Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 434 435 437 438 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 470570 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Siemens M55
             19:30  keln am - leverkuzen am  2     
               po nekim iformacijama ovo je 100%!!!    ja odo da uplatim a vi kako hocete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
ne igra juninho navodno... al ipak je lyon tata .. milan mi je suprotno od svake rjeci slicnoj simpa
slazem se... milan nema odbrane, od prave postave igra samo nesta, a to je neko ovdje i napisao, ne znam tacno ko...
tako da lyon moze samo X-1, 1-X nikako-jbg mrly ovaj se put ne slazem....
inace ja sam odigrao 1-1 i inter X-1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ne svidja mi se to sto je jedina tekma koja se igra u nemackoj danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nasao sam na nekom forumu jako interesantan post. Moj predlog je da odvojite par min i malo se pomucite oko prevoda.

I would suggest not to bet at all.
Unless:
you can dedicate to betting >50% of your business time
+
you enjoy the process
+
you are realy able to pick good bets
or
you have found an extremally good handicapper

You will never win money in long run if you decide the bets by yourself. You are not any wiser then bookie analysts + bookie margin. Any real value goes down in minutes,you should always keep an eye on the lines, waiting them the to be released to catch these.
You will never win money in long run making your bets based on reviews like on this site or following a handicapper. The odds become lower then claimed by the handicaper and if you find good odds, the maximum can be considerably lower and you cannot place you full stake.
Here you are the list of people who make money in the business:
1. Bookies. They have professional analysts on their side plus the margin.
2. People who organise fixed games and athlets who make them happen. You will never, I repeat, never get info on these.
3. Site owners dedicated to betting like this one. They have their money from bookies on referral program, collecting pennies from your looses. That's the reason every link to a bookie contains their referral number. You would be surprised how much it could be.
You will not find statistic data on the pick, because you would see if you follow all the picks, you loose. Sure you can follow only the picks of a handicapper with a positive balance. There are always handicappers with positive balance for certain period. But how can you be sure he will keep performing like before?
4. Payed handicappers. Their earn selling you the picks plus it could be again a referral program . It's relatively easy to beat the bookies margin, if you follow the lines and news, but hardly more. You can join one on his good run, but no garantie it will last. And you will fail to repeat his stats, because the handicapper pick the highets odds on the market, regardless how long it will stay and what was the maximum bet. In 50% cases you are forced to place the bet on lower odds. If you are lucky enough and can find the odds are bigger than the handicapper stated - no reason to be happy, these tend to become looses, a bad pick.
5. Professional gamblers, working 10 hour a day selecting the picks. This breed is very rare, you will not find one of them on web-forms like this. They have no time and reason to be here. This job is very hard and usually leeds to non social way of life. And they do not earn considerably more then an usual high paid person.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Pa sti im ne pustise ova govna mamu im jebem tursku.
Turci su to...nema tamo namjestanja,provjereno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Siemens M55
49'   1. FC Cologne (Am)   2 - 0   Bayer Leverkusen (Am)

pa kakav sam baksuz kad god nesto odigram uvek dodje suprotno
daj boze da ovo niko nije poslusao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
lyon x-x
Inter x-1

21.38 valjda sam se izvukao sa 2138, samo da jos Boston U. ne primi jos golova i digo sam se za jos 300  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi ovaj lion ce me dokusuriti...igrao sam uzivo i navatao 1x na 1.32 kvoti za 20e a sad kvota vec pala na 1.08,lion kida ove,ali nece lopta u gol...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Evo za sutra
                                                                                1         x         2
 110      19:00     levski      -      schalke              2,70          2,90       2,40      
 111     19:30      rapid buc.      -     steaua           2,45      2,90          2,65     
 112     20:45    basel     -     middlesbrough               2,30        3,00       2,80     
 113     21:00    sevilla     -     zenit                       1,65       3,20      4,50    

ajde samo da se okrenemo ovima utakmicama  :! : i da njih kombinujemo naravno ako neko ima sigurno nesto ili dojavu nek kaze, ali bez preteranog skretanja od ove 4 tekme

[Edit by karanm: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 30. Mar 2006, 02:41:11 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
0:0 lion...izvukoh se...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 434 435 437 438 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.