Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 466160 puta)
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq ef 81
barsa barsa barsa!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
20:00
Danski Kup
Uzvratna tekma
Bröndby – Esbjerg
X2
2,75
10/10
( realno 8/10)

Prvu tekmu je Esbjerg pobijedio kod kuce sa 5 - 2.
Bröndby se nalazi na drugoj poziciji u lizi sa pet bodova iza FC Köpenhamn. Zadnju tekmu u lizi je Bröndby izgubio u gostima od Midtjylland sa 0 - 2 i to je ujedno bio i drugi uzastopni poraz u gostima. Bröndby ne moze da racuna na Per Nielsen, Trond Anderssen i Morten Rasmussen te dugopovrijedjene Kasper Lorentzen, Mads Jörgensen i Kim Christensen. Bröndby ima veoma vaznu tekmu u nedelju protiv FC Köpenhamn.
Esbjerg se nalazi na petoj poziciji u lizi. Zadnju tekmu je Esbjerg pobijedio kod kuce Viborg sa 3 - 2 i to je ujedno bila druga pobijeda zaredom kod kuce. Esbjerg sve daje na Kup posto mu je to jedina sansa da se domogne Evrope.
Esbjerg je prije desetak dana izgubio od Bröndby u gostima se 0 - 3 no to je bila prvenstvena tekma a sada je Kup.
Bröndby ima nekoliko povrijedjenih igrace i vaznu tekmu u nedelju te ne vjerujem da ce izlagati ostale igrace povredama te da ce pokusati smirenom igrom sa nekoliko rezervnih igraca da odigra nerjeseno i tako "dostojanstveno" ispadne iz Kupa. Za hrabre preporucujem da odigraju cistu 2 (sto sam i sam uradio) sa manjim ulogom no koeficijent je 7,00.

Finska 1
IFK Mariehamn - Honka
2
2,80
Gamebookers
10/10
(realno 7/10)

IFK Mariehamn igra prvu tekmu ove sezon.
IFK Mariehamn su napustili Sebastian Wiklander (Valsta Syrianska), Mikael Sundström (IFFK), Jens Polviander (IFFK), Linus Blomster (IFFK), Joakim Signell (IFFK), David Welin (IFFK), Anders Överström (HammIK), Linus Gruner, Nedim Hiros, Oliver Boumelaha.
IFK Mariehamn se pojacao sa sljedecim igracima: Mats Gustafsson (FC Inter), Justus Vajanne (AC Allianssi), Gabriel Petrovic (AIK), Samuel Barlay (Malmö FF), Peter Blomberg (Kraft), Petter Isaksson, André Karring.
U ovoj tekmi IFK Mariehamn ima velikih problema sa povredama tako da zasigurno ne moze da racuna na Sami Sinkkonen, Kristoffer Weckström i Alexander Weckström koji su povrijedjeni, iskljucenog kapetana momcadi Daniel Ahnström dok su pod znakom pitanja Mats Gustafsson, Peter Holm, Tommy Wirtanen, David Carlsson i Gabriel Petrovic.
Honka je pobijedila u prvoj tekmi kod kuce VPS sa 2 - 1.
Honka su napustili sljedeci igraci: Toomas Mustakari, Timo Nybäck, Hannu Haarala, Mehdi Kuqi, Jere Pirhonen, Tomi Nyman (Omniworld/NED), Marco Matrone (AC Arezzo/ITA), Fredrik Vikström (Klubi-04).
Honka se pojacao sa sljedecim igracima: Roope Heilala (FC KooTeePee), Nicholas Otaru (FC Espoo), Janne Saarinen (FC Köbenhavn), Jami Puustinen (Manchester United), Hermanni Vuorinen (AC Allianssi), Vesa Heikinheimo (P-Iirot), Mika Helin (TPS), Pekka Sihvola (PK-35), Tomi Maanoja (AC Allianssi), Lasse Lagerblom (FC Lahti), Paulus Arajuuri (FC Espoo).
Weckstrom i Helin su pod znakom pitanja no najvjerovatnije ce da zaigraju.

Evo dve zanimljive analize za sutra!! Ovo je bilo copy/paste tako da nisu moji stavovi!!
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson 
j

icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly icon_userfriendly :

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles: :icon_pistoles:

icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun icon_2gun

« Poslednja izmena: 26. Apr 2006, 22:49:34 od smith|xXx| »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
evo za sutra, dobo sam dvije tzv. "dojave":
P.S. isto od onog lika sto je javio za brann Smile  i malmo Smile

FC Haka v TPS  1  ili 1-1   10/10

HJK Helsinki v FC Lahti  1    10/10

opet napominjem, ovo je prekopirano sa poruke, znaci ja nista nisam mijenjao ove vjerovatnoce.... imaju jos 2 utakmice sa 6/10 i 7/10 al to necu da stavljam, zato jer cisto sumnjam da ce doci a i on je rekao da ne vjeruje da ce da dodju te 2 jedino ove 2 koje sam i stavio ovdje....

i naravno, ono standardno - svako uplacuje na svoju odgovornost i koliko hoce a ja cu licno da dam jedan bubreg ( odigracu oba 1) pa sta bude.... ako je danas fulo, ne bi trebao sutra,zar ne??? Smile

idemo da polomimo noge, i naravno uz Boziju pomoc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson 
zoka m, od svih ljudi na forumu ja sam prozvao samo mijata-tj. lika koji stavlja dojave sa verovatnocom 10/10 a ekipa izgubi 3-1 i ta stvar mu se ponovi vise puta u toku jednog dana.Nov sam na forumu, ali primecujem da ima jako dobrih prognozera ciji rad mora da se pohvali (npr. odimoski) ali diletanti poput mijata87 kvare utisak.I razmisli malo kome treba onemoguciti pristup- onome ko postavlja tzv. dojave sa 10/10 ili onome kome to ide na zivac pa kritikuje takvo ponasanje.Osim ako ste neka bratija pa ga ti sad kao branis-ali onda se kladite zajedno na te vase dojave a ljude na ovom forumu postedite takvih gluposti. Pozdrav svim postenim forumasima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson 
a izmedju ostalog koliko vidim i najjaci prognozeri na forumu kriminallac i odimoski su kritikovali isto sto i ja-tj. istog lika i ne vidim sad neki razlog da se bas ti nadjes da ga branis , osim ako niste iz iste price- tj. likovi iz neke kladionice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo za sutra, dobo sam dvije tzv. "dojave":
P.S. isto od onog lika sto je javio za brann Smile i malmo Smile

FC Haka v TPS 1 ili 1-1 10/10

HJK Helsinki v FC Lahti 1 10/10

opet napominjem, ovo je prekopirano sa poruke, znaci ja nista nisam mijenjao ove vjerovatnoce.... imaju jos 2 utakmice sa 6/10 i 7/10 al to necu da stavljam, zato jer cisto sumnjam da ce doci a i on je rekao da ne vjeruje da ce da dodju te 2 jedino ove 2 koje sam i stavio ovdje....

i naravno, ono standardno - svako uplacuje na svoju odgovornost i koliko hoce a ja cu licno da dam jedan bubreg ( odigracu oba 1) pa sta bude.... ako je danas fulo, ne bi trebao sutra,zar ne??? Smile

idemo da polomimo noge, i naravno uz Boziju pomoc Smile

Zoko,postedi me molim te tih tvojih "DOJAVA",naravno laznih!!!
Kolko sam samo evra puk'o zbog tebe!!! Smile
IP sačuvana
social share
"Za mene je Srpstvo nesto najvise sto sam mogao da dobijem rodenjem. Srpstvo se nosi u sebi i ne bih ga dao ni za sta"

Dr. Radovan Kradzic, 3. februara 1997 na Palama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
e ljudi hajd malo spustite tenzije. nevjerujem da iko pvde od svih prisutnih namjerno postuje neke dezinformacije , a ako je tako onada sigurno zasluzuje BAN. ovde smo da ZAJEDNICKIM snagama uzmemo sto vise para kladionicama Smile Smile Smile Smile Smile
pozz svima  Smile
p.s. zoka ispratit cu te tvoje dojave , pa kako bude Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson 
nekima jos nije jasno da 10/10 u procentima znaci 100% , a da procenat od 100 posto znaci da ta utakmica koja nosi to obelezje ne moze niti sme imati bilo kakav drugi ishod od onog koji je naveden. i opet se ponavlja ista prica kao i danas sa stavljanjem toga 10/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@ filip7

stari, o cemu ti pricas??? jesi ti ovako dobar sa sobom? covjeka nikad u zivotu vidio nisam, prvo malo pogledaj odaklen sam ja a odaklen on... to nije bilo upuceno samo njemu!!!! znas ti to dobro i sam.... da je bilo upuceno samo njemu napisao bi to... a ne sad kad vidis da su ljudi stali na covjekovu stranu pokusavas se izvuci da te ne bi zamrzili....
uostalom bolje ti je bilo da si dao neke prijedloge nego sto si se okomio na bilo koga clana ovoga foruma....
covjek je samo dao svoje prijedloge.... jel on tebi prijetio da moras to odigrati... daj molim te, malo dodji sebi... al mrzim takve crnjake, a da je lik pogodio, govorio bi svaka cast do besvijesti....
a necu vise da se prepirem, jer imam pametnijih stvari..... idem gledati sta jos ima pametno odigrati za sutra, a to bi preporucio i tebi nego da se bavis nebitnim stvarima....pozzz
vise necu odgovorati na tvoje provokacije ili bilo cije.... jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to.... znas citati-vidis naziv teme, prema tome.....

P.S. ovo je mozda trebalo ici na PP al neka vide svi sta sam mislio pa ako ima neko jos da se ne slaze sa mnom, neka slobodno kaze.... onda cemo morati mijenjati nesto....pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.