Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 621 622 624 625 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 436503 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
kopenhagen i bornby 2 - posto igraju u gostima...mislim da ne bi trebalo biti vecih problema... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Pa ja mislim da je ovaj Makabi siguran fix pa cak i sa hendikepom posto je Olimpijakos slab suvise.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 01:23:31 od manager100 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
ajde da sastavimo jedan tiket i da svako da po jedan fix pa da vidimo dokle ce da doguramo.
Znaci:
Makabi H1
Brondbi 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Poštovani ljubitelji klađenja,

Ova tema je za vrlo kratko vrijeme postala jedna od najpopularnijih na forumu, ali pošto smo kolege i ja (šta da se radi, i to nam je posao, da budemo policajci) ustanovili da se na ovoj temi određena pravila ne poštuju, sad bih volio da vam iznesem izvode iz pravilnika i da ukažem na neke greške koje se na ovoj temi konstantno ponavljaju.

Prvo:
Zabranjeno je pisati velikim slovima, to se zove allcaps i smatra se krajnjom nekulturom.  Evo i citata iz pravilnika:
Citat
Pisanje teksta ili delova teksta ALLCAPS jer se taj nacin prema internet bontonu smatra vikanjem, a to ovde nije dobrodoslo. ALLCAPS je naziv koji se koristi za pisanje celog teksta velikim slovima. Ukoliko je neki tekst koji zelite preneti tako napisan, ili ste greskom to sami napisali, mozete tekst konvertovati koristeci Ms Word opciju Change Case koja se nalazi u meniju Format
Pravilnik imate na ovoj strani.
Drugo: i ono što nas je potaklo da se ovim putem javimo:
Citat
- Da ne pisu na temi vise poruka za redom, jer to samo razodnjava diskusiju bespotrebno. Sve sto se zaboravilo, lako se moze dodati koristeci blagodet funkcije izmeni koja postoji kod svake poruke
Znači, postoji to čarobno dugme "izmeni".
Šta je u pitanju? Ova strana je bogatija svakim danom za novih dvadesetak strana, ali bi racionalnom upotrebom blagodeti koje vam se pružaju prilikom slanja vaših postova to mogli da svedemo na recimo desetak strana, što je preglednije, a što će reći i prihvatljivije za sve. To je mali trud sa vaše strane, a mogao bi svima da olakša život. Ionako, ako je vaša poruka posljednja u nizu postojećih, svako ko bude čitao nakon vas pročitaće vašu prepravljenu poruku, u kojoj ste rekli sve što ste željeli. Poenta ove strane i jeste da se u što je moguće kraćem vremenskom roku obavjestimo o predstojećim utakmicama, tako da ovim nepotrebnim postovanjem mogu da se zagube dragocjene dojave (recimo, za korisnike koji su na dial-upu).

Napominjem, možete koristiti sve čari formatiranja teksta, kako vam padne na pamet, sve zavisi od vaše kreativnosti,a usput ćete uveliko olakšati posao nama. Ovo je povezano sa trećom tačkom, koja bi mogla da se mogla smatrati određenim prijedlogom.

Mislim da bi bilo dobro da na početku svakog vašeg izlaganja stavite neku bližu odrednicu vašeg pisanija, tipa da li je to dojava, mišljenje, tiket, žalba na sudbinu zato što ste pali ili nešto drugo. Biće preglednije za čitaoce, ali, kao što kažem, ovo je samo prijedlog.
Zbog nas samih, nadam se da ćemo se svi pridržavati ovih pravila.

Pozdrav i puno sreće u svim kladioničarskim poduhvatima

Ekipa sportskog dijela Bureka
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
ajde da sastavimo jedan tiket i da svako da po jedan fix pa da vidimo dokle ce da doguramo.
Znaci:
Makabi H1
Brondbi 2

Mogao bi tu da dodje i   Odenze 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava Macedonia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja stavljam Genou 1!!!
IP sačuvana
social share
Хоџе и попови - највећи лопови!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
evo ga i drugi sa najvecom uplatom sto je prosao:

arsenal 2
bajern 2
austria wien 1
salzburg 1
luzern 2
petrazalka 1
basel 2

malo lice tiketi al sta da se radi...

... sta da se radi... ode jos deset eura iz dzepa na ovaj tiket ...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 04:50:26 od mirkobu2 »
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
ne znam za kopenhagen ali brondby je 2.
ne znam ni da li treba da se uzdamo u makabi,jesu onu mnogo jaki ali videli smo svi juce sta je bilo sa panatanaikosom
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
ljudi, nesto sam razmisljao (OPET), mogli bi da se pomognemo na sledeci nacin: 
       Smile   <<<<<<< [glow=red,2,300] Zajednicki [/glow] [smilie=frisko46.gif] [glow=red,2,300]Tiket[/glow]>>>>>>>>>>> Smile
                                                                  icon_suspicious
Neka svako da po 1 predlog za danas, na sledecei nacin:
Clan 1. Predlozi se daju iskljucivo u intervalu od 8/10 i 10/10
Clan 2. Uz predlog se moze dati i obrazlozenjei, ali ne preveliko!
Clan 3. onaj koji drugi bude davao predlog uzece prethodni predlog kao citat i na to dodati svoj predlog i tako svaki sledeci davaoc predloga :blahblah:
Clan 4. u slucaju da se predlozi poklapaju napisati   SLAZEM SE ili navesti isti mada mislim da nema potreba
Clan 5. Svako uz svoj predlog moze dati i razlog i objasnjenje zasto se neki predlog ne treba naci na 
Clan 6. uslucaju da se desi (a desice se) da samo jedna osoba pogresi u vezi svog predloga, molim vas da ne bude iskaljivanja besa ili neke diskriminacije prema doticnom [smilie=wow.gif]
Clan 7. Svako zadrzava pravo za sebe da odluci da li ce kada bude uplacivao staviti jos neku utakmicu ili pak neku izbaciti sa tiketa i kolika ce biti uplata!

[smilie=39.gif]Â
        Uvazena, gospodo, mislim da je ovo kljuc nase pobede!!! Ja jesam nov, ali sam isto tako i inicijativan i mislim  da svi trebamo dati doprinos mojoj  a nadam se  i nasoj organizaciji <<Zajednicki Tiket>> u cilju peljesenja BrazilL-a, Mozzart-a, TAS-a, Fer-Play-a, Play-Off-a, Atlantika-a, i jos mnogo mnogo drugih  (koji tlace ovaj narod i na neposten nacin mu oduzimaju teskom mukom zaradjen novac) kako bi nasa fondacija mogla da organizuje zajednicki izlet na Momdijaaaallll 2006, ukoliko svi skupimo potreban novac. !!!  28

[smilie=sde.gif]
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
3   3 3 3 3 [smilie=5.gif] [smilie=5.gif] [smilie=5.gif] :drunk: :drunk: :lalala:      [smilie=36h.gif] [smilie=36h.gif]

[smilie=de.gif] :yikes:   Smile  Smile
Ja mislim da sam ovo predlozio odavno, avi sad kao "svako da da po neki predlog", stvarno ne bi bilo lose kad bi ste citali sve  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
Znaci:
Makabi H1
Brondbi 2

Mogao bi tu da dodje i Odenze 1

evo da se i ja pridruzim sigurno tiketu sa jednim sigurnim tenisom Almagro - Phau 1 1,40
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 621 622 624 625 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.