Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 925758 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Браво тебра сабијаш  Smile
Вечерас
Атлетико Мадрид 1
Ђоковић више гемова од 20.5
АЗ-Валенсија ГГ3+
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung S4 mini
Atletiko 12GG (daje gol u oba poluvremena)
Sporting 1&3+
Salke 1
AZ 2-4
-------------------------------------

21,73  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
јојојојојо, улазим у кладионицу са намером да гађам да Интер Турку даје први гол, пошто сам одгледао прво полувреме те утакмице у којој је Интер био много бољи, стижем у кладионицу да дају први гол квота 2.2 ја кренем да уплатим за 400 кад оно каже ае сачекај мало стиже неки апдејт ја погледам оно мунуше гол, ја пуко, видим обрну Хелсинки 1:2, ја чекам до 75. и на квоту 3.2 ставим оних 400 и вежем их са Пардубицама у лајву мање голова од 5.5 у том тренутку био резултат 0:2 и квота на мање 1.6 ео још мало оће крај 2/3 и резултат 0:3, моћни Интер га мунуо тако да чекам још ове индијанце за две црвене  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung S4 mini
јојојојојо, улазим у кладионицу са намером да гађам да Интер Турку даје први гол, пошто сам одгледао прво полувреме те утакмице у којој је Интер био много бољи, стижем у кладионицу да дају први гол квота 2.2 ја кренем да уплатим за 400 кад оно каже ае сачекај мало стиже неки апдејт ја погледам оно мунуше гол, ја пуко, видим обрну Хелсинки 1:2, ја чекам до 75. и на квоту 3.2 ставим оних 400 и вежем их са Пардубицама у лајву мање голова од 5.5 у том тренутку био резултат 0:2 и квота на мање 1.6 ео још мало оће крај 2/3 и резултат 0:3, моћни Интер га мунуо тако да чекам још ове индијанце за две црвене  Smile
oce tebe to live kladjene, svaka cast  Smile
ja razmisljam na felnu da predjem, u propast da odem skroz, tiketa ne mogu pogoditi, haos  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
'оће брате, добро је док је тако, тикете такође не могу да набодем, а прелазак на фелну ти не бих препоручио, осим ако умеш да пресечеш на време када си у великом плусу, али ја такве ретко виђам  Smile без зезања, ако кренеш да играш искључиво играј са својим парама и први излазак преко 10 сома подижи, ја ео знао сам да престанем, био у плусу, и сада ево годину дана скоро немам никакву жељу за игром, од тада сам био два пута и то оно чисто на ситу улетео по 500, ту брате само тренутно можеш да направиш паре, ти ако мислиш да ћеш ту да зарађујеш кинту сваки дан грдно се вараш. И још један савет, не играј када је пуно, пробај да играш када нема никог за фелном.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2012, 19:59:48 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung S4 mini
'оће брате, добро је док је тако, тикете такође не могу да набодем, а прелазак на фелну ти не бих препоручио, осим ако умеш да пресечеш на време када си у великом плусу, али ја такве ретко виђам  Smile без зезања, ако кренеш да играш искључиво играј са својим парама и први излазак преко 10 сома подижи, ја ео знао сам да престанем, био у плусу, и сада ево годину дана скоро немам никакву жељу за игром, од тада сам био два пута и то оно чисто на ситу улетео по 500, ту брате само тренутно можеш да направиш паре, ти ако мислиш да ћеш ту да зарађујеш кинту сваки дан грдно се вараш. И још један савет, не играј када је пуно, пробај да играш када нема никог за фелном.

ma salim se, nisam od tog' posla Smile radje bih trazio nekog insajdera za 3. beton holandsku ligu da ubadam prelaze Smile
odoh sad do mozzarta smisliti nesto, pametno po mogucnosti  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC ...
Jebote Kraljevcanin ti se uvek nadjes u nekoj ludoj situaaciji u klandzi...  Smile

Malo malo pa recenica ti krene sa " upadam je u kladionicu... "   Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Брате буквално је тако да гледам на нету мечеве и чекам полувремена и шта се нађе занимљиво ја кренем да одиграм, седнем на бајс, за 5мин стигнем, улећем видим да нема промена, ако нема грувам шта сам наумио, ако има чекам, седим ту циркам пиво, причам са овом што ради у кладионици, раде неке две опасне сестре близнакиње, једва их разликујем, по фризури  Smile комедија брате код мене цео дан, ео улетоше Пардубице, пало 4 гола.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC ...
Po frizuri?? onoj donjoj...  Smile
Nego iz kog si dela Kv-a???

IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Чибуковац/Војно Насеље
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.