Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 705 706 708 709 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 467848 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Siemens M55
Korona - Lech 1-1 shots 29-6

Korona had a huge advantage but they wasted some 100% chances (three times Piechna and Bonin).

pogledajte samo ovo...pa to je da poludis.... Smile

uf  zoka sad mi je lakse     nocas padnem denver koji da 2 poena u zadnjih 4 min, a popodne ovo

evo nesto za sutra   (mozda pomogne sanjinm):

An interesting match for the Greek basket:

paok-Iraklis

paok faces Iraklis for the local derby in Salonica. paok has already take ticket for the playoffs and plays for nothing while Iraklis still fighting to saves the season as they are one point up from the zone. paok lost easily against Marousi and president Paneloudis turned away two players as he think they had no interest on game. Iraklis won the last three matches (Makedonikos at home, Larisa away and aek at home after one fishy game) but they are in bad place because has to play against Panathinaikos at home and Aris away. Maybe they will need 2/3 wins at the upcoming games but Aris has no aim to give the match at last round.

poredlog  2  kw 3

ovo je copy sa drugog foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Birmingham-Blackburn     2,50   2,90   2,50   1,34   1,34
ja cu probati ovde keca, jbg trebaju im bodovi da ne ispadnu iz lige, moraju se vadit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
Za sutra Coria protiv Mathiua 1 kvota 1,45, korija umlatio yuznog a mathiu jedva pobedio safina pvredjenog!!

Zbog toga sto me nece sreca sa tiketima, izbacivacu ovde bikove pa vi sami sklopite tiket po vasem misljenju Smile
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 197
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja za sutra igram dubl Arsenal 1 i CZ Jena 1   kw je 2.46
Na 650 kinti dobitak 1600
Taman da vratim crvenu sto ode na Sheffild  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
arsenal zivi za pobedu nad villlarealom al ne potcenjujte spance tezak tezak kec veceras
navijacki za arsenal u kladionici x-x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 5s
arsenal

ce vas sve zajebati

kogi tim svi zivi igraju taj ispali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
Da ja nebi mnogo pametovao citiracu vam post jednog korisnika drugog foruma Smile
Citat
Evo proć ću ukratko sve mečeve... H-hendikep, Z-zbroj gemova...
R. Federer - A. Martin - 1
Ovdje se ne treba puno razmišljat, iako je Martin zemljaš, a Federer je jedva dobio Đokovića, mislim da će danas biti druga slika, čak štoviše vuče me H1 odigrat, još ću razmislit. Naime Beto je teškom mukom savladao Karlovića, koji je teška truba na zemlji. Plus Federeru je ovo prelazak na zemlju i sigurno se nije osjećao da može biti ugrožen, kako turnir bude odmicao Federer će dizati razinu igre. Kvota za combo odlična.

B. Balleret - S. Grosjean - 2, H2
Osvetnički pick, Balleret proša kvale i dobio C. Rochusa, Balleret je davao puno BP i mislim da protiv iskusnijeg i jačeg Grosjeana nema šanse. Grosjean dobio Verdasca u 2 seta. Mislim da ovdje nema mjesta iznenađenju.

J.C. Ferrero - J.I. Chela - 1, H1
Izgleda da je Ferrero proigrao, na najdražoj podlozi lako se obračunao s Tursunovom. Chela je u lošoj formi, dobio je Rusedskog u 3 seta, ali Rusedski je nula, pogotovo na zemlji. Nikad za mene nije bio igrač. H2H 2-0.

D. Hrbaty - D. Ferrer - 2, H2
Izgleda da Ferrer misli ozbiljno, dobio Massua koji je kudikamo veća prepreka nego što je Hrbaty imao Braccialia. Malo me plaši jer je taj Bracciali bio uvijek neugodan Hrbatyu, uvjek stvara probleme di ne triba, ali očekujem da je to ipak i zbog Hrbatyeve igre. H2H 3-3 na zemlji igrali 2 puta, oba dobio Ferrer.

I. Ljubičić - F. Serra - 1, H2
Ovisno o kvoti, Ljubo dobio Andreeva, mogao je dobit glatko u 2 ali Ljubo ne uzima sve BP. Serra pomeo Srichaphana, kojemu zemlja ne odgovara. Serra ima dobe rezultate na zemlji, mislim da će dobit Ljubo, ali u slučaju većek hendikepa, nešto +4 +5 uziman to na Serru...

G. Simon - T. Berdych - 2
Simon ga dobio na AO, očekujem da se ovdje H2H poravna, iako ne mislim da će biti lako, zadovoljio bih se čistom 2, bolji je igrač Berdych, mada i on zna imat rupa...

F. Gonzalez - F. Lopez - 1, H1
H2H 3-0, Lopez izbacio Hanescua, ali reklo bi se Hanescu nije znao uzeti ponuđeno, Gonzo izbacio Moyu, mislim da će ovo dobit, očekujem više chokiranje i pad Lopeza, jednostavno zemlja leži Gonzu bolje nego Lopezu...

P. Starace - R. Soderling - 1
Možda i nije meč za kladit se ali reć ću nešto i o ovome, Davydenko je vjerojatno izgubio zbog ozljede iz DC, Soderling je loš na zemlji, mada živi u MC, mislim da nemože proć zemljaša, pa i ako je Starace u pitanju. Starace proša kvale te dobio Mahuta.

G. Gaudio - J. Acasuso - H2, Z2
H2H 4-3 za Gaudia, Gaudio se kao tobože vraća, ali ja mu nemogu vjerovati, jednostavno čovjek ima loš utjecaj sam na sebe, loš govor tijela. Ovo mi je egal meč i ja ću uzeti hendikep na Acasusa, samo moram procjenit hoće li past ili rast. Gaudio počistio Henmana, Acasuso Volandrija. Argentinski derbi.

A. Di Mauro - R. Stepanek - Z2
Di Mauro proša kvale, dobio Wawrinku, Štepanek izbacio Koroleva, nisam siguran da ovdje mogu biti pametan, ali over gemova mi se čini kao izgledan...

T. Robredo - O. Rochus - 1, H1
Robredo nije u baš nekoj formi, nije napravio ništa veliko, ali valjda će krenut nabolje na zemlji. Rochus je bio i ostao truba na zemlji, mada mi nije jasno zašto, borac je brz je i može podnijet ritam.

A. Seppi - D. Nalbandian - 2
Ništa drugo mi ne pada na pamet, Nalbandian je nestabilan i nezahvalan, pa zato samo čista pobjeda, H2H 1-0, Seppi dobio Sanguinettija, Nalbandian Malissea.

G. Coria - P.H. Mathieu - H2, 1
Ovdje nešto slično kao i kod Ljube, mislim da će Coria dobit (mada nebi puno riskira) ali Mathieu odličan meč protv Safina, čistio crte. Coria počistio Youzhnog koji nije igrač za zamlju, ovo će biti pravi test, ako je Coria diga servis onda će ovo dobiti.

M. Llodra - N. Kiefer - H1, Z2
Llodra pomeo, počistio pod sa Pashanskim koji je igrao vrlo dobro na zemljanim terenima u 2006, Kiefer nije zemljaš, ali nije mu ni strana, mislim kvalitetniji je igrač i vjerojatno će na kraju isplivat kao pobjednik, ali ja ga ne diram, pogotovo što je nestabilan i jedan potez publike ga može koštat meča.

K. Vliegen - J. Hernych - 2, Z2
H2H 1-1 oba iz 2005, onaj na zemlji dobio Hernych, očekujem da se sutra niz nastavi. Ovo su po meni izjednačeni igrači, ali zbog kretanja i stila prednost dajem Hernychu. Vliegen dobio Nieminena, dok je Hernych proša kvale te dobio Benneteaua. Sve u svemu moglo bi biti gadno, nisam gledao meč protiv Nieminena, ali Jarko je ovdje po rezultatima i sposobnostima trebao proć.

J.R. Lisnard - R. Nadal - 2, H2
Nadal imao lagane probleme protiv Clementa, Lisnard dobio poklonjen meč od strane, Murraya, sve je jasno očekujem metlu, laganu metlu...

Covek je lepo izanalizirao sve meceve, vi lepo izaberite sigurnije po vasem misljenju i odigrajte ih, tako cu i ja da uradim Smile
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bitka koju moraš dobiti, je bitka sa samim sobom!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6300
pa fali ti 50 kinti Mag  Smile

mislim da dubl Arsenal 1 i CZ Jena 1   kw je 2.46 je 90% pogodak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
@LjubaVB

Ljubo brate sto se nerviras ??? Pa i fudbaler kad promasi prazan gol svi mu jebu kevu... To ti je basic psihologija, niko ne misli to ozbiljno, ali izleti. I meni krivo sto sam danas drugima sastavljao tikete pa sam omasio, jbg niko ih nije terao da to igraju nego oni hoce da slusaju mene. Danas su promasili i oni sto su igrali kontre.
Nego ti si mi bre mnogo pouzdaniji kada imas vise od 20 meceva u ponudi, drzi se toga. Ako nemas nista za sigurno preskoci taj dan, odigraj nesto bzvz za 50 din ako bas moras. Jedino Duh kralj iskopa po jedan mec i njega okaci kad ima 10 meceva da se igra. To je Respect. Ja sam dosta love uzeo na tvoje i njegove tipove ali preko nedelje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

YNWA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
@LjubaVB

Ljubo brate sto se nerviras ??? Pa i fudbaler kad promasi prazan gol svi mu jebu kevu... To ti je basic psihologija, niko ne misli to ozbiljno, ali izleti. I meni krivo sto sam danas drugima sastavljao tikete pa sam omasio, jbg niko ih nije terao da to igraju nego oni hoce da slusaju mene. Danas su promasili i oni sto su igrali kontre.
Nego ti si mi bre mnogo pouzdaniji kada imas vise od 20 meceva u ponudi, drzi se toga. Ako nemas nista za sigurno preskoci taj dan, odigraj nesto bzvz za 50 din ako bas moras. Jedino Duh kralj iskopa po jedan mec i njega okaci kad ima 10 meceva da se igra. To je Respect. Ja sam dosta love uzeo na tvoje i njegove tipove ali preko nedelje  Smile
u pravu si. za vikend nikako da se spoji lepo sa korisnim  Smile
ja cu sutra ispratiti jenu i arsenal za neki srednji ulog
pozdrav
IP sačuvana
social share
LFC
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 705 706 708 709 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.