Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 555 556 558 559 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 931680 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Сутра јако, јако лепа понуда што се тиче ЛШ-а. Сити и Песеже гањати победе. Французе можда чак и у набуџеној комбинацији. Арсенал, Ајакс, Борусија, Порто, Малага ту све голови треба да падају. Нешто ће се искомбиновати
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja imam jedan predlog koji bi nam doneo dosta dobrog, ako ste volji da čujete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
@cobra

mnogo bre parova

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo za grobara i ostale koji su pukli za dlaku da vam bude malkice lakše jer niste jedini. Sve u svemu ... jbm ti 23 oktobar 2012 godine ...  Smile  Smile

na ovaj prvi sto si odigrao ima da stavim soma dinara i necu da igram vise jednog godinu dana majke mi rodjene...ja ne mogu da verujem sta se desava vise u picku materinu

edit na ovaj
« Poslednja izmena: 23. Okt 2012, 23:22:09 od Mare!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
moj predlog za sutra

Cukaricki - Vojvodina 1x
@2.20

Potcenjeni brdjani poprilicno, Vojvodina je u losoj formi u zadnjih 7 meceva ima samo jednu pobedu i to protiv donjeg srema 1:0. Cuka ozbiljna ekipa sa dosta prvoligaskih igraca, igra kod kuce, ide na prolaz ali igra rastereceno. Sa druge strane Vojvodini je kup sve, igraci su pod velikim pritiskom usled lose igre i mislim da vrlo lako sutra moze doci do keciksa, koji se fantasticno placa. Srecno svima koji prate, uzdravlje.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
то шумадинац легендо, то и јагодина по мени зицери у купу сутра, каква војводина, ови нису скоро ништа много слабији од њих, а у бољој су форми
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ja imam jedan predlog koji bi nam doneo dosta dobrog, ako ste volji da čujete  Smile

Да се оставимо кладионице ?  Smile

Дортмунд - Реал тим 2 2+ и гол гол 2.50
Малага - Милан гол гол 1.80
Динамо Загреб - Песеже 2-2&3+ 3.55
Арсенал - Шалке гол гол 3+ 2.00
Ајакс - Сити тим 2 2+ и гол гол

Вероватно избацујем Малагу из ове петорке. Мислим да је реално да дође гол гол ту, али ко зна можда ови смрадови жабарски опет подивљају па их добију 0:1 или оду на без голова. Динамо се културно провлачи са само по 2 комада од Кијева и Порта. Е па неће моћи пичке. На ову квоту не испратити је грех. Треба да проверим да ли игра јаро. Ако игра, мислим да нема шансе да оману у разваљивању. Ситију императив победа, а на сваком мечу ове сезоне осим једном су примили гол. Амстердам Арена је и даље тешка за гостовање иако Ајакс одавно није озбиљна екипа. Швабија би могла да прца Арсенал. Ту размишљам да кркнем да дају два и гол гол. Ови шабани не знају где ударају ( Осим Жервиња и његовог носа  Smile ) И на крају Реал који ће да се надиграва са Дортмундом...Алиииии...Нешто су они лоши у задње време, ваљда ће успети да им муну један. Видећемо. Можда их и прескочим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
E sad ću da predložim to što sam hteo.  Smile

Pošto sam popizdeo kao i mnogi od vas imam potrebu da delujemo zajedno ali na sledeći način... da svako stavlja po jedan predlog kao svoj najjači tip dana tj. onaj za koji ima najjači osećaj da će doći ... naravno da bude razumna kvota, recimo od 1.5 na više. Kao što je to bane_tores uradio sada. Pa onda ostali proberu još 2-3-4 kako ko hoće i trpaj govna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Apple iPhone 5
Ja vec odigrao cukaricki i psg,znaci padate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Malaga bre dobija laganeze, mozda i u hendikepu.

Moj tip za sutra Zenit-Anderleht  1&t12+   (1.80)
« Poslednja izmena: 23. Okt 2012, 23:38:10 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Apple iPhone 5
Moj siguran za sutra psg 2 i tm2 2+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 555 556 558 559 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.