Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 771 772 774 775 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 466422 puta)
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
ljudi igrajte vi kotbus , ne kazem da nece da dodje ali evo mog razloga zasto cu ja izbegnuti konacan ishod i srecu traziti u golovima:

kotbus bezi grojteru 6 bodova i ima mnogo laksi raspored od njega, u poslednja 3 kola, pa mislim da se mozda nece nesto truditi, ja cu ovde igrati 2-3 gola pa sta bude.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
e sad sam nasao ovo , tabelu sa uplodovanim rezultatima od vikenda
1 Bochum 31 18 8 5 52:23 29 62  16 10 3 3 28:12 16 33  15 8 5 2 24:11 13 29 

2 Aachen 31 19 4 8 57:34 23 61  15 11 1 3 28:12 16 34  16 8 3 5 29:22 7 27 

3 Cottbus 31 15 9 7 45:29 16 54  16 8 3 5 22:12 10 27  15 7 6 2 23:17 6 27 

4 Freiburg 32 14 8 10 38:32 6 50  17 12 4 1 29:12 17 40  15 2 4 9 9:20 -11 10 

5 Karlsruher 32 13 9 10 43:40 3 48  15 11 2 2 30:16 14 35  17 2 7 8 13:24 -11 13 

6 Greuther Furth 30 13 8 9 46:39 7 47  15 7 4 4 25:16 9 25  15 6 4 5 21:23 -2 22

frajburg im se priblizio!!!
pa ako ovu ne pobede morace da igraju dobro, pa ako vi kazete da su prijateljski klubovi i da igraju 3za3 onda cu i  ja da ih igram,
kud svi turci tu i mali mujo Smile

edit

ali bre grojter ima utakmicu manje!!! a ako sad ppobedi bice na 4boda, i mozda moze da ceka kiks Kotbus , pitanje je samo da li zeli da se trudi da udje u prvu ligu  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile boli me glava od ovolikog razmisljanja
ma ja tu igram [glow=red,2,300]2-3[/glow]   @ 1,85
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 12:31:41 od Spikey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
@Spikey

kad si vec tako precizan onda budi do kraja precizan 2000din po danasnjem kursu je 23.15e - ja sam napisao da je oko 25e da bi zaokruzio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvota pada na brann sa 3.05 na 2.55 (bar kod mene)
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson 
i sta cemo sad za cottbus

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry 
a sad ino: jeste znali(ko je igrao na jenu, interesovace ga...) da su likovi imali 2 penala, i oba promasili Smile
Kao slucajno su promasili penale...Pa zbog njih ja osta bez para ...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 12:43:49 od gerila37 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
19.09.2005     Brann Bergen - Start     1 - 0     (0 - 0)
22.05.2005    Start - Brann Bergen    3 - 2    (1 - 0)

za cottbus ne znam jos ali ovu cu da ispratim sa dvije crvene glave oko kojih se svadjate odje.
za cottbus mozda stavim hiljadu a na zajednicki 500 dinara. necu da lupam vise glavu oko toga.
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
@Spikey

kad si vec tako precizan onda budi do kraja precizan 2000din po danasnjem kursu je 23.15e - ja sam napisao da je oko 25e da bi zaokruzio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvota pada na brann sa 3.05 na 2.55 (bar kod mene)

zajebavao sam se , i sve zavisi oko kursa  Smile , ma samo  Smile nek dolaze one kod nas a alko cemo za kurs  Smile

jel moze neko da mi potvrdi ovo tabelu odozgo  Smile , Albinolefe se slazem 1, Fulam 1  8/10 dizem verovatnocu odimoskog

sto se tice Albina , prvu utakmicu je dobio bari 3:1 pa mislim da ce ovde biti [glow=red,2,300]0-2[/glow]  , oba tima nisu izgubili u prethodnih 5 kola od toga bari je skupio  13 bodova (WWWDW) a Albino  11 bodova (WDWWD) ne vidim sto Bari ne bi pustio ove da pobede , ali to me malo brine ako bude 1:1 i na kraju ovim im umuljaju kao Perudja juce, ovde na golove ili 0-2 ili od 2-3

[glow=red,2,300]imam predlog, ajmo danas na srecu nek svako stavi 5 utakmica ali samo na golove, da izabereme zajednicki i dobijemo pare Smile [/glow]
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 12:46:59 od Spikey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
http://www.kladionicar.com/online_kladjenje.php?g=80861

Evo za malo statistike za utakmicu Ergrite - Gefle ja kazem 1 @2,15 a sto se tice golova

Fulam 0-2
Grojter 2-3
Ergrite 0-2
Akademika 0-2
Albinolefe 0-2
Djurgarden 0-2
Amien 2-3 ili 0-2 nisam siguran ovde
----------------------
kw:23,33 sa 0-2 na Amien a sa 2-3 je 30,25
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 13:02:55 od Spikey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
evo sta nadjoh:

As expected the odds on Furth are dropping at most places(Centrebet, Multibet, PointBet, Bet365, Gamebookers,....)...They're missing Mavric and Andreasen as well as Felgenhauer and Barut, but there should be no problems IMO.Andreasen is long-term injury victim anyway, while neither Daniel Felgenhauer nor Barut are regular players.The absence of Mavric, who's by the way one of the best keepers in this league IMO, could be a blow, but not that huge I believe.Furth have got a very big (but young) squad, so they'll have no problems to replace these players.Cottbus' away form is surprisingly good this season(a lot of lucky results though; at Rostock, Munchen, Braunschweig,...), but honestly I would never trust them that much in away matches.They have always been a typical 'home team', while Furth are traditionaly a true force at home, capable to outplay and beat anyone.

Furth beat Cottbus 2:1 earlier in the season, being in total control from start to finish and considering the potential of both sides, there's no doubt that Furth will dominate this affair as well.Energie Cottbus are a typical hard-working side, while Greuther Furth are more creative(Hilbert, Timm, etc...) and a real pleasure to watch even this season, although they lost around 12-13, mostly key, players last summer: Sascha Rosler(Alemannia Aachen), Ruman(Mainz), etc...

After a very unlucky 0:1 defeat to Saarbrucken last week, I believe that Furth are able to bounce back against Cottbus, otherwise (after the failure of Freiburg and KSC) Cottbus could celebrate the promotion to 1.Bundesliga tonight!

Greuther Furth(2.10) for me!

copy/paste Smile

ne znam za vas ali ja cu igrati na fuhlam, sparta i brann, a na jednom samo singl brann pa sta bude...
srecno!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson 
 sto nebi ovo odigro  Ergrite 2-3  ili 3+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 771 772 774 775 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.