Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 375826 puta)
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
a da... za nas neupucene... kad ce se znat ko je najbolji?
a sto se zvijezde tice... stavicu na 2 par hiljada a stavicu i 10e na iz 1-2
pa ili pukovnik ili pokojnik...  Smile
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Qtek HP h6300
Pa dobice cigane,sta sam vam reko za 1-2. Vidite da je stopirano - znaci dolazi 100%
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
Hvala ti veliko,a odkud ti to znas ???

Moj prijatelj već sad putuje na dodjelu nagrade u London za Lamparda. On vam ima najpoznatije sportske dućane u Hrvatskoj, tako da je u tim sportskim krugovima. Tako da se je već otprije znalo da Lampard dobiva nagradu, nebi đabe otputovao u London. Tako je bilo i prošle godine za Ševćenka,isto je znao da će on dobit i također je bio s ševćenkom na dodjeli, ručao s njim itd.....

Što se mene tiče ja bih stavio pare na to.
Gledao sam u našim kladionicama i nigdje nemaju ponudu za to. šteta, tu bi se mogle dignut pare

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru,poduzetnom duhu,sretnom temperamentu,vedrom umu i zdravom tijelu.

Artur Schopenhauer

Jedina razlika između genija i luđaka je u njihovom uspjehu!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Qtek HP h6300
Mislim da ce biti u meridaian kladioni !!!
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
S obzirom da je u vecini,ako ne i svim kladionicama Zvezda blokirana,odigrao sam iz 1-2 u Meridianu gde je oko 14-30 h josh uvek mogao taj par da se odigra

Josh jedan info je da kvota na 2 Marselj-Dinamo Bukurest je juche bila 7,a danas je oko 3.50...Probacu 2 u singlu za manji ulog...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
ovako,nisam uspeo a da ostanem ramnodusan na sve ovo dosada napisano.kao prvo za ,,falzone,, to ti je nesto kao bravo care ja igram kladionicu odkada znam za sebe ali takav dobar listic dugo nisam video.drugo ,moj plan za ovaj forum je svako ko se ukljuciju u diskusiju mora da napise prvo cetiri fiksa - po njegovom za prestojece kolo.to ne bi bilo za neki prestis nego za suma-sumarum za neke nas koji igramo redovno.sada malo za moj fiks. razmislite malo zasto engleske lige i konferencije igraju kad nigde niko ziv ne igra fudbal pa cak i za novu godinu,bozic i ostale praznike.zato su i tamo izmisljene kladionice.znaci ako igrate za neku vecu lovu-- samo premier od engleza i nista vise.druga liga koju treba izbegavati je3 turska.zasto-zato sto uvek neko od tri njihova najbolja tima igra u petak=da bi se kladionice naduvali za vikend.ako igrate tu utakmicu verujte da u 70% slucajeva je 0-2 gola.spanija 2- svaki spanski drugoligaski klub ima svoju kladionicu i zato begaj prijatelju.argentina -oni pretezno ne namestaju ali u njih postoju tolika zelja za pobedu sto nikad se nezna ko ge da pobedi.moj slucaj boka i river su me kidale i po nekoliko stotina hiljada denara.to je za informaciju malo vise nego vasi dinari al samo malo.najbolji nacin za dobitak je od 5 najjacih liga deset timova i samo njih.od tih deset na listic samo 5 parova. verujte da svaki vikend minimum sedam od njih pobede.e sada treba se voditi evidencija ko kada i zasto.da ste do sada svakog vikenda igrali celzi,juve i baern i da ste kombinovali sa nekim od jacih timova-barsa,dinamo,zvezda,partizan,seltik,lion zamislite koliko para bi dobili.isto za izbegavanje je i francuska liga zato sto ona je po meni beda za razliku od ostalih--zato i malo golova.tamo se nezna koji je od tih africkih igraca ustao na levu nogu,ko nije sevio sinoc i ostalo.nadam se da sam nekom barem malo pomogao koju ligu da zaobidje i kako lakse do para.pracam moja 4 para za ovaj vikend
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
bolton-sevilja 1
roma-bazel 1
studgard-rapid 1
palermo-brondbi 1

nesto me vuce lens-sampdorija 2 aliiiiiiii
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
svaka cast za ovoliki post...  Smile  Smile
ima korisnih podataka tu.. odigrao sam to sto mislis samo sam na romu stavio na jedan tiket 3+  Smile
moglo bi se.... Smile
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam stavio 100 maraka na Zvezdu i htjeo sam da stavim kasnije jos 40 maraka na iz 2-2, ali su je zakljucali. Zvezda sigurno dobija, nema sumnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
volio bi da vidim komentare odje ako pukne zvijezda... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.