Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 452643 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Ja za sad imam dva fiksa,Marsej - Bolton 0-1 gola i Steaua 1.Samo mi nije jasno zasto je na Marsej 1.95,kad je Bolton bolja ekipa od njih? Znaci,tu bi mogla da se hvata lepa dvojcica,iako Boltonu igra i 1:1,ali realnije mi je da dobiju 0:1,jer imaju jako dobru odbranu,a Marsej se muci i ove godine .Sto se tice Steaue,to cu odigrati jer sam citao na B92 da ce biti pun stadion (oko 50 000 ljudi) posle nekih 20 godina i pada Causeskuove diktature,pa cu da grunem kecinu,jer kontam da ce da igraju u transu.Mene bi bilo sramota da ne dam sve od sebe na punom stadionu...Mada,da budem iskren,pre prvog meca sam mislio da ce Herenven proci dalje,ali nema vise Huntelara,onog malog sto je sinoc zabio Interu,a on im je bio ubedljivo najbolji igrac...

Ima jos lepih parova,ali za sad sam siguran u ova dva,a ostalo 'na licu mesta',tj. u kladionici Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2006, 14:38:36 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Qtek HP h6300
Marsej-Bolton 0-2
Strasbur-Litex 1
Midlsbro-Stutgart 1
Zenit-Rozenburg 1
Espanjol-Shalke 0-2
Steua-Herenven 1
Pa kako vam se cini ???
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Steaua-Heerenveen 1  10/10
Shakhtar-Lille 1  8/10
Marseille-Bolton 0-2  10/10
Az Alkmaar-Betis 1  5/10
Obratite paznju na ove utakmice!
Steaua-Heerenveen-Steaua je pokazal i u prvom mecu da je bolj ekipa.Jednostavno malo je verovatno da ce pred 50000 ljudi uspeti da sve iznenadi i ne pobedi.TIP 1

Shakhtar-Lille-Shaktar je navikao na vremenske uslove i veoma tezak teren u ukrajini.Tesko je poverovati da ce ekipa Lila uspeti da iznenadi domacu ekipu.

Az Alkmaar-Betis.Navijacki 1 protiv Betisa kojem je priorite opstanak u Primeri posebno posle poraza od Barse od 1-5

Marseille-Bolton-Tvrda utakmica.Vece sanse za prolaz se daju gostujucem Boltonu koji nije uspeo da postigne gol proti mrtvog Marseja na svom terenu.Ne smeju ispustiti priliku da ostvare prolazak dalje.

...I jos jedan predlog je Trabzon 2.

Nista se ne mora,mora samo da se umre...
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Ne bih ja potcenjivao Lille...Tu je najsigurniije odigrati 0-2,a mislim da ce Francuzi ici dalje..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
How to Beat the House ?? 

There is ways to beat the house, but you must have time, nerves and money to invest. 
In all major leagues that this web site follows like England, France, Germany, Holland, Italy, Portugal and 
Spain, in first 18 rounds all clubs played at least one match draw !! 
In most cases if you wanna bet on DRAW you will get 1:3, so what you have to do to beat the house? 
Always play DRAW and follow one team. The best teams you can choose is teams from the middle of the
table. On every next game double your invesment until they played draw, and they will play draw sooner or
latter. If they play DRAW sooner, then you will not wait long to collect your money, but if they play DRAW later
you will collect more money, but then you will need more money to invest. 
Look on examples bellow. First match you invest 10 $ if it is draw you win 30 $, pure profit is 20 $ 
If it`s not draw, you double your investment on 20 $ if it is draw you won 60$ pure profit is 30 $   
20 x 3 = 60  60 - 20 - 10 = 30 

Look examples on investment and profit on draw (1 : 3) 

A   B  C                       Info:   
10 30 20                                      A - your investment   
20 60 30                                      B - your prize   
40 120 50                                    C - pure profit   
80 240 90                                    C = B - A + A + A …   
160 480 170                                C = B - All A ( all investment ) 
320 960 310   
640 1920 650   
1280 3840 1270   
2560 7680 2550   
5120 15360 5110   

Just wait for a draw and you will beat the house. You can start with 1 $ or you can start with 100 $ 

Try your strategy, this is not luck, this is business
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
aj sad na spski
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7210i
              Altaj - Trabzon 2  9/10  kv. 1.7 Lavovi
IP sačuvana
social share
Postacemo bogati kad Milvol osvoji kup!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
aj sad na spski

u sushtini,izaberesh jedan osrednji tim i svako kolo singlirash X na njih...svako kolo povecavash duplo ulog..Ova tabela ti pokazuje koliko cesh biti u plusu...A su ulozene pare,B dobitak,C chista dobit...
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

You'll never walk alone

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 155
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola namam pojma
How to Beat the House ??

There is ways to beat the house, but you must have time, nerves and money to invest.
In all major leagues that this web site follows like England, France, Germany, Holland, Italy, Portugal and
Spain, in first 18 rounds all clubs played at least one match draw !!
In most cases if you wanna bet on DRAW you will get 1:3, so what you have to do to beat the house?
Always play DRAW and follow one team. The best teams you can choose is teams from the middle of the
table. On every next game double your invesment until they played draw, and they will play draw sooner or
latter. If they play DRAW sooner, then you will not wait long to collect your money, but if they play DRAW later
you will collect more money, but then you will need more money to invest.
Look on examples bellow. First match you invest 10 $ if it is draw you win 30 $, pure profit is 20 $
If it`s not draw, you double your investment on 20 $ if it is draw you won 60$ pure profit is 30 $
20 x 3 = 60 60 - 20 - 10 = 30

Look examples on investment and profit on draw (1 : 3)

A B C Info:
 10 30 20 A - your investment
 20 60 30 B - your prize
 40 120 50 C - pure profit
 80 240 90 C = B - A + A + A …
 160 480 170 C = B - All A ( all investment )
 320 960 310
 640 1920 650
 1280 3840 1270
 2560 7680 2550
 5120 15360 5110

Just wait for a draw and you will beat the house. You can start with 1 $ or you can start with 100 $

Try your strategy, this is not luck, this is business

To je fora sa ruleta crno-crveno i to se radi kada se ima puno para jer neki timovi ne dodju X ni za dvadeset kola i npr.krece se sa 500 din. i onda je racunica:500+1000+2000+4000+8000+16000+32000+64000+128000=255500din.(npr nije doslo 9 kola X i ja puknem 255500din koje i nemam a i da imam nebih se kladio,zato je to jedna velika navlaka Smile Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
razumem ti ja engleski samo meni je mrsko toliko citat na srpskom  a kamoli na engleskom
IP sačuvana
social share
Novac je kao seks, čini se mnogo važniji kad ga nemaš... - Čarls Bukovski
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.