Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 458 459 461 462 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 933388 puta)
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Optimus L3
Citat
Овако одокативно, квоте су нереалне до јаја негдје, рецимо Бостон и Кливленд, а Чикаго мртва навлакуша са ових 1,75 тако да ћу их избјегнем.

Филаделфија - Бруклин ~ новопечењаци, лого им је преспреман! (говорим о гостима наравно) Екипа ове године за финале плејофа опуштено, Дерон уз Џонсона, Хамфрис, Валас... Квота у Моцарту 2,10, у ВВину 2,00. Топло препоручујем двојку, Филаделфија је прекјуче гостовала у Орланду и побједили су прво јер је Холидеј убацио 27 комада, и Јанг са клупе додао 22 поена, шутирајући трице 3-4, + појачање из ГСВа Дорел Рајт који је додао 10 поена са истом статистиком тројки 3-4. Стартна петорка им је била очајна, поготово Тарнер и Хејс, са по 4 поена, тако да мислим да данас неће имати среће да их клупа добро служи, те да ће Бруклин у својој првој предсезонској утакмици да однесе неку побједицу лагану, а шта је занимљиво је то да се игра у ''Boardwalk Hall, Atlantic City, NJ'' што би значило да Бруклин игра на свом некадашњем тлу, а Сиксерси(као приказано у кладионици да су домаћини), уствари нису у својој дворани, тако да ме још више вуче двојка!

Шо се тиче Шемрокова и Њујорчана, резултат ми је овдје најнеизвјеснији, а квоте су фуј. На кеца Бостон 1,55 а двојка 2,45... Бостон је играо две до сада, изгубио од Фенера, а добио затим Милано 30 разлике, тако да варирају много и иду ми на курац. Што сам гледао прошлу утакмицу игру Њујорка, машина права, али много их је срало са трицама, то не гине. Њујорк има више проблема са повредама, Студемајр вјероватно неће играти(тако пише, али серу они много), од важнијих помена исто Рони Брувер, Шамперт... Бостон је чист, сем што фали неколико не толико важних играча као што су Бредли и Вилкокс(који има статус деј-ту-деј), тако да је фазон до тренера у задњи час одлучују кога ће убацивати, ко неће играти, кога штеде и тако то. Иначе, дајем већу предност гостима, тј. игра се у Конектикату, тако да домаћин није нико, те мислим да ће Њујорк да побједи, 2,45 квота, или пп без х на квоту 2,15 одлична понуда, увијек они крену ватрено, док Селтикси кењају у старту па преокрећу као и обично.

Кливленд вечерас игра на свом терену, добише синоћ Чикаго, вечерас долазе Визардси који су изгубили обе предсезонске, и то од Шарлота, а затим као и очекивано од Њујорка. Једини разлог што је Кливленд добио Чикаго је тај што је Чикаго шутао трице 1-19, а један од двојице двоцифрених играча у Кливленду је Веитерс који је шутао трице 4-4, тако да мислим да ће вечерас да побједи Вашингтон и да упишу своју прву побједу, иако су им два најважнија играча повређена, Нене и Џон Вол, али ипак имају добру екипу да би побједили Кливленд.

Минесота - Чикаго ~ овде нећу дужити, оба тима по једна побједа и изгубљена, оба тима јуче играли и изгубили. Минесота од Индиане, Чикаго на свом терену од Кливленда... Квоте су шугаве до јаја, у ВВину кец 1,95(Моцарт 2,10), Чикаго у ВВину 1,85(Моцарт 1,75).
Предност дајем Минесоти због домаћег терена на квоту 2,10.

Милвоки - Детроит ~ мислим да би ово требала бити лака побједа домаћина, 1,42 квота, немам шта дужити, Детроит са Рапторсима одиграо 1-1 у две утакмице, Милвоки у својој јединој досадашњој однио побједу у Кливленду. Екипа је смртна ове сезоне те мислим да би требали вечерас да добију, само да тренер нешто не усере па не избаци пар битнијих играча и да се не опусте превише.

Лејкерс - Јута ~ Кечина јебем му матер, 0-2 до сад, неће ваљда да дадну овим чамугама да их осрамоте у Стејплсу. У регуларном дијелу сезоне прошле године мрзио сам када је Јута гостовала, тако да вечерас овде ЖЕЛИМ ПОБЈЕДУ домаћина, мог миљеника, а ако продају и трећу за редом на исту квоту, нек ми дувају курац!

Укратко:

Подебљао бих Бруклин, Милвоки и Лејкерсе. Срећно! Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Wave II
Бостон прво полувреме без хендикепа 2? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Optimus L3
Да, ако Новака и Смита укењају тројке поново на почетку, а Кармело мало подебља испод коша, требало би ући глатко. Може и Кид да убаци коју, нећу имати ништа против  Smile

*апдејт: квота на Вашингтон у ВВину 2,25  Smile Smile Smile
На Бостон повећали на 1,65, квота на Њу Јорк пала исто тако на 2,25  Smile
Мајку им лоповску.

*апдејт: оде Транмер у 3 пичке материне, ето иде 3+ бар јебем им голмана у чмар   Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2012, 16:26:33 od shonewu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Wave II
Ови мајмуни промашише пенал... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson C 902
Ponisten gol Oldamu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Optimus L3
Транмер 2-2.       лол
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Wave II
1:1
Ајде још један у дупе вас љубим... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
1:1
Ајде још један у дупе вас љубим... Smile

+1

Ајмо Скан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Wave II
Два викенда за редом је падао гол у 95. минуту, ајде и сад жив вам ја... Smile

Едит:

Добише губавци црвени
« Poslednja izmena: 13. Okt 2012, 17:46:49 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Е јеби га
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 458 459 461 462 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.