Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 380041 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
za italijansku drugu ligu samo 5-6 ekipe se bore za ulazak.ostalo-samo da ne ispadnu u c.zasto ---  zato sto ostali nemaju stadione za prvu ligu a italijanska fudbalska federacija ja strogo rigorozna okolo toga.ne moze juve ili milan da igra u neko selo sa cobanima.--i zato mnogi od njih prvih 4-5 meseci sakupe bodove i posle utonu u zimski san i cekaju drugu sezonu i eventualnog sponzora ko ce da im da pare za nove kopacke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Qtek HP h6300
za italijansku drugu ligu samo 5-6 ekipe se bore za ulazak.ostalo-samo da ne ispadnu u c.zasto ---  zato sto ostali nemaju stadione za prvu ligu a italijanska fudbalska federacija ja strogo rigorozna okolo toga.ne moze juve ili milan da igra u neko selo sa cobanima.--i zato mnogi od njih prvih 4-5 meseci sakupe bodove i posle utonu u zimski san i cekaju drugu sezonu i eventualnog sponzora ko ce da im da pare za nove kopacke.
Interesanto,ali vecina klubova iz italije su pod vlasnistovom mafijaskih bosova i sluze samo da im pokriju finansije !!!
Npr. vlasnik rome i palerma je ujedno vlasnik i 80% kladionica u italiji i mafijaski boos !!!
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Razmishljao sam...Ideju za taj par sam dobio bash na soccervisti gde je to fix dana...Stavili su 10/10 na Kataniju...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
onda drzimo ti palceve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
na soccervisti imaju stvarno dobrih prolaza ali padaju kvalitetno i na to njihovo bodovanje 10\10.
vidjeo sam danas tu utakmicu i mislim da cu je zaobici a tebi puno srece sa njom...
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
ma ne idem vise na te sajtove, oni na prosoccer-u su mi se krvi napili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
Moje mišljenje o sutrašnjim parovima

Inter-Empoli   1
Livorno-Milan   2
Fiorentina-Palermo  1
Juve-Siena   1
Roma-Chievo   x2

(Livorno-Milan)- Livorno je iznimno uvjerljiv na domaćem travnjaku, u posljednjih pet kola postiga je četri pobjede i jedan neodlučan rezultat.Livornu će zbog ozljede izostati Rodolpho i Palladino.
Milan nakon dva uzastopna poraza,od Chieva i Milana, razbio je Messinu 4:0, a Nesta se vraća nakon suspenzije.
Livorno je u velikoj formi,kod kuće su nepobjedivi, a milansku momčad svladao je i prošle godine. Ipak Milan je zaostao i mora igrati na pobjedu.

(Roma -Chievo)- Roma je uvjerljivo pobjedila Basel,te dobar nastup kod Samdorije(1:1). Upitan nastuo Cassana i Kuffoura.
Chievo je u dobroj formi što pokazuje pobjeda protiv Milana i Udineseom.Chievu su ozljeđena tri važna igrača,Cossato,Fontana i Franceschini.
Domaćin je favorit,ali je toliko nepredvidljiv pa je teško prognozirati.Chievo je neugodan i može osvojiti bod.

Getafe-Sevilla  x2
Malaga-Villareal  2 (x2)
Real Sociedad-Cadiz  1
Valencia-Mallorca   1

(Malaga-Villareal)-Malaga je nakon tri uzastopna poraza izvukla bod na gostovanju kod Racinga.Zbog ozljede neće igrati Esteban,Counago,Rodriguez,Sanchez i Romero.
Villareal je od posljednjih 12 utakmica u svim natjecanjima izgubili samo jednu.Pobjeda nad Getafeom 2:1. Sorin je na odmoru u Argentini, ozlijeđeni su Tacchinardi,Quique,Alvarez,Venta i Figureoa.
Malaga je ove sezone loša, a gosti sjajno stoje pa su puno bliže bodovima.

(Getafe-Sevilla)- Getafe ima tri poraza zaredom.Ozlijeđeni su Luis Garcia i Paunović.
Sevilla je sjajno dobila Sociedad. Imaju problema sa ozljedama, Alfaro,Adriano,Ruiz,Sales,Renato,Navarro,Jesuli.
Mislim da se je najsigurnije ovdje kladiti na manje od tri gola.Što se tiče bodova,neodlučeno je najizglednije,ali malu prednost dajem gostima.

Recite svoja mišljenja..................................

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru,poduzetnom duhu,sretnom temperamentu,vedrom umu i zdravom tijelu.

Artur Schopenhauer

Jedina razlika između genija i luđaka je u njihovom uspjehu!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
@all

hvala Smile

@Josip

1. bi ti trebao sigurno proci...Drugi bih ja izbegao Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.02
mob
Samsung i5700 + D880
Dobio Mancester,dobio PSV,dobila Barselona,i sad ako padnem na Cikago veceras ima da popizdim,nisam smeo na Sporting kao cetvrti par,a evo vode 1:0... Ako Cikago dobije,bice taman za proteine i vitamine Smile  U suprotnom,ode crvena i po,i odoh ja u pm

Josipe,ovaj drugi tiket ti je dobar,samo je mala kvota,ja cu da igram cistog iksa na Viljareal,ipak su Sorin i Figeroa vazni igraci,a verujem i da ce se zadovoljiti bodom i jedni i drugi

Prvi tiket je naizgled dobar,ali meni smrdi Fiorentina,jer je u blagom padu forme,ocekivanom,a igraju sa Palermom koji je zajebana ekipa,izgubio kuci od Livorna,pre toga dobio Romu u Rimu.Ima da grizu kao ludi,1:1 vec vidim,mada bih voleo da pobedi Fiorentina.A i bezi od Rome,bar na jacim tiketima,ja ne igram ni na njih ni protiv njih od onda kad su otresli Inter
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 239
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Mislim da je betis sigurica za sjutra. evo mog tiketa za sjutra
BETIS  -  ALAVES 1
MALAGA  -  VILLARREAL 2-3
MESSINA  -  REGGINA 1
AUXERRE  -  LE MANS 1
REAL MADRID  -  SANTANDER 1
STANDARD  -  GERMINAL 1
Real i Standard sam stavio cisto zbog malog povecanja kvote.Sa 5 e dobitak 75e vredi pokusati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.