Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 657 658 660 661 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 436075 puta)
Svakodnevni prolaznik

YNWA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
fener prodo pola sveta i uzo ooooogromne pare. joj turci seldzuci
IP sačuvana
social share
LFC
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ipak Ikoss molitva nam pomogla... Smile
znaci sutra od kad ustanemo pa do kraja utakmice... ej al imam gadan osjecaj da cemo lagano popusiti.... Smile Smile

@sanjinm
u vezi murcie ja cu igrati 1 pa sta bude, takve sam info dobio... nije 100% sigurno,al opet danas nema 100% sigurne utakmice pa ni da je dojava...
i uz murciu cu najvjerovatnije odigrati levante, posto je ipak go_down strucnjak za segundu... samo sto sad gledam u ponudi astre za sutra i nema nigdje levante-a, a ja ga danas odigrao na tiketu sto sam puko mallorcu... ne znam da je nisu blokirali u medjuvremenu???? Smile

pa pokrijte taj dobitak sa nekim parama...ako nista da izvucete ulozeno u tom slucaju...jednostavno...jedan par

Nema sanse jer sam ubedjen da ce dotji  0-2   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ipak Ikoss molitva nam pomogla... Smile
znaci sutra od kad ustanemo pa do kraja utakmice... ej al imam gadan osjecaj da cemo lagano popusiti.... Smile Smile

@sanjinm
u vezi murcie ja cu igrati 1 pa sta bude, takve sam info dobio... nije 100% sigurno,al opet danas nema 100% sigurne utakmice pa ni da je dojava...
i uz murciu cu najvjerovatnije odigrati levante, posto je ipak go_down strucnjak za segundu... samo sto sad gledam u ponudi astre za sutra i nema nigdje levante-a, a ja ga danas odigrao na tiketu sto sam puko mallorcu... ne znam da je nisu blokirali u medjuvremenu???? Smile

pa pokrijte taj dobitak sa nekim parama...ako nista da izvucete ulozeno u tom slucaju...jednostavno...jedan par

Nema sanse jer sam ubedjen da ce dotji  0-2   Smile Smile
pa ikoss i ja sam iskreno ubijeden u to jer taj brisel je primio samo 4 gola vise od standarda...a dao 26 golova manje...ali gledaj...uvijek kad mislim da sam najpametniji popusim na toj kladionici...i jbg zao mi sto nisam stigao javiti onaj samsun na vrijeme kinta se mogla dobra dici jebi ga...i recimo da tu vrlo lako moze doci do rezultata 2-1 sto nije dovoljno za prolaz...moj savjet osigurajte se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Jako zajebano za branjenje.Ako je uplatio 5 000,morao bi da zvekne jos 11 na 3+ da bi osigurao ulozeno,jer ja vecu kvotu od 1.45 ne nadjoh..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
ma kakvo branjenje!!!!! kad si vec siguran u 0-2 nemoj da baksuziras nego cuti i uzmi 44000....
ja cekam "samo" 4500
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

YNWA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
dal sutra da grunem liverpula??? u formi su sto se ne moze reci za blekburn
IP sačuvana
social share
LFC
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Ja nisam snimio tiket od pocetka i odigrao sam samo Milvol i St.etjen.Vajdica.Na 1200 dindzi dobitak 2800.Hvala Ikossu.Sutra singliram za crvenu Standard.
I posle pobede onog Beckera(Hakinen majstor) za petak i subotu sam ravno na 0.Skoro u dinar.Taman za baksis.Kada ja krljam tikete kao nezdrav.Odigrao sam 4 singla i 3 prosao(belenses,Valensijan i Portsmouth) pao samo Gratkorn i opet 0.Tikete sam popadao sve za 1.Smederevo me unistilo.Na tri tiketa sam ga imao.E,zato od danas cepam samo singloveeee.
Pisao sam prosle nedelje da kada je mala kvota na X treba forsirati poluvreme 1 i 2.Evo danas je Empoli opet dosao P1.Kvota 3.2 kada podelis sa 2 i nije tako lose.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2006, 00:57:34 od Bluff »
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
HTC Desire HD
To ti je mozda i pravo razmisljanje  Smile  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ikoss....ja se tu nebi branio sa 3+ nego da ce biti tacno 3 gola...gdje je kvota sigurno 3,9 ....ne treba za to bas suma a opet si sigurniji od te jebene razlike u samo jednom golu....znas i sam kako to ide
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Odimoski..Mislis za singlove??To ja oduvek pricam samo nikako da skupim hrabrosti.Pogledaj danas recimo..Bio sam ubedjen u Rangers,Gretnu i fener.Sve tri bum i tri tiketa sa njima.Dzaba udine,Napoli,Legia,HSV,Empoli P1, i svi drugi lepi predlozi kada te sjebe kvota 1.25 Smile
A sta ako padne 4 gola Emirz-e?Onda nista nije uradio.Belgija je to,ne znam.Ja bih branio 3+.On vec ima kvotu 7,jel tako?Na 50 evra dobitak mu je 350.Stavlja 100 evra na 3+ i vraca ulog.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2006, 01:07:39 od Bluff »
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 657 658 660 661 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.