Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 379 380 382 383 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 461867 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
evo zasto ja igram na MIDDLESBROUGH!!

"Charlton-Boro(+1/4) 2 1.89@Expekt 6/10

Zaista mislim da vecina puntera i dalje ne shvata koliko je Charlton izgubio u prethodnih par meseci. Prvo su izgubili kreativnog vezistu i fantastichnog izvodjacha prekida, Marfija, koji je otishao u Totenhem; a nedavno se Rus Aleksej Smertin vratio u domovinu. Sa odlaskom ove dvojice i sa Denisom Romedalom koji se tek nedavno oporavio od povrede, Charltonov vezni red je znachajno slabiji od veznog reda koji im je bio glavno oruzhje na pochetku sezone i za koji su se nadali da im mozhe doneti UEFA Kup.Kishishev, Holand, Hjudzs i Tomas su po meni veoma prosechni igrachi, dok su Embrouz i Romedal dosta bolji; s tim shto izgleda da je Embrouz u loshoj formi jer nije pochinjao mecheve skorije, dok je Romedalova forma pod velikim znakom pitanja posle duge pauze. Markus Bent je i dalje van stroja, shto znachi da ce Dzejson Juel, koji je bio povredjen tokom cele prve polovine sezone i koji je odigrao samo 6 mecheva ove sezone, verovatno pocheti u napadu uz Derena Benta. Da bolje ilustrujem koliko Charltonu fali kreativnost u ovom trenutku, naveshcu chinjenicu da su u samo jednom od svojih poslednjih 5 mecheva postizali golove.

Pomenuti mech je bio protiv-Bora, kada je Charlton uspeo da zabelezhi pobedu od 2:1 na domacem terenu. Ipak, Boro su igrali sa igrachima koji bash i nisu Meklarenovi najbolji igrachi, jer je iskusni trener vecinu prvotimaca chuvao za UEFA Kup. Chak i sa ovom postavom, Boro je bio bolji protivnik u vecem delu te utakmice, i mogli su da vode i sa 2:0 u trenutku kada je Bent postigao prvi gol za Charlton. Verujem da je Boro, kada je u punoj snaze, mnogo bolji tim od Charltona, i vezni igrach Dauning je javno najavio da zheli osvetu za dva prethodna ovosezonska poraza Boroa od Charltona. Znajuci kako su rezerve Midlsbra igrale protiv Charltonovog prvog tima, zaista sumnjam da je ostvarenje Dauningove ambicije nedostizhno za prvi tim Bora.

Uvek je veoma teshko dobiti istog protivnika dva puta za kratko vreme; a zbog vec izneshenih razloga, ovo mi deluje kao manje-vishe nemoguca misija za Charlton. Stoga, srednji ulog na Boro.

Srecno!"
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Qtek HP h6300
Dundee United vs Kilmarnock 8/10
Charlton vs Middlebrough   6/10

Pa probajte  Smile
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

i krv svoju za plavu boju...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K610i
Charlton-Middlesborough    21:05   2,30   2,95   2,97     1

zadnja utakmica im je bila : 2006-03-12 16:00 Charlton 2 1 Middlesbrough . ovdje moze biti svasta ai dvica ne sigurno. Eto na ovo stavljam 1.

At.Madrid-Sevilla    22:00   2,00   3,00   3,60    1

njihovi zadnji dueli su bili:
2005-11-06 17:00 Sevilla 0 0 Atl.Madrid
2005-03-05 22:00 Atl.Madrid 3 0 Sevilla

moramo uzet u obzir da su ovo dvije podjednake ekipe.... pas ce jedan i najvise dva gola.... znaci 1 ili 1x vi odlucite.
ipak najbolje bi zilo odigrat z1 ili manje golova od 2,5 ako neko nazna sta znaci z1.

Setubal-Guimaraes    21:45   2,40   3,20   2,62    1

njihov zadnji susret je bio:
2006-03-03 22:30 Guimaraes 4 0 Setubal

mislim da je ovo prilika za osvetu...
Guimaraes je na granici ispadanja a setabul nema sta drugo osvojiti osim ako se potrudi kup.... ovo je 1 ko kuca....

Gaziantep-Malatya(0:1)    19:00   2,00   3,25   3,30     1

zadnji susret im je bio:
2006-03-08 15:00 Malatyaspor 1 0 Gaziantepspor

ovaj gaziantep kuci igra odlicno.... i ovih 1:0 njima na domacem terenu neznaci nista. ovo ce dobiti bar 2:0 i proci.
Malatyaspor se prije svega treba posvetiti ligi jer ako vako nastavi leti u drugu....

znaci:

Charlton-Middlesborough          1
At.Madrid-Sevilla                      1
Setubal-Guimaraes                   1
Gaziantep-Malatya(0:1)             1

Koeficijent:  22,08          

eto toliko ...
sretno svima....
IP sačuvana
social share
"malo pricam, ali kad pricam znam sta pricam"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Qtek HP h6300
1    2053   23.03. 21:05   Čarlton - Midlsboro    
ki-X   2.90    fix    
2    4010   23.03. 22:00   Atl.madrid - Sevilja    
ki-1   2.05    fix    
3    6935   23.03. 22:00   Libertad - El Nacional    
ki-1   1.55    fix    
4    4304   23.03. 17:00   Ostrava - Most    
ki-1   1.90    fix    
5    1452   23.03. 21:45   Setubal - Gimaraeš    
ki-2   2.40 fix    
6    9118   24.03. 22:30   Nacional - Rio Ave    
ki-1   1.65fix

Ovaj tiket mi je bio besplatan pa zato "gadjam avione" ali sasvim je moguce da od ovih 6 tekmi dolaze 3-4
IP sačuvana
social share

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

i krv svoju za plavu boju...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K610i

Zaista mislim da vecina puntera i dalje ne shvata koliko je Charlton izgubio u prethodnih par meseci. Prvo su izgubili kreativnog vezistu i fantastichnog izvodjacha prekida, Marfija, koji je otishao u Totenhem; a nedavno se Rus Aleksej Smertin vratio u domovinu. Sa odlaskom ove dvojice i sa Denisom Romedalom koji se tek nedavno oporavio od povrede, Charltonov vezni red je znachajno slabiji od veznog reda koji im je bio glavno oruzhje na pochetku sezone i za koji su se nadali da im mozhe doneti UEFA Kup.Kishishev, Holand, Hjudzs i Tomas su po meni veoma prosechni igrachi, dok su Embrouz i Romedal dosta bolji; s tim shto izgleda da je Embrouz u loshoj formi jer nije pochinjao mecheve skorije, dok je Romedalova forma pod velikim znakom pitanja posle duge pauze. Markus Bent je i dalje van stroja, shto znachi da ce Dzejson Juel, koji je bio povredjen tokom cele prve polovine sezone i koji je odigrao samo 6 mecheva ove sezone, verovatno pocheti u napadu uz Derena Benta. Da bolje ilustrujem koliko Charltonu fali kreativnost u ovom trenutku, naveshcu chinjenicu da su u samo jednom od svojih poslednjih 5 mecheva postizali golove.

Pomenuti mech je bio protiv-Bora, kada je Charlton uspeo da zabelezhi pobedu od 2:1 na domacem terenu. Ipak, Boro su igrali sa igrachima koji bash i nisu Meklarenovi najbolji igrachi, jer je iskusni trener vecinu prvotimaca chuvao za UEFA Kup. Chak i sa ovom postavom, Boro je bio bolji protivnik u vecem delu te utakmice, i mogli su da vode i sa 2:0 u trenutku kada je Bent postigao prvi gol za Charlton. Verujem da je Boro, kada je u punoj snaze, mnogo bolji tim od Charltona, i vezni igrach Dauning je javno najavio da zheli osvetu za dva prethodna ovosezonska poraza Boroa od Charltona. Znajuci kako su rezerve Midlsbra igrale protiv Charltonovog prvog tima, zaista sumnjam da je ostvarenje Dauningove ambicije nedostizhno za prvi tim Bora.

Uvek je veoma teshko dobiti istog protivnika dva puta za kratko vreme; a zbog vec izneshenih razloga, ovo mi deluje kao manje-vishe nemoguca misija za Charlton. Stoga, srednji ulog na Boro.

Srecno!"

sve su to lijepi razlozi i super objasnjennja ali si zaboravio jedno... nogomet nije samo teorija vec cista lutrija.... imamo u bubnju za srecu dva para... ti biras midlesbrough a ja charlton.....

svejedno sretno care
IP sačuvana
social share
"malo pricam, ali kad pricam znam sta pricam"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Qtek HP h6300
A ja X ,hehe  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 451
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
Pa nije bas da nije nauka, ali slazem se da ima dosta srece!!!
Ipak ja ostajem pri stavu da ce MIDDLESBROUGH da pobedi!!
Nego se sad dvoumim za setubal, pa cu najverovatnije njega da izbacim i da ubacim 1 na Gaziantep!!
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Tennis Master
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Sta mislite o tekmi Atletico Madrid-Sevilla,meni zvuci kao 1 cist ali ako neko zna neke povrede,suspenzije i to ako moze da pomogne...
A evo za vikend od mene nekoliko parova:
Cesena-Torino 2
LASK-Austria(Am) 1
Hamburg-Dortmund x
Milan-Fiorentina 1 ili -3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S4

Srecno!"

sve su to lijepi razlozi i super objasnjennja ali si zaboravio jedno... nogomet nije samo teorija vec cista lutrija.... imamo u bubnju za srecu dva para... ti biras midlesbrough a ja charlton.....

svejedno sretno care

pa, jure,zaboravio si i mene!!! Smile
ma at.madrid me najvise brine zbog toga sto ne igra kezman, jest da onaj tores igra solidno, al opet bez kezmana... Smile
odoh uplatiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Ja cu da zveknem Midlzbro X-2 i Sevilju X-X za 50 dinzdi,cisto da se prati.Midlzbro je bio jaci od Carltona i sa Marfijem i Smertinom,samo sto su nestabilni do jaja,igraju bolje protiv jacih,ali ovo veceras im je za spas sezone.Atletiko mi je nekako kilav,mirise mi na 1:1...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 379 380 382 383 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.