Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 927423 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Биће неки прелаз 1-2 2-1 код шпанаца сигурно после, ја типујем на Виљареал из 2 у 1 и Сантандер из 1 у 2, ова Кордоба почела, и то ми није нерално да дође из 2 у 1, сећам се прошле године у купу кад се на прелаз ту заваљале добре паре.

И тих дојава преко фејса и осталих курац-палаца се маните, све је у вама.  Након много много времена могу да закључим да најпаметнији кладионичар који се појавио на овој теми је Пеле, јер зна како да игра, гура сигурице у данима када има највише мечева, не грува на мало а и не претерује, игра да узме пристојну цифру не претерује и није алав, и у протекле две године и мало јаче колико пратим ову тему он је од свих нас у најлепшем плусу. Било их је неколицина који су убијали један период али више не пишу, али Пеле је онако континуитет.
Док мој брат банџула и ја час 20 иљада у џепу час се тражи затурених 50 кинти за 'кет  Smile
Кобра је исто убица, зна ове голове да набада као и Смук, који убија са 3+, има нас свакојаких, само да се још мало опаметимо и пљуштаће паре.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Gijon - Girona 5+
Hueska - Gvadalahara 5+

Jedno pitanje:Kada se odigra recimo sistem od samo 2 utakmice na kvote 30,i stavi se ono da pise 1+2/2 jel taj sistem dobitni i ako prodje jedna utakmica?
« Poslednja izmena: 12. Sep 2012, 20:36:12 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Jeste.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Ok hvala
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson C 902
Da se nadovezem na grobara, i ja sam verovao da ce Spanci odraditi neki prelaz, a nadam se da ce to biti Xerez koji mi treba ko zemlji kisa. Sve je mirisalo na prelaz, ovi crveni karton, pa u 45' min. gol i poluvreme. Medjutim, mrka kapa... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Мртваци, све се лепо наместило, само Ксерез не мож гол да да.
Мене уништише она говна из Велса, напишем лепо 3 меча Кил са хендикепом (10.5 дође 11), она Љагостера и Алавеш и размишљам једно 5-6 минута сигурно дал' да ставим ова говна и ставим их, коначно улетим јаче паре и одма подувам.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Kako dobro krenuse Gijon i Hueska mislio sam da ce biti bruka para,prosao na kraju samo po 2 gola u prvom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson C 902
Nista bez vikenda i meni omiljenih Engleza!  Smile vec sam snimio nekoliko finih fikseva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia Lumia 920
Nista bez vikenda i meni omiljenih Engleza!  Smile vec sam snimio nekoliko finih fikseva Smile

Jbs mi mater... Ja isto to kazem.. Kladionica se igra vikendom.. Preko nedelje samo LS i LE kao i kosarka EL.
Sve ostalo, uglavnom bacanje para...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
SonyEricsson C 902
Taj rad. I imao sam dobar osecaj juce za Viljareal, eto dosla dvojka, a bila je odlicna kvota i na duplu sansu x2 @ 2.51./ Cikago takodje 2 & 3+, ali Xerez pokopao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.