Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 931960 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
шта бре да се опустим, попеше ми се на курац невиђено, узмем ја минимум сваки трећи-четврти дан понешто, није ово неки минус, али ја све што направим, скупим, они поједу, мајку им јебем, докле бре више, не знам више ни које је ово коло по реду да ме јебу, али увек исти сценарио. ако за викенд не одраде посао, опет играју код куће, има да узмем неког хакера да им обори сајт, има мејлове да им затрпавам, играчима да претим, јебаћу им вала матер, кад већ не могу да одем у ипсвич.

дане браво за нотингем  Smile Smile Smile

Џаба брате. Хадерсфилд убио. Надам се да су некоме донели паре Шумари. Ја јутрос кад сам одиграо пала квота са 3.95 на 3.60.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 153
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC Desire 820
шта бре да се опустим, попеше ми се на курац невиђено, узмем ја минимум сваки трећи-четврти дан понешто, није ово неки минус, али ја све што направим, скупим, они поједу, мајку им јебем, докле бре више, не знам више ни које је ово коло по реду да ме јебу, али увек исти сценарио. ако за викенд не одраде посао, опет играју код куће, има да узмем неког хакера да им обори сајт, има мејлове да им затрпавам, играчима да претим, јебаћу им вала матер, кад већ не могу да одем у ипсвич.

дане браво за нотингем  Smile Smile Smile

кад већ не могу да одем у ипсвич. "Ima da odem u onaj groningem da im jebem sve od uprave do golmana" bice ovakav scenario,skupicemo mi sa foruma pare da ti platimo kartu Smile
IP sačuvana
social share
You'll never walk alone! L.F.C.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
@cobra

mnogo bre parova

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo za grobara i ostale koji su pukli za dlaku da vam bude malkice lakše jer niste jedini. Sve u svemu ... jbm ti 23 oktobar 2012 godine ...  Smile  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
1.jpg (0 KB)
*
2.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94

e pa ja sam u minusu sad,pa ti vidi  Smile

брате ја у град не излазим због ипсвича  Smile

кад већ не могу да одем у ипсвич. "Ima da odem u onaj groningem da im jebem sve od uprave do golmana" bice ovakav scenario,skupicemo mi sa foruma pare da ti platimo kartu Smile

брате ситуација је критична, више психички него нешто новчано, јер кажу нула је позитивна, али психички ме унаказише, а све на исту фору мајмуни. ако бул улети лимит или било ко ко га буде испратио мого би ми одради један пут за ипсвич  Smile , да им јебем ја мало матер, све ће бити овековечено у свим европским новинама. за ово да ћу да им напишем нешто на мејл се не шалим, у суботу против мандарићевих пулена им је последњи воз за чачак.

Citat
Evo za grobara i ostale koji su pukli za dlaku

брате ја од ипсвичевих длака могу капут да направим

шта да ти кажем за ове тикете, поготову за овај први, шта а да се не заплаче од туге, мајку им дебилску
« Poslednja izmena: 23. Okt 2012, 23:03:14 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Auuuu, jebo vas hadersvild, jebalo vas kladno i hokeji, jebo nas sve ipsvic  Smile
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa, sve sam puko danas....  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 
Ljudi polako. Oladiti mozak malo, i sutra preskociti, neku sitninu na kup uefa. I cekamo vikend, smirene glave da uradimo nesto, da sakrpimo grobaru za kartu i celicne grabulje, da im se tamo najjj... nacestita mile nove godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Počeo sam da se smejem u neverici šta se sve dešavalo ovde i kako smo popadali, jbš mi sve  Smile 

Nego, sad sam pogledao parove za sutra i odigrao na prvu ono što mi se najviše svidelo. Čim počnem da proučavam nema ni qrca.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
1.jpg (0 KB)
*
2.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Apple iPhone 5
Ipsvic,milvol,barsa katastrofa,10 tiketa sam puko danas a zadnjih par dana 30 minimum  Smiley 1
Gde je milos pocece brazilci.
E da grobare ja sam tako jedne godine jurio jebenu hertu pa na kraju ispadose iz lige Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94

од 3:17
Мој коментар на игру Испвича после 30 минута првог полувремена

@маркомс

јурио сам и ја х клубова, поготову шпанаца, типа депортиво оне сезоне кад је испао, сарагоса, хетафе Х оно кад није имао до 30 и неког кола нерешен резултат па онда банкротирао тотално коло пре него што су дошли Х, па онда још разноразне мајмуне које сам покушавао да ,,спасим,, испадања али никога нисам јурио да да јебена два гола, да га чекам вечито преко 70 минута да да још један гол, е то још нисам чекао, ако са некима нисам изашао на крај са њима вала хоћу
« Poslednja izmena: 23. Okt 2012, 23:20:42 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.