Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 376335 puta)
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Jos ce doci i grobari na jug..Kec ko kuca !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
najsigurniji tip za vikend je partizan - Crvena Zveza X2 mozete probati i sa 2.
Partizan je poslednji put dobio u poslednjoj deeceniji a opste je poznato da kada dobro igraju u evropi prvenstvo ne znaju da igraju  Smile. mislim da im nece pomoci ni grobari koji sami sebe ne postuju jer su najavili dolazak na derbi toliko o toj farsi mrznje prema upravi. Cim su vodje navijaca dobile kesa vracaju se na stadion To je stvarnost nasdeg fudbala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@Falzone
Ja nisam od pocetka i ne mogu da pricam ono sto ne znam.Ali sam tu od aprila i od tada je vec 1000 stranica iza nas.Mogu ti reci,neki sjajni tipovi su me privukli da se uclanim i ostanem ovde.E,onda su pocela prva padanja na gluposti,tzv. dojave i "sigurne" utakmice.I ja sam onda uradio sledece- izvukao sve tipove pojedinih clanova i video ko koliko pogadja.I pogadjas ko se izdvojio po procentu pogodaka-Ljuba.Poceo sam da pratim pazljivije njegove tipove i onda kada sam uhvatio jedan dobar singl javio sam mu se na private i otada smo u privatnom kontaktu.Naravno da je bilo i padova,ali jebilo i slatkih dobitaka na velike uloge i jake kvote.Posto vidim da si nesto sumnjicav uzmi malo prostudiraj do istinitog odgovora nije tesko doci.Ogradjujem se za ove zadnje mesece nisam ni malo redovan kao nekada.A poruka za sve ostale tipere nikada se ne zalecite mnogo!Ni kada ostavljate parove,ni kada uplacujete.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2006, 21:38:37 od Bluff »
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Ti znas ...
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Partizan je poslednji put dobio u poslednjoj deeceniji a opste je poznato da kada dobro igraju u evropi prvenstvo ne znaju da igraju  Smile. mislim da im nece pomoci ni grobari koji sami sebe ne postuju jer su najavili dolazak na derbi toliko o toj farsi mrznje prema upravi. Cim su vodje navijaca dobile kesa vracaju se na stadion To je stvarnost nasdeg fudbala.

Prvo se dobro informisi pa tek onda iznosi zakljucke, grobari se vracaju ne zato sto su dobili pare nego zato sto hoce da pomognu klubu jer je ocigledno da Partizan nije dobro poceo prvenstvo, ovo vazi samo za derbi a posle njega i dalje traje bojkot sve dok se ne smeni uprava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

YNWA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630

Prvo se dobro informisi pa tek onda iznosi zakljucke, grobari se vracaju ne zato sto su dobili pare nego zato sto hoce da pomognu klubu jer je ocigledno da Partizan nije dobro poceo prvenstvo, ovo vazi samo za derbi a posle njega i dalje traje bojkot sve dok se ne smeni uprava...
malo su sami sebi kontradiktorni ti grobari!!! oni bi hteli da se je9bu a da im ne udje  Smile
IP sačuvana
social share
LFC
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

samo muzika,partizan i veslanje...

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Momci idevojke nemojte se ljutiti zbog psovki,to je bio moj mlađi burazer smarač!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Pa,obratite malo paznju koga sve pustate na "kompjutore",ljudi...Hellboy,potvrdjeno je da nisi ti ono napisao,ali ne znam koji moj pustas naseg prijatelja Ljubu na tvoj komp.Pozdravi ga i reci mu da se registruje ponovo ako ce da bude dobar deckic,ali se bojim da je to jace od njega,(internet huliganstvo),pa verujem da opet ne bi dugo izdrzao Smile

@Falzone
Ja nisam od pocetka i ne mogu da pricam ono sto ne znam.Ali sam tu od aprila i od tada je vec 1000 stranica iza nas.Mogu ti reci,neki sjajni tipovi su me privukli da se uclanim i ostanem ovde.E,onda su pocela prva padanja na gluposti,tzv. dojave i "sigurne" utakmice.I ja sam onda uradio sledece- izvukao sve tipove pojedinih clanova i video ko koliko pogadja.I pogadjas ko se izdvojio po procentu pogodaka-Ljuba.Poceo sam da pratim pazljivije njegove tipove i onda kada sam uhvatio jedan dobar singl javio sam mu se na private i otada smo u privatnom kontaktu.Naravno da je bilo i padova,ali jebilo i slatkih dobitaka na velike uloge i jake kvote.Posto vidim da si nesto sumnjicav uzmi malo prostudiraj do istinitog odgovora nije tesko doci.Ogradjujem se za ove zadnje mesece nisam ni malo redovan kao nekada.A poruka za sve ostale tipere nikada se ne zalecite mnogo!Ni kada ostavljate parove,ni kada uplacujete.

Ne znam za tebe,ali ja ne slusam nekoga ko ne gleda utakmice,a na osnovu njegovih komentara sam tako zakljucio.Dalje,svaka druga rec mu je bila ili - lupam,"svaka mi dala",kad pogodi ili "sta hoces ti,retarde" kad ga neko kritikuje Smile Dete...No,ako ti uz njega uzimas pare,samo pici Wink
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Rosenborg-Sandefjord   1   Sanse prema statistici      46%  28%  26%

Jos:

RAPID BUK.-ARGES   1    1,25   
ORGRYTE-OSTERS    1    2,00     dobra kota (ORGRYTE 12 na tabeli,solidan kuci 66%, OSTERS 14-ti i katastofa u gostima 0%)
Heerenveen - Roda   1    1,90     sanse 37% 53% 11%  dobra kota, Heerenveen 100% kuci, bolji u medjusobnim u zadnjih 2 godine
MALMO-KALMAR (1.p.)  X  2,20    moj osjecaj, moj tip
VEENDAM(2)-FEYENOORD  2  1,40   moj osjecaj, moj tip

Ja sto prodjoh ko bos po trnju. Sreca pa ulog nije bio veci...  Smile

Rosenborg-Sandefjord    2:5
ORGRYTE-OSTERS  0:2
Heerenveen - Roda  0:2

ostalo prodjoh, nikad gore...

PS  Partizan - Zvezda  over  2,5
« Poslednja izmena: 21. Sep 2006, 23:52:54 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Prema meni je taj Ljuba uvek bio lepo vaspitan iako je meni on trebao,a ne ja njemu.Ne kazem ja da je on savrsen,ali sam dobio i pp i dva maila ljudi koji traze kontakt sa Ljubom.Ti mislis da je to slucajno?Pogledaj Falzone predloge u zadnjih par dana pa nadji neki singl za odigrati ovde.Sve sami promasaji.Mislim da je svrha ove teme da pomognemo jedni druge u teskoj borbi protiv kladionica.
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.835 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.