Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 466463 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Pozdrav, drugari Smiley Ja otiso kuci za raspust i nemam komp, samo ponekad proverim postu i vase predloge. Ko me je pratio do sada, neka me proprati i Bela Krajina - HIT Gorica 2 9/10. Ajde, probacu i taj Sao Paolo.

Pozz jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
ovaj decko je masa jak... ocitao lekciju ovom visentu

E. Korolev       6   6
F. Vicente       3   0

2:0 doslo lagano na kvotu 1.95.... sledeci put cu brze da reagujem  Smile
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Cavaliers (-4.5)  - Wizards 1 --- Bez vecih problema mislim da ce ih clevland dobiti sa vise od 5 razlike
Spurs-Kings  - OVER 183 --- u prvom mecu je bilo 210 poena, za sakramento nece igrati artest zbog suspenzije koji im je najbolji odbrambeni igrac

Druze,ovo je odigrano sinoc,84:89 dobili Wizardsi a SA-SAC bilo 109:109  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
bitno je da se on trudi... Smile
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ko zna sta qe da bude sa Rijeka-Varteks danas igraju za kup i to na dve utakmice , perva se igra u Rijeku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
niko to ne zna...
rijeka je odigrala fenomenalnu utakmicu prodtiv hajduka u gostima i mislim da bi na svom terenu da pruze najbolju partiju.
ja sam odigrao rijeku 1 na glavnom tiketu za najvece pare, a ti vidi sta ces da radis...

evo jedan tiket:

halmstad 1
sao paolo 2
zaglebie 1
gorica 2
teplice 1
-------------
kw u premijeru je 19.5
« Poslednja izmena: 26. Apr 2006, 13:37:27 od mirkobu2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala ti mikrobu2 ja cu da odigram isto pa bude sta bude , a evo sta cu ja da igram za danas
Rijeka - Varteks 1 , 1.75
Zablebie -Wisla Plock 1. 1.6
Bela Krajina -  Gorica 2, 1.6
Halmstad- Gais 1, 1.9
total kw 8.2 X 10 E, 82 gooddd a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
vidjecemo na kraju dana dal vodis na pivo ili ne  Smile

ako ti prodje tiket, a nadam se da oce, singliraj veceras sao paolo sa 20 euraod dobitka.

ako i to prodje, gajbu piva za nas odje da se pocastimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
evo malo korisnih stvari za ove koji zbore eng:

"After four rounds, Halmstad haven't scored a single goal (0-0, 0-0, 0-1, 0-0), but the players are confident it will come soon and I would be very surprised to see the hosts leaving the pitch without scoring at least one goal. Halmstad made a good defensive performance away to Hammarby on Sunday and they actually created a couple of good scoring opportunities, but were unlucky not to find the net. GAIS have impressed in the first rounds, but it's not that strange to see newcomers playing great in the first couple of games and then fall in the standings round after round. Still, GAIS cannot be underestimated and that's why I've chosen a not-so-brave levelball on Halmstad, but with higher stake (1.95 for the straight home win isn't interest to me). It's definitely time for Halmstad's first goal(s) and victory! Both sides have all regular starters available for this match."

10\10 kaze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
pribram - most

"In upcoming match 10th Pribram will play host to 7th Most. Guests are safe in the middle of the table after last win 1-0 agaisnt Boleslav on home ground. On the other hand hosts with 5 point advatage in the league table before 15th Jihlava who occupies 1st replegation position would like take all points on home ground to avoid all problems concerning relegation.

Pribram is not in such a great form currently and has home record 5-7-1 24:14. In upcoming match will miss probably only injured forward Huna is mainly bench player.

Guests have no special motivation and are so strong away with record 1-3-8 6:17 however after winter their away form is 1-3-1 3:4.

Pribram however lost important players during winter break is still strong on home ground and together with motivation and return of recently injured players into the squad could defeat Most.

Another important fact is that Pribram will in nextv round play against Sparta on home ground and Slovacko and Brno away. Sparta needs points due to European cups, Slovacko and Brno still in fight to avoid relegation. Three points in match against Most will solve Pribrams problems at all IMO. "

8\10 kaze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.