Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 944 945 947 948 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 463517 puta)
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
lech - odra X
FK Göteborg v Örgryte IS  1
Almagro 1
grays 1

idu na glavni tiket !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
tiket br 1:

Toluca : Real San Luis  1   2.0
Mlada Boleslav : Jihlava 1  1.6
Ceske Budejovice : Vitkovice 1   1.35
Hradec Kralove : Brno B  1   1.55

tiket br 2:

Toluca : Real San Luis  1   2.0
Mlada Boleslav : Jihlava 1  1.6
Hradec Kralove : Brno B  1   1.55
trinidad - peru 1  2.2

tiket 3:

lech X     3.1
trinidad 1   2.2
goteborg 1   1.6

singl:

lech - odra X  3.1

savijet: ne preporucujem da se igra grays!!!
lavovi primaju singl na poljake
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Ova dva tiketa ti se razlikuju samo u jednoj tekmi ?!
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
da.

jos jednom da naglasim nemojte se na grays puno zalecati veoma je vjerovatno da ce da dodje ali sam nailazio na neke informacije koje ne idu u korist domacinu.

razmisljam o utakmici
LDU QUITO      -      INTERNACIONAL
i planiram da postavim neku paru na domacina. utakmica se igra u 23 veceras pa ako neko naleti na neku informaciju nek je postavi da mi bude malo od koristi!
« Poslednja izmena: 10. Maj 2006, 14:33:59 od mirkobu2 »
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Hellboy,ja ti se onda izvinjavam.Poljaci mogu da se igraju u mozzartu u singlu.Jedino ako nisu blokirali.
Evo sada mi ortak javio da jos uvek moze Legia X u mozzartu.Uh,opet su potcenili New Jersey Samo je 1.25 na Miami.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2006, 14:40:51 od Bluff »
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
St.Kickers 1x
C.Zvezda  1
Bodo Glimt 2
Lyngby 1
Plock 1
Wisla K 1
Roddick 1
F.Gonzalez 1
Davydenko 1
Almagro 1
Gotheborg 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Hajduk-Kamen Ingrad blokirano kod mene  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Devastator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6220
skoti igraju dosta tvdo u ovom play off-u, pa cu juriti:
PARTICK  -  PETERHEAD  0-2
ALLOA  -  BERWICK 0-2,
a kvote su odlicne!

i slazem se sa Duhom da ce W. Plock dobiti Cracovilju. znam da oni cesto namestaju, a sada im je jos i potreno za opstanak, dok Crakovilji nista ne znace bodovi. Ovaj par mi je na svim tiketima, a glavni mi je:
w.plock 1
alloa 0-2

dobri dushe nismo te svi zapostavili!!! samo napred!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson s700
Ovaj par nigde nisam nasao.ako ga Nadjete odigrajte 1.
Orebro-Umea 1 9/10
Izvor koji mi je javio je moze se reci expert i veoma je siguran u 1.Po njemu je 10/10 mada...Za ovaj mec ne znam ni koja je kvota,apsolutno nista!!!
Orebro-Umea  1.25  3.50  8.00   Svedska 2. liga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
2006-05-10  Hajduk  - Kamen 

Despite Hajduk didn't manage to beat Varteks in last game and Kamen has beaten Rijeka i think Hajduk has a good chance to win here. Last game in front of home crowd this season and although with victory they wouldn't change much coach Bonanic said they still have a chance to get 4th place. Again we will see youngsters that will fight hard on the pitch although they lack expirience and finally try to brake negative tradition with Kamen.

08-04-2006 Kamen Hajduk 1 - 0 29-10-2005 Hajduk Kamen 1 - 2 06-08-2005 Kamen Hajduk 2 - 1 13-11-2004 Kamen Hajduk 2 - 1

It's about time that we see Kamen losing and although many won't agree i still find value at these odds as other bookies slashed it down to 1.60 or even lower. This could be a last game for some players like Kranjcar (at the end of the season he could sign for Celtic or some other strong european club like Lyon, Bayern or PSV). Medium stakes recomended as betting on Hajduk coasted me lots of money and nerves this season.

Pick: H, Odds: 1.73

***********************************************************************************

2006-05-10  Cibalia  - Zagreb 

Maybe it's not smart to bet with these odds but after a victory in Pula Cibalia has now everything in their own hands. With a victory here they would avoid direct relegation and would almost avoid 11th place and play-off vs. 2nd league team. Odds are slashing down to 1.30 and there is absolutley no value there. Štimac will do anything to win here no doubt and break negative tradition vs. Zagreb (Cibalia heaven't won in their last 7 head to head matches), especially after a good game in Pula.

If you look at the statistics more closely you'll find out that Cibalia lost only one game at home since 05.11.2005 and Zagreb heaven't won in away game since than (lost last 7 away games and scored only 2 goals!). It doesn't really matter who will play or not in this game - Zagreb depends mostly on Ibricic and if Cibalia stops him i doubt Zagreb can gat anything from this one. At their last game in Zagreb (0:0) Cibalia focudes on defending and got a deserved point. In Vinkovci, in front of Ultrasi supporters they can do even better, and if Zagreb will play like they did in their last game vs. rather poor Medjimurje (lost 2:0) i don't see them making any troubles to Cibalia defence...

Pick: H, Odds: 1.50

2006-05-10  Osijek  - Rijeka 

Osijek fighting to keep 4th place and Intertoto CUP competition while Rijeka playing for nothing as they've won the Croatian CUP and will finish 2nd in the end. Still Rijeka won't give up easily here although they'll be without Davor Vugrinec (3 yellow cards) . Osijek will miss Karlo Primorac in attack and Ivo Smoje which will probably be replaced by Vuica.

Head to head :
08-04-2006 Rijeka Osijek 3 - 1
05-11-2005 Rijeka Osijek 4 - 1
14-08-2005 Osijek Rijeka 0 - 1
27-11-2004 Osijek Rijeka 1 - 1
29-08-2004 Rijeka Osijek 4 - 0
24-04-2004 Osijek Rijeka 2 - 1

Whan playing at Rijeka Osijek was helpless in last couple of games but at their own Gradski Vrt stadium they were not so easy to brake. In this game i don't see Osijek losing and entry will be FREE for all supporters so Kohorta will be on Osijek's side today.
Osijek not to lose would be my bet as Rijeka is slightly in downtrend (lost to Kamen and Varteks in last 2 games) and Osijek lost only to Varteks in last 8 home games. Since i couldn't find any bookie offering 1X for this game i'll take straight HOME WIN but with smaller stakes.

Pick: H, Odds: 2.37,

iskreno, ne slazem se sa zadnjom utakmicom al evo malo copy/paste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 944 945 947 948 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.