Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 851 852 854 855 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 465697 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Bordeaux v Le Mans
Thanks to Lens’ 4-2 win against Lille, Bordeaux can guarantee themselves champions lieague football next season if they beat Le Mans today. Motivation is going to be very high and they would love to cement their position in the elite of Europe. They certainly deserve to be there as they have been the 2nd best side this year behind Lyon. At home they have lost just once all campaign and been very solid in defence. They have kept 8/10 clean sheets at Le Parc Lescure in recent weeks.
Today they face Le Mans who effectively have little to play for now this year. It’s still possible that they could snatch a UEFA position or intertoto but that challenge would be gone should they fail to win this match. But I cant see them doing that and the visitors just haven’t convinced me on the road this season. Having said that they do come here with just 1 away loss in 7 fixtures.
But I’d expect Bordeaux to beat them today as they are simply the better team. The home odds are a little skimpy but the -1 AH looks relatively appealing. @ 2.25 I need only risk small stakes and there’s every chance they could win by a 2 goal margin. Le Masns were hammered 4-0 by Lille a few weeks ago and I’m hoping for a repeat result today.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strasbourg v Nancy
This is a very marginal match and one which Strasbourg have to win. Their chances of survival are very slim and if Troyes win then they are definitely down. But they will want to end their home campaign with a victory but I’m certainly not going to lose money on them again.
All season they have won just 2 home games and god knows how many times I’ve backed them here. I’ve learnt my lesson to avoid them now and their odds are too short anyway. If they were a little bigger then I might consider, but Nancy wont be easy opponents. The visitors have only scored 3 goals in 12 games so are struggling to hit the back of the net but they have also kept numerous clean sheets. Anything could happen really and I have a gut feeling Strasbourg can win it.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Troyes v Toulouse
If Troyes win this game then they will survive, irrespective of Strasbourg’s result. They could well beat Toulouse but their price is shot enough. I’m never totally convinced with Troyes although they have won 2 successive crunch 6 pointers at the bottom of the table. They have been somewhat fortunate in these games though.
Toulouse come here with little to play for except pride and I can’t see them getting points either. Troyes should win it...

copy/paste Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
info:

Empoli - Inter
In Inter Cambiasso, Veron, Toldo,Mihajlovic,Zanetti,Recoba are injured.Adriano is questionable.

Siena - Juventus
In Juve Vierra and Nedved are back and only Camoranessi is suspended
Siena misses an important player Tudor

Previous meetings:

ISA 21-12-2005 Juventus 2 - 0 Siena
ISA 27-02-2005 Juventus 3 - 0 Siena
ISA 23-10-2004 Siena 0 - 3 Juventus
ISA 16-05-2004 Siena 1 - 3 Juventus
ISA 18-01-2004 Juventus 4 - 2 Siena
IC 18-12-2003 Juventus 2 - 1 Siena
IC 25-11-2003 Siena 1 - 2 Juventus

ma juve ovo dobija, kad vam kazem... Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2006, 10:07:14 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sharp GX20
Evo sta sam skinuo sa neta:

30/04, 15:00 levsky Lucchese - Lanciano Home 1.57 10/10
30/04, 15:00 levsky Genk - Beveren Home 1.54 10/10
30/04, 15:00 levsky Roeselare - Standard Liegi Away 1.65 8/10
30/04, 15:00 levsky Siena - Juventus Away 1.44 10/10
30/04, 14:00 levsky Sebatspor - Usakspor Home 1.75 6/10

Ovo nisu dojave i nemojte da posle budem ja kriv ovako je igrao lik koji do sada ima profit  271.1%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Ljudi probajte sa manjim ulogo ovu utakmicu, jer mi nije potvrdjeno 100% da ce doci 2.

Berija Mar - Vizela 2  kw je 5
« Poslednja izmena: 30. Apr 2006, 10:28:23 od vladaN90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@vladaN90

pa jel moze onda sa vecim ulogom na X2??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Treba ovima za opstanak, a Beria Mar je sigurno prvi! Mislim da slobodno mozes igrati 2, jer ako ih Beria Mar pusti onda sigurno nece biti X. Znaci po informacijama koje ja imam Berija Mar bi trebalo da pusti Vizela-a, a ako ih ne pusti pobedice ih sa par golova razlike, tako da je meni glupo da igras X2, ako si me razumeo sta hocu da ti kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
da razumio sam....pa nista igracu tu 2 i jos metalurg 1 i jos par utakmica na nekom sistemcicu....pa cemo vidjeti.... Smile

Tottenham - Bolton
pick 2 5.65 10/10 Expekt

Totenham bez Jermaine Jenas, Mido(povreda) i Edgar Davids(suspenzija)
Bolton bez El-Hadji Diouf(Odmor), Kevin Nolan, Stelios Giannakopoulos i Jay-Jay Okocha (ce biti opozvani sa odmora)

forma Totenham kuci 3-1-1 10:8 ukupno 11-5-2 30:16
17.04.2006 English Premier Tottenham - Manchester United 1:2
08.04.2006 English Premier Tottenham - Manchester City 2:1
27.03.2006 English Premier Tottenham - WBA 2:1
05.03.2006 English Premier Tottenham - Blackburn 3:2
19.02.2006 English Premier Tottenham - Wigan 2:2

forma Bolton u gostima 0-2-3 4:7 ukupno 4-6-8 20:27
17.04.2006 English Premier WBA - Bolton 0:0
09.04.2006 English Premier Liverpool - Bolton 1:0
04.04.2006 English Premier Birmingham - Bolton 1:0
26.03.2006 English Premier Middlesbrough - Bolton 4:3
15.03.2006 FA Cup West Ham - Bolton 1:1

H2H zadnjih 5 godina
07-11-2005 Premiership Bolton Tottenham 1 - 0
01-02-2005 Premiership Bolton Tottenham 3 - 1
27-10-2004 League Cup Bolton Tottenham 2 - 2
23-10-2004 Premiership Tottenham Bolton 1 - 2
17-04-2004 Premiership Bolton Tottenham 2 - 0
01-11-2003 Premiership Tottenham Bolton 0 - 1
24-03-2003 Premiership Bolton Tottenham 1 - 0
20-10-2002 Premiership Tottenham Bolton 3 - 1
20-04-2002 Premiership Bolton Tottenham 1 - 1
03-12-2001 Premiership Tottenham Bolton 3 - 2

2x Tottenham, 2x nereseno i 6x Bolton

Mislio sam na ovoj utakmici da zakucam 1,ali Djavo neda mira i odlucim ja da malo procunjam po vestima i statistici i imam sta da vidim Tottenham u zadnjih 7 medjusobnih duela nema pobedu,ali mislim ja ma nema veze Bolton nema za sta da igra jer cekati 2 kiksa Arsenala i Blackburna u zadnja 2-3 kola je suludo i pomalo glupo,ali procackam ja i vesti i imam sta i da vidim Kevin Nolan, Stelios Giannakopoulos i Jay-Jay Okocha opozvani sa zasluzenih odmora i bijem ja glavu sto li to,kad ono ja nadjem vest da se Wenger u tunelu posle utakmice sa Tottenham-om pobio sa Pit Bul-om(Edgar Davids) i blesnu lampica i najzad shvatih sto.
Engleska je poznata po Dzentlmenima i Fer pleju,a to ni kako nisu bili igraci Tottenham-a na prosloj utakmici,jer umesto da izbace loptu napolje zbog povrede jednog igraca Arsenal-a Edgar Davids nastavlja akciju i posluzuje Keana kao na tacni i ovaj daje rutinski gol dok svi igraci Arsenal-a stoje i ne veruju sta se desava.
Ubrzo zatim Edgar Davids dobija drugi zuti za jedan bezazlen start na igraca i leti napolje na odusevljenje cele Engleske.
Arsenal kasnije uspeva da izjednaci jer Wenger ubacuje gol-masinu Henry-a koji daje gol za izjednacenje.
E sad posto je ovakva situacija jacu ovde igrati 2 i nadati se da ce Kevin Nolan, Stelios Giannakopoulos i Jay-Jay Okocha odigrati ozbiljnu utakmicu i mozda budu ljuti zbog prekida odmora pa daju 150% svojih mogucnosti,jos plus bi mogla da se desi i neka sudijska greska koja ce pomoci Bolton-u i eto lepe 2.
Inace u realnim okolnostima ovo je 1 kao kuca,ali u ovakvoj situaciji ja idem ovde sa punim ulogom.

copy/paste Smile

veoma zanimljivo? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sharp GX20
Koja je to liga ja nemogu da nadem INTERWETTEN.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
portugalska druga Smile

jos nesto:

It's a pity that no one from Portugal write anything about Braga-Gil Vicente,
Anyway I put 100e on Gil Vicente, 3,2 is too much for someone who needs 3p and play with a team who doesn need a single one...

copy/paste Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2006, 10:49:47 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sharp GX20
E sranje nisu je dali u ponudi isto su izbacili i celu  Italien - Serie C1 B.Neko ce dobre pare da uzme danas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 851 852 854 855 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.