Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 927120 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia Lumia 920
PAO - Maccabi H1
Jel Zeljko ima i ovo na svojoj strani veceras kao blagi vetar u ledja...

REFEREES
Crew Chief
Referee
Umpire

Guerrino Cerebuch
Italy

Sreten Radovic
Croatia

Tolga Sahin
Italy
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung S4 mini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson C 902
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Odigrah Valensiju 1-1 i 3+,Hanover GG,Metalist 0-2 i Šalke 2-3 Smile ... mrtvaci ,nemaju odbrane.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia Lumia 920
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung S4 mini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia Lumia 920
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Jako , jako fina ponuda s obzirom da je petak. Ja sam izdvojio ovih 7 parova.

Tipsarevic - Stepanek BEZH 1 1.50
Citadela - Gubio 1 2.00OBAVEZNO PROBATI U SINGLU
Krotone - Sampdorija GG 1.85    FIKS DANA
Bastija - Gvingamp 1 1.55
Monako - Nant 1 1.85       POTENCIJALNI KIKS DANA
Cvole - Emen 1-1 1.42
Gravelin - Nansi 1 (-8.5) 1.85

Zeleo bih da cujem misljenja za sve parove od sto vise ljudi. Idemo redom...

Tipsarevic - Stepanek BEZH 1 1.50

Tipsarevic dosao do najbolje 8. pozicije u svojoj karijeri , skoro je pojeo Mareja. Ostvario odlican rezultat u Majamiju. Stepanek je jedan od mojih omiljenih tenisera , medjutim vise se daje u dubl u zadnje vreme. Mator je , spor i njegova igra je jednolika. Jedina stvar koja je na strani Stepaneka je publika i podloga koja vise odgovara njemu nego Tipsarevicu + je mozda Tipsarevic iscrpljen.

Citadela - Gubio 1 2.00

Ja sam se iznenadio kad sam video kvotu. Gubio je na 20. mestu koje vodi u ligu ispod. ,, Safe zone '' im bezi 2 boda. Najgori su gost bez pobede na gostovanjima i sa skorom 0-4-12 sa 10 datih i 35 primljenih golova ( najvise primljenih golova u gostima ) . Otkako je pocela 2012 godina svih 6 utakmica u gostima su izgubili. Poslednji poraz je bio i najubedljiviji ; 6:0 od mocnog Torina. 15 primljenih i svega 3 data na tih 6 gostovanja.
  Sa druge strane Citadela koja je imala dva teska meca protiv Sampdorije i Helas Verone. Oba meca su izgubili , ali treba uzeti u obzir da su Sampdoriji dali jedan gol , a Veroni u gostima cak 2. Obe ekipe se bore za ulazak u Seriju A , Sampdorija juri mesto za baraz dok Verona ima realne sanse da kroz direktan prolaz obezbediti ulazak u prvu ligu. Dakle kada se sve uzme u obzir to i nisu toliko losi rezultati i sigurno je da ne vlada losa atmosfera u ekipi. 
Medjutim , Citadela sada bezi svega 11 bodova od Gubija i mislim da je sada pravi trenutak da pobede i obezbede sebi tako sigurno mesto u Seriji B i sledece sezone.

Nije nemoguce da uleti neki iks ovde , ali isto tako moze da dodje i to nekog zesceg prangijanja Gubija od strane domacina. U svakom slucaju ja sam odlucio da iskoristim ovu poklon kvotu , a isto predlazem i vama.

Krotone - Sampdorija GG 1.85

Fiks dana. Kratko i jednostavno. Krotone je na poslednjih 12 meceva igrao gol , a u goste im dolazi Sampdoirija koja mora da ide na pobedu s obzirom da im poslednje mesto za baraz bezi 2 boda. Vredi ispratiti i GG3+ , ali ja cu se zadovoljiti i ovom fantasticnom kvotom na GG i tradicijom Krotonea.

Bastija - Gvingamp 1 1.55

Sjajna Bastija. Klub koji je odavno trebao da se vrati u Ligue 1 iz mnogo razloga , ali evo sada i rezultatski potvrdjuju to. Ocekujem sjajne stvari u buducnosti od ovog kluba. Na domacem terenu 11-4-0 , sa 34 data i 13 primljenih golova , jedni od najboljih gostiju...U goste im dolazi Gengan , koji je solidan gost s obzirom da govorimo o francuskoj ligi , sa skorom 4-2-9 u gostima. 12 golova i 24 primljena dakle duplo vise primaju nego sto daju. U 6 gostujucih ove godine nemaju pobedu. Svega 1 remi pored 5 poraza. Sa hrabrije preporucujem i SP1 na sjajnoj 2.3 kvoti.

Monako - Nant 1 1.85

Videcu jos da li cu ih ispratiti jer je po meni ovo onaj par petkom , onaj fiks , koji svi igraju i gde na kraju ne dodje jedinica. Alarmantno stanje je bilo nakon kraja prvog dela sezone u Monaku. Klub sa velikom tradicijom je bio medju poslednjima na tabeli i sa velikom sansom za ispadanje u jos nizi rang. Ulozena su velika sredstva , dovedeno nekoliko kvalitetnih igraca. Trebalo je da prodje nesto vremena da bi se sve to uigrali kako treba i evo sada to izgleda poprilicno dobro. Zadnjih 7 meceva ne znaju za poraz. Od tih 7 , 5 su dobili. Jednako dobro igraju u gostima kao sto rade na domacem terenu. Zanimljivo je to sto igraci Monaka imaju premije od 5000 evra za svaku dobijenu utakmicu! Sjajna motivacija morate priznati. Nant kao da je digao ruke od borbe za ulazak u Ligue 1. Zadnjih 5 meceva ne znaju za pobedu , od toga 2 poraza , oba u gostima.
   Ja vam ipak predlazem da preskocite ovaj mec. Ne znam jos uvek da li cu ga igrati jer se plasim starog lisca Wiltorda . Po nekim navodima nece igrati , ali nigde nisam nasao zvanicnu vest. Nije nemoguce i da Monako izgubi ovaj mec.

Cvole - Emen 1-1 1.42

Prvi sa zadnjim. Lepa kvota na pobedu odma iz prvog poluvremena , na duplu pobed 1.80. Ipak nesto mi tu smrdi malo , tako da mozda ipak preskocim ovaj par.

Gravelin - Nansi 1 (-8.5) 1.85

Basket ne pratim skoro uopste. Medjutim ovde sam se informisao da domacin ima svih 11 pobeda na domacem terenu i da dominira francuskom ligom. U goste im dolazi u zadnje vreme posrnuli Nansi i svi kazu da dobijaju sa bar 10 razlike. U mocartu ponudjeni hendikep govori da moraju da dobiju bar sa 9 razlike da bi tip dosao. Zanima me sta strucniji misle o ovom paru ? Uglavnom kvota na pobedu bez hendikepa je 1.30 sto cu verovatno i ispratiti.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 14:33:16 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Данас у целој Холандији 2 пада бар по један гол у оба полувремена.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.