Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 930677 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Селектор Египта звао само играче из националног првенства, а њима ни то национално првенство није кренуло, тако да су ван форме. То су најбитнији фактори а и ево још неких ови путују из једне вукојебине у другу, грузијци пружили фантастичан отпор шпанцима у овим квалификација а скоро иста екипа излази сутра, ем се игра у Тбилисију.
Размишљам да баталим Хаити, јбг дивљаци су то, ту може да буде прво полувреме 4:0 а да се заврши 5:7, баш скоро видех неки резултат исто ти неки индијанци мада мислим да су нешто квалитетнији било 1:3пп заврши се 8:3, могуће да ће неко препозна меч скорије је био.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 23:33:54 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Nema tu nikakvih poklona. Malo će biti standardnih reprezentativaca na terenu na bilo kojoj utakmici čak i ako su pozvani. Ovo je uber glupi termin za prijateljske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Optimus L3
Таман помјешам те 2-3 текме са вечерњим баскетом сутра кад изађе... Већ видим како Филаделфија пиша по Детроиту, Бостон по Јути, и Рокетси по Орлинсу  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ова Грузија је тежак поклон, пази кад сутра пред меч квота буде између 1.7-2 а прекјуче била скоро 2.7.
У неким мечевима разлика у квалитету је велика а добра квота. Ео шта би реко ти за нпр вечерашњи меч оних кипрана и Тофаша у баскету, па бре ови кипрани ни у тој својој лиги нису најбољи а играју против 4-5 најбоље турске екипе која има предобру екипу, добре странце и епилог, нагузе их на почетку одморе играче после ови мало стигну и после још мало појачају и епилог 20 разлике у гостима, а квота 1.4, хендикеп 6.5 и сад ти мени реци да то није поклончина. Када има доста мечева увек се провуче нека предобра квота на неки зицер, јер букмејкери не стигну све до детаља да проуче а немају много времена и направи се рупа. Сутра је такво стање.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Хвала ти на одговору. Ја размишљам да цепам јеврејски тикет тако да ће Грузија 1икс сигурно да се нађе ту  Smile

Нешто ситно од мене:

Шведска - Енглеска 1X 1.37

Једна баш баш шарена Енглеска против комплетних Швеђана са све Ибром смрадом. Мислим да је реалан и 0-2 на 1.63.

Габон - Португал тим 1 1+ 1.68

Ово ми је фикс дана једино што ме зеза је што не могу да нађем састав за Габон  Smile Али ипак мислим да је то та екипа мање/више са афричког купа. Португалци ко Португалци - керови, сада и без Кристине. Габон је играо лудачки на купу нација. Јебали су кеве са Кузином, Аубамејангом и ортацима. Мислим да је реално да дају гол Португалум, ако не и нешто више. По мени, потенцијална мина. Мој вам је савет да не играте Португал.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Гроћо фамилије ми, колко си оболео Дане брука брате мајке ми  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Педерски ми да га зовем Фића, Филип,  а дебилно ми да га зовем гробар  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Evo ti Gabon:

Goalkeepers : Stéphane Bitséki (USB), Yann Bidonga (AS Mangasport)

Defenders : Emmanuel Ndong Mba (USB); Edmond Mouelé (AS Mangasport) ; Aaron Apindangoye (CF Mounana) ; Moise Brou Apanga (AS Mangasport) ; Georges Ambourouet (Olympic Khouribga - Morocco) ; Henri Junior Ndong (Auxerre - France)

Midfielders : Paul Kessany (AS Mangasport) ; Didier Ndong Ibrahim (CS Sfaxien - Tunisia) ; Lloyd Palun (OGC Nice - France) ; Samson Mbingui (AS Mangasport) ; Popol Kiendé (Missile FC) ; Lévy Madinda (Celta Vigo - Spain) ; André Biyogo Poko (Bordeaux - France) ; Franck Engonga (FC Sapins)

Forwards : Pierre-Emerick Aubameyang (Saint Etienne - France) ; Daniel Cousin (FC Sapins) ; Johann Didérot Lengoualama (Debrecen - Hungary) ; Fabrice Do Marcolino (Laval - France) ; Romaric Rogombé (Vita Club - DR Congo)

Nekolicina su iz under sastava svojih klubova.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sutra samo jedan za 100 kinti rekreativa na golove.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 00:03:37 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ово ми је примарни сутра. У фазону: ,, Нек све иде до курца ако ово не дође" Голове ћу да цепам на неком другом.

Русија - УСА 1 1.65
Уздам се у фантастичну и јебитачно тврду руску средину и Кержакова да да гол јер је, јел те, у фантастичној форми ове сезоне. Фале и једнима и другима играчи, ал Америма фале више. Нема ко што је рекао Гроћа Демпсија и Донована пре свих. Е да, светске силе фазони. Оће Руси да их нагузе вероватно.

Црна Гора - Сан Марино +3 1 1.55
Капирам да ово плус 3 значи да морају да их нагузе са 3 или 4 разлике...Свеједно уосталом. Ако им не дају 5 треба да се самоубију. Факинг Ђетићи.

Луксембург - Шктска 2 1.60

Шкоти су срање, ал имају понос за разлику од нас. Мислим да би могли чак и опасно да нагузе Лукшике.

Џорџија( Smile) - Египат 1 2.40
Пратимо Гроћу и екипу.

Панама - Шпанија хендикеп 2 1.62
Јебем им матер имам осећај баш они да ће да ме сруше. Неће ваљда. Ту су Виља, Педро, Солдадо. Позвани у фазону: ,, Ко да више голова, добија задњих 5 минута уместо Фернанда следећи меч". Тако да капирам да ће их победити са бар 0:2 јебем их у главу.

Укупна квота: 15.91

« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 00:13:24 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Koliko sam primetio francuzi među retkima koji su poslali jak sastav Smile

Mickaël Landreau (Lille), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille)

Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Valence), Anthony Réveillère (Lyon), Mamadou Sakho (Paris-SG), Benoît Trémoulinas (Bordeaux), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier).

Yohan Cabaye (Newcastle), Etienne Capoue (Toulouse), Maxime Gonalons (Lyon), Yoann Gourcuff (Lyon), Blaise Matuidi (Paris-SG), Moussa Sissoko (Toulouse), Mathieu Valbuena (Marseille)

Olivier Giroud (Arsenal), Bafétimbi Gomis (Lyon), Jérémy Ménez (Paris-SG), Franck Ribéry (Bayern Munich), Dimitri Payet (Lille).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.