Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 743 744 746 747 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 467096 puta)
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
pozdrav svima, ja stigo  Smile , evo utakmica koje sam ja pogodio danas
Bohum 3+ (ali sam omasio tu pg1)
Grimzbi 1
Valensin 1
Minhen 2-3
Lorien pg2
Altah pg2
LASK pg2

ali dzabe kad mi je to bilo iskombinovano sa Lustenaom, Koblencom, Gimaraesom, De Grafschapom...  Smile

ali ostali mi jos 2 tiketa, Ikoos-ov, i hokej

sad cu da odradim moj standardan posao a to je da stavim sve vase predloge na jedno mesto, ako bude pisanja  velikim slovom molim moderatore da se ne ljute jer je sve copy/paste  Smile
Detroit 1
Otawwa pt1
Nashville <6
Calgary <6
--------------------
kw:10.28
« Poslednja izmena: 22. Apr 2006, 03:21:49 od Spikey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bolje biti godinu dana duze student,nego penzioner

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Samsung D600
Svidjaju mi se vasi tipovi,samo da vam skrenem paznju,ne zalecite se svi na Njukasla,ja mislim da tu nece doci 1,bodovi mu ne trebaju,a kvota je isuvise velika za takvu utakmicu@1,9.

Portsmaut ce doci i smem da stavim kucu na njega ako treba,u poslednjih sedam meceva ima 4 pobede (protiv Man.City i Fulama kuci i West Ham-a i Midlsboroa u gotima; a neresene 2 kuci protiv Arsenala i Blekburna).Poslednju je izgubio u gostima od Charltona i nema prava vise na kiks.Porsmaut ide u 1. ligu sigurno.
Newcastle se bori za kup uefa.Mislim da to vredi bar jedno 5 milona funti,ako ne i vise.Njima je i u Evropi skoro uvek pun stadion.Tako da nije da im nista ne znaci.
Ako nekog jos zanima Detroit sada gubi 1:2.a odnos u sutevima sada je vec neverovatnih 31:11 Smile

Bluff,gresis brate,to mesto u kupu Uefa je rezervisano za Totenhema,koji ce uzgred sutra izgubiti od Arsenala(fix kola).Ako proveris tabelu videces da u tom slucaju 3 kola pre kraja (ukljucujuci sutrasnje) max bodova koje moze dobiti Njukasl su 9,a Totenhem ima vec 10 bodova prednosti u odnosu na Njukasl,tako da Njukasl nema ni teoretske sanse da udje u kup Uefa.A ako Arsenal ne dobije sutra(malo verovatno) i pod pretpostavkom da Totenhem ide u ligu sampiona,Arsenal sigurno nece izgubiti 5. mesto na tabeli,i naravno ne treba nikad zaboraviti nezgodni Blekburn.
IP sačuvana
social share
Ne razmisljanje o pobedi je pola poraza.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
[glow=red,2,300]zoka m[/glow]
evo par "sigurica"po meni:
portsmouth 1
roma 1
fiorentina 1
newcastle 1 ko kuca, nije mi jasno sto je ovako "dobra" kvota
mtk 1
ujpest 1

- Brescia-Cesena 1 : friend teams with very good relations and joined by a twinship. Supporters are friends, almost brothers, and every time these teams meet in and outside the stadium its a feast. Cesena is sure to take part to Playoff stages while Brescia not yet and they are in must win situation. Brescia will be without 3 key players as Bruno, Possanzini ( regular forwards) and Stankevicius. The attacking line should be formed by young Alberti and former Goteborg George Mourad. IMO motivations and the friendship between the clubs should bring to an home win.
- Avellino-Atalanta X: the home team is hungry of points to avoid relegation and at his stadium is very dangerous while Atalanta is already promoted and is waiting to celebrate. One point could make happy both teams. Also double chance 1X could be a good choice.
- Cremonese-Catania 2: Catania during the last matches showed to be a little bit tired and lost many points. His gap from the followers has been narrowed. So now is time to win, overall vs a very poor Cremonese.
- Triestina-Vicenza X or X2: a little step trough safety for both teams.
- Verona-Torino X or X2: Torino needs points to ensure a playoff spot while Verona needs points to ensure a safe position.

Medjimurje - Pula    2    8/10

19:00 Zrinjski Mostar 1.40 X 3.70 Željeznicar Sarajevo 6.85    1   9/10

debreceni 2   7/10

[glow=red,2,300]sanjinm[/glow]
Chelsea-Liverpool 0-2 1.7
Hamburger-Leverkusen 1 1.7
Newcastle-West Bromwich 1 1.7
Legia W.-Zaglebie L 1 1.50
Arsenal-Tottenham 1  1.7

leeds-crewe 1 9/10

[glow=red,2,300]odimoski [/glow]
M´gladbach - Hertha BSC
Kvota: 3.10
Tip: X

[glow=red,2,300]tetak[/glow]
Mainz - Bayern    2        1.6
Portsmouth - Sunderland     1     1.35
CZ Jena - Werder am.         1      1.5
Roeselare - FC Brussel 0-2  1,8
Nancy - Nice 0-2  1,55
Newcastle - WBA 1 1.65
total =14,91

[glow=red,2,300]manager100[/glow]
Grojter F. - Kotbus 2 9/10

[glow=red,2,300]savaa[/glow]
GRETNA - RAITH ROVERS,2+pp

[glow=red,2,300]kosta017[/glow]
Petrzalka 2@2,65.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Detroit 2:2 dzabe kad ova budjava otava nije mogla da da gol 2 perioda i onda se u recem odlucila za 3 a kad je trebalo da vode u prvom -  nista!!!!

otawwa u prvom periodu 11 suteva i nijedan gol, u drugom 15 suteva takodje nijedan gol a u trecem periodu 9 suteva 3 gola  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2006, 03:38:19 od Spikey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Samsung D600
Samo jos jedan fix:

Hartlpul - Notingem    2    2,00

Ovo je pomeni jedan od fixeva kola,Notingem je u strasnoj formi i ulazi sigurno u doigravanje za drugu ligu,a kasnije i u 2.ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
po meni ...Leverkusen 2 kao kuca  Smile
I Spikey....znas sta majstore?Sutra cu da probam sve tvoje listice i odigrati po 1 par na svakom suprotno pa sta bude Smiley
« Poslednja izmena: 22. Apr 2006, 03:48:50 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Bluff,gresis brate,to mesto u kupu Uefa je rezervisano za Totenhema,koji ce uzgred sutra izgubiti od Arsenala(fix kola).Ako proveris tabelu videces da u tom slucaju 3 kola pre kraja (ukljucujuci sutrasnje) max bodova koje moze dobiti Njukasl su 9,a Totenhem ima vec 10 bodova prednosti u odnosu na Njukasl,tako da Njukasl nema ni teoretske sanse da udje u kup Uefa.A ako Arsenal ne dobije sutra(malo verovatno) i pod pretpostavkom da Totenhem ide u ligu sampiona,Arsenal sigurno nece izgubiti 5. mesto na tabeli,i naravno ne treba nikad zaboraviti nezgodni Blekburn.
Ja mislim da ti gresis.Posto u uefa kupu Engleska ima tri predstavnika,a samo pobednik liga kupa ima prolaz znaci da 5 i 6 idu u kup uefa.Molim nekog ko ima tacan info da razjasni ovu zavrzlamu jer je veoma bitno.Inace,Kosta jos jednom svaka cast za Caen.
A hokej je 2-2,tako da je trebalo ispratiti h2h jer od zadnje 4 njihove medjusobne tekme 3 su isle u produzetak.Steta,sve sto sam juce uzeo na Thun i partizan danas sam bezmalo vratio.Bice bolje sutra.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2006, 03:58:09 od Bluff »
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Samsung D600
Ja mislim da ti gresis.Posto u uefa kupu Engleska ima tri predstavnika,a samo pobednik liga kupa ima prolaz znaci da 5 i 6 idu u kup uefa.Molim nekog ko ima tacan info da razjasni ovu zavrzlamu jer je veoma bitno.Inace,Kosta jos jednom svaka cast za Caen.
A hokej je 2-2,tako da je trebalo ispratiti h2h jer od zadnje 4 njihove medjusobne tekme 3 su isle u produzetak.Steta,sve sto sam juce uzeo na Thun i partizan danas sam bezmalo vratio.Bice bolje sutra.

Bluff,ipak ti gresis,samo 5. ide u kup Uefa,drugi i treci predstavnik su pobednici F.A. kupa i Vortington kupa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Bato,treci put.Pobednik Vortington kupa je Mancester Utd,a on ide u ligu sampiona.Samo finalista Fa cupa ide u uefa cup,ali to nije slucaj sa liga cupom i Wiganom,evo ziv bio,pa video..
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Samsung D600
OK,ako ti tako kazes verujem ti,ali ga ja u svakom slucaju necu igrati.
Pozz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 743 744 746 747 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.