Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 810 811 813 814 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 465674 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo za sutra, dobo sam dvije tzv. "dojave":
P.S. isto od onog lika sto je javio za brann Smile i malmo Smile

FC Haka v TPS 1 ili 1-1 10/10

HJK Helsinki v FC Lahti 1 10/10

opet napominjem, ovo je prekopirano sa poruke, znaci ja nista nisam mijenjao ove vjerovatnoce.... imaju jos 2 utakmice sa 6/10 i 7/10 al to necu da stavljam, zato jer cisto sumnjam da ce doci a i on je rekao da ne vjeruje da ce da dodju te 2 jedino ove 2 koje sam i stavio ovdje....

i naravno, ono standardno - svako uplacuje na svoju odgovornost i koliko hoce a ja cu licno da dam jedan bubreg ( odigracu oba 1) pa sta bude.... ako je danas fulo, ne bi trebao sutra,zar ne??? Smile

idemo da polomimo noge, i naravno uz Boziju pomoc Smile
Jel ti je taj lik javio da su to dojave,ono 100%,ili je samo rekao da ce verovatno doc!
Pazi,nemoj da bude ko za MALMO!!!!!!i
Filipe,slazem se!!!!!!
Zoko,koliko vidim ovo nisu predlozi,vec dojave,a to nije isto!
Ako nije sigurno napisi ovo su moji predlozi,a ne ovo su dojave!!! Smile
IP sačuvana
social share
"Za mene je Srpstvo nesto najvise sto sam mogao da dobijem rodenjem. Srpstvo se nosi u sebi i ne bih ga dao ni za sta"

Dr. Radovan Kradzic, 3. februara 1997 na Palama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj da se zezas Zoko,prosli put si me ispalio na tim tvojim "dojavama",ovaj put neces!
Grdne sam pare puko zbog tih tvojih 10/10! Smile
IP sačuvana
social share
"Za mene je Srpstvo nesto najvise sto sam mogao da dobijem rodenjem. Srpstvo se nosi u sebi i ne bih ga dao ni za sta"

Dr. Radovan Kradzic, 3. februara 1997 na Palama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@filip7

covjece jel ti znas citati???? jel vidis sta je napisano gore??? napisao sam da sam prekopirao poruku lika sto mi je javio za to....on je stavio 10/10 zato sam stavio i ja 10/10...
uostalom ti kad mi nadjes utakmicu da je 100% siguran, ja cu te znas gdje poljubiti....!!! stari moj ako se kladis bar mjesec dana, znas da nema sigurne utakmice....

@cvrledj

naboroji mi 2 moje "dojave" sto si odigrao i sto si pao!!!! ti si pao 1 dojavu sto sam ti ja reko, tj. svima sam reko....ako se sjecam puko si bio za 50 evra, a drugi put si odigrao opet moju tzv "dojavu" i dobio ako me pamcenje sluzi???? ne da mi se sad to traziti...al ako nevjerujes sutra cu ti to pokazati....
brann prije 2 dana????

ma ljudi moji, uostalom ako ja vama pravim vise stete nego dobiti, recite slobodno i ja vam necu vise nikad nista preporuciti....slobodno....nemamo se potrebe lagati!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson 
smesan si...zoka m
o tome ko sta predlaze pogledaj moj post na strani 789 a ni pored jednog para ne stoji 10/10
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
Moram i ja da se upletem malo u ovu raspravu!!!
@crvledj brate kako ti nije jasno da pare ulazes na sopstveni rizik, znaci ako neko postavi i predlog 10/10 ti moras sam da procenis da li ces to da igras ili ne, i sam snosis odgovornos ako puknes na to!!!
I ljudi nije 10/10 oznaka da to dolazi 100% vec je to nacin da kazem oznacavanja velicine uloga, znaci 10/10 znaci neki maximalan ulog!!!
I batalite vise sa pisanjem po 10 poruka na 2 strane, znaci trudite se da sve kazete u 1..3 poruke dnevno, to sigurno moze da se ispostuje!!
Ps:sto nisam moderator, al bi sredio stranu za 10 minuta! Smile
Puna podrska zoki, odimoskom, explodeu koga slabo vidjam.... i ostalima koji daju dobre predloge, a recimo onog mijat87 bi banovao da vise ne moze ni da cita ovu stranu a kamoli da pise na njoj!!
Hvala @filip7 ispravio sam Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2006, 23:52:23 od hakinen »
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@cvredj
pa jesi odigrao malmo???? ako si odigrao malmo...iskeniraj tiket....postavi ga na forum i ja ti vratim ulozene pare... eto nema problema....

vidis poruku? znas citati? sve ti je napisano, na tebi je da li ces odigrati ili ne!!! da ne bi jos da ti donesem dobitni tiket a ti da samo odes dici pare.... nemam vise zivaca....!!!! Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson 
a cvrledj samo pogledaj sta su danas radili taj zoka-m i lik zvani mijat87 pa ce ti sve biti jasno
a o tome su vec na nekoj prethodnoj strani pisali odimoski i kriminallac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson 
akinen...lik nije mateja nego mijat87
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
odimoski i kriminalac meni daju punu podrsku za sav moj trud i tipove, jer provedem 3-4 sata dnevno da bi nasao par utakmica i postavim vama debeloguzima(nekolicini) koji hoce sve servirano.... samo da vas jos nesto pitam! Jesam ja vas TJERAO da vi to odigrate??? uostalom, ako ja dajem lazne tipove zar i nije odimoski isto preporucio malmo?a??? nisam ja kriv sto onaj retard (napadac iz malma) u 89 minuti ide sam na golmana i promasi citav go!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Ovako..Svaki naredni post koji se bude ticao rasprave ce biti obrisan!

Svako ima pravo da daje svoje predloge i mishljenja, a vas niko ne tera da ih ispratite - svako igra na svoju odgovornost.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 810 811 813 814 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.