede Blackburna nad Chelseom Bolton više nema šanse za 6.mjesto koje vodi  u kup uefa,ali još uvijek se bori za 7 mjesto-intertototo koje trenutno drži Newcastle .Večeras će to biti dvoboj dvaju trenerskih rivala McClaren i Sama Allardyca.Nakon što su ove godine izgubili u gostima Middlesbrough Bolton 4:3  26.03.2006 pogotke za Middl. dali:Viduka, Hasselbaink dva komada i Parnaby u 90min.domačini če biti željni osvete i pobjede.Bolton večeras nemože računati na ozljeđenog  Ricardo Gardnera,a i upitan je Kevin Nolan.Važno je spomenuti da će za goste ovo biti četvrta utakmica u sedam dana što će sigurno uticati na njihovu igru.Na kraju balade laganu prednost dajem domaćinima,koji su u ukupnom međusobnom omjeru na domačem terenu što se Premiershipa tiće 3-2-0.

copy/paste Smile

a sto se tice spasnke 1.lige.... po meni je danas najsigurniji 1 na bilbao...jer kao sto vec znamo - ta 3 boda su im neophodna jer im gori pod nogama....
i pored toga cu dodati sion, luzern....i jos cekam lika za tipove iz skandinavije...mada mi je sinoc rekao da danas nema nista sigurno jer su sve utakmice veoma nezgodne.... al nesto cemo postaviti Smile
i naravno, moj od danas ne izostavni bejzbol oko 11h Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Atl.Madrid - Osasuna 1
 Atletico juri evropu a mislim da Osasuna nije za ligu sampiona .Posto predlazete celtu 1 eto prilike da sustigne Osasunu.Sta mislite o ovom paru??????

Je l' tebi dobro  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500

Sao Paulo - Palmeiras
Tomorrow, 00:00
Soccer - Libertadores

Pick:  1
Stake:  6/10   Odds:  1.75

*Second leg of 1/8 final Copa Libertadores, and this game is all or nothing for both teams. Everything in this game is going in S.Paolo favour. They are running champions of Copa Libertadores 2005, they are in better form, they play at their Morumbi stadium, and they have excellent first leg resoult 1-1. But cup competitions are allways hard to predict and this is perfect oppurtunity for Verdão to bounce back after few bad resoults.

*As I said S.Paolo is in good form, they won on saturday 4-0 against Santa Cruz, but coach Muricy Ramalho wasn;t so satisfied. He said that his team played good only second half, and that they must take seriously every opponent. He also said that his team don't know how to play on a draw (S.Paolo is in 1/4 finals with 0-0), and that they will play for win.
For todays game, left lateral Junior is out with injury, and attacker Thiago is very doubtfull.

*Palmeiras is in bad form so far. They have good squad imho, but there are some problems. For tonights game, coach Marcelo Vilar can't count on these players: Daniel (injury) and Douglas (suspension). They will play tonight in formation 4-4-2. Vilar said that he knows his team must to win but they won't rush into attack... They will be patient...

*Probable squads:
SÃO PAULO: Rogério Ceni; Fabão, Lugano e André Dias; Souza, Mineiro, Josué, Danilo e Júnior; Aloísio e Thiago (Leandro)
Técnico: Muricy Ramalho

PALMEIRAS: Sérgio; Paulo Baier, Thiago Gomes, Gamarra e Lúcio; Marcinho Guerreiro, Correa, Wendel e Marcinho; Edmundo e Washington
Técnico: Marcelo Vilar (interino)

*Tricolori are better side, and I think this is fair price on them.
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
maxhup
Clan u razvoju

Prisutan

Poruka: 24
Windows XP
Internet Explorer 6.0
  Re: Tiketi - Misljenja - Dojave
« Odgovor #8690 , : Juce u 15:15:10 »   

--------------------------------------------------------------------------------
evo moj tiket za danas
Djugarden 1
KAPFENBERG 1
Maribor 1
Cork Citty 1
Achen 3+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Molde - Brann 7:00 PM 2.45 3.20 2.75   2   9/10

brann se ne izostavlja pa makar izgubio jer sam se nadobio love pomocu njega... ne trebam govoriti da je ovo javio onaj lik i kao sto sam naveo, upozorio me je da nema sigurnih utakmica danas, jer i sami vidite da je stavio 9/10 a inace stavlja 10/10... idite sa malim ulozima jer je danas sve moguce...igra se jedan od najvecih derbija u stokholmu i bas kaze da se sprema ici na tu utakmicu u kojoj bi trebao pobijediti domacin....
ali derbi nemojte igrati...(hammarby - aik)  Smile

pored brann-a, kaze:

Start - Fredrikstad FK 8:00 PM 1.85 3.40 4.00    1    9/10

Örgryte IS - IF Elfsborg 8:00 PM 3.45 3.30 2.05   2   8/10

Valerenga - Viking 8:00 PM 1.90 3.10 4.25    2  7/10

toliko...bice boljih i sigurnijih utakmica sutra.... inace ja cu igrati singl brann za malo veu lovu a ovo cu spojiti na tiket sa manjom lovom i dodati bilbao... i jos 2-3 utakmice

pozzz i srecno Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
za sada cu odigrati tiket:

bajern 1       1.4
harts 1        1.4
petrazalka 1  1.55
cska m. 1     1.6
sao paolo 1  1.75
kvota je  8.5 i na nju cu uloziti 1000 dinara.

sto se tice malo jace igre odigracu sledece:
xamax 2 3.3
bellizona  1 3.8
rijeka 2 2.55
kvota je  32  ulog 500 (ako se predomislim bice jos 500) dinara.

iako je rijeka dobila 4-0 na svom terenu to je mnogo jaka ekipa i vjerujem da ce to dokazati i u ovom susretu.
nisam naisao na povjerljivu info ali mislim da ce sansu dobiti par mladjih igraca al mislim da mogu da se nose sa vartexom.
xamax iz prostog razloga sto se kolju da ne bi igrali sledece godine u 2 ligu. strasno cudna ekipa koja od starta krene fenomenalno a onda padne u igri. za sada je predzadnji i iza njega je jedino aarau koji kod kuce docekuje schafhausen.
bellizone igram samo zbog "ozbiljne dojave" kako je neko najavio za sion! drugog objasnjenja nemam jer ne vjerujem da trebaju ikome ti bodovi.

sto se tice prvog tiketa, nema potrebe komentarisati. u toku dana cu sastaviti jos jedan tiket pa cu postaviti.
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
bravo maxhup bravo
maxhup
Clan u razvoju

Prisutan

Windows XP
 Internet Explorer 6.0

--------------------------------------------------------------------------------
evo moj tiket za danas
Djugarden 1
KAPFENBERG 1
Maribor 1
Cork Citty 1
Achen 3+
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
maxhup
Clan u razvoju

Prisutan

Windows XP
 Internet Explorer 6.0

evo moj tiket za danas
Djugarden 1
KAPFENBERG 1=D>
Maribor 1 Smile
Cork Citty 1  Smile
Achen 3+ Smile
=  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
finally i got some money a u drugi tiket me jeba Poland da mu jjjjj... sta da se radi ipak malo para idu u moj dzep
hajde da vidimo sta cemo da radimo zajedno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson 
slazem se za rijeku   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 874 875 877 878 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.