Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 865 866 868 869 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 465108 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
 Smile :mrgreen:hvala
IP sačuvana
social share
Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru,poduzetnom duhu,sretnom temperamentu,vedrom umu i zdravom tijelu.

Artur Schopenhauer

Jedina razlika između genija i luđaka je u njihovom uspjehu!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
@Josip Celtic
Pa dao sam ti dva meca za ulog 9/10 i 4 za ulog 8/10! To je ono najsigurnije, sad jebiga statistika govori jedno, a realnost je drugo, videcemo danas popodne!
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Blackburn v Chelsea

Blackburn still need points to qualify for a UEFA place. They were more impressive md season than they have been in recent weeks. But at 3.40 they are still worth backing to beat Chelsea.

Chelsea have left Terry, Makelele, Drogba and Essien at home. I also heard on Skysports an offer by their manger to rest his other England players. If he does so, then Lampard and J Cole may also be out.

You also wonder whether Gallas may be omited in view of his declaration that he wants to leave.

Chelseas line up could be similar to the one that struggled against Colchester!!

copy/paste Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ma bravo Zoka...bas se kontam od nedelje dal da ovo odigram

i zoka...zanima me tvoje misljenje o ovim parovima:
Cork city 1
Djurgarden 1
Celtic 1
Hearts 1
Sion 2
Portland San Antonio 2 (rukomet,spanska liga)

ovo cu da odigram sa malo jacim ulogom...pa reko da vidim tvoje misljene...spikey i ti si tu....hajde
« Poslednja izmena: 02. Maj 2006, 11:57:10 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Falz, ja sam rekao u petak kad sam post-ovao  ovo (odmahg posto je izbacen na forum ikossov tiket) da je to moje misljenje i da nemam nameru nikogada omalovazavam nego to je cisto moje misljenje i stoji iza njega, sad to sto je to moje misljenje ne znaci da to mora biti istinito ali sam ja ocekivao d se to prokomentarise moj predlog da se Istra promeni na 2-3 i brisel na 2-3 (3+) ali niko nije bio zainteresovan, verovatno zato sto su svi mislili ma to je ikossov tiket i to je tako!! A posto ja nisam naisao ni na edan komentar i niko se nije slolzio sa mnom i ja sam, sam odigrao taj tiket! Iako sam na kraju ja bio u pravu nemam ni najmanju zelju da likujem zbog toga jer ja bih stvarno voleo da svi pogadjau i uzimaju kintu kladionicama, ali ja bih voleo da kad bi neko izbacio neki tip svi to prokomentarisemo, i dodjemo do zajednickog tipa ili da je to u krajnjem slucaju "no bet" utakmica. Jer ako ja tipujem npr. Inter da osvoji finale kupa, a neko kaze e nema sanse zbog toga, toga i toga, ne mopra da znaci da cu ja sad odigrati njegov tip ali aku me ubedi ja cu bar izbaciti tu utakmicu jer mi se ne cini vise sigurnom!!! Ali nema veze, sad i ja sam malo razvezo, ma idemo dalje  Smile

p.s. A ti Hell, ne mozes tako kao malo dete "e ako on spamuje, hocu da spamujem i ja" tj po principu "ako njega ne ogranicavate onda ne mozete ni mene". Pa sta bi sad trebalo, da svi idemo tom logikom i spamujemo! Ako si pogresio ok kazi pogresio sam ali ne mozes tako!!!

p.s.s.Slazem se za [glow=red,2,300]Djurgarden 1[/glow]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@emirz
sve je ok, samo mi tu smrdi malo celtic i hearts.... mozda bi bilo bolje staviti sutra na pobijede basela i zuricha jer se bore za 1.mjesto...a opet s druge strane ne znam...sta vi mislite? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
@emirz
sve je ok, samo mi tu smrdi malo celtic i hearts.... mozda bi bilo bolje staviti sutra na pobijede basela i zuricha jer se bore za 1.mjesto...a opet s druge strane ne znam...sta vi mislite? Smile
vjeruj da sam ih vec izbacio Smile, a ovako sam odigrao:
Djurgarden,Nurnberg,Dunfermline(2 nesto mi govori da ce biti tako),Cork,Rochdale X pa sta bude... Smile

mislim da basel i nece ginuti da uzme ovu utakmicu,zadnju igraju protiv zuricha kuci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Rochdale - Carlisle

Pick: Carlisle
Odds:2.00
Book: Gamebookers

A win for Carlisle would mean winning the title, cos their goal difference is simply out of reach. So I finally expect them to raise their performance and do the job. I must disagree a bit with Rochdale being a bag of shite Laughing as they are playing free minded nowadays, without any pressure and managed to beat a decent Rovers side last round, when the visitors still had some play off hopes and wanted the points.

Yeah, Torquay managed to beat Carlisle last round, but we can say they are simply the most in form side in the division in the last weeks and thats why I didnt back Carlisle in that game. But today I am going to do so. Next game for them is also away at Stockport, so no need to wait until then. I believe they will do the job today.
Full squad for Carlisle, some injury problems for Rochdale, but nothing new as far as I know.

Another interesting fact is that Carlisle boy Hawley is the topscorer of the division with 22 goals so far, followed by Rochdale striker Lambert with 21 goals. Both are expected to play of course, so here is another reason for Hawley to work his socks off tonight and win the award by the end of the next round.

copy/paste Smile

e taj bi trebo biti dobitni samo ako cork nas opet ne zajebe i naravno da taj X prodje... a sta mislis da umjesto tog X stavimo(posto cu i taj tiket odigrati) 1 na koeln???? ovo im je biti ili ne biti utakmica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung d 500
Rochdale - Carlisle  2

perfektan mec za singl veceras.
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bice bolje sledeci put!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 638
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson S700i
Sto se tice ove tekme ROCHDALE - CARLISLE, citao sam na jednom forumu da bi tu moglo biti namjestanja i igranja 3 za 3, tako da treba biti oprezan sa ovim parom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 865 866 868 869 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.