Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 932750 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
Samsung Wave II
STATUS TIKETA: DOBITAN * Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Игра на картицу, па има оне дане ако падне један меч, игра неколико дана (све зависи од квоте) у висини уплате.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 23:21:58 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Sutra poslednje kolo u BiH... izgleda da Velež pušta GOŠK, u mocartu mnogo pala kvota na dvojku, 1.45 čini mi se. Hoće to da izađe sutra u dodatku u Maxbet?

A mislim da će i Kopenhagen i Nordsjiland da dobiju, tako da ovi drugi osvajaju titulu.
Alkokron 1 i Selta možda u hendikepu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Не желим да те одвратим од типа ал Нордсјаленд ћу диграм Х2 Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
SonyEricsson C 902
Sutra poslednje kolo u BiH... izgleda da Velež pušta GOŠK, u mocartu mnogo pala kvota na dvojku, 1.45 čini mi se. Hoće to da izađe sutra u dodatku u Maxbet?

A mislim da će i Kopenhagen i Nordsjiland da dobiju, tako da ovi drugi osvajaju titulu.
Alkokron 1 i Selta možda u hendikepu...

Ja sam dobio ovaj predlog od kolege iz Bosne: COPY/PASTE

Vidim da je sutra na GOŠK, u gostima protiv nas, 1.45 kvota u Mozzartu. 

Preporučujem 1 ili 1x. 4,50 kvota kec.

Rođeni neće zaebati Slobodu. GOŠK je sam prodao Slobodi utakmicu u Gabeli, ne vjerujem da će sad kupovati a i poznata je činjenica je da je to selendra kojoj i nije nešto stalo da igra u Premier ligi. A i loše iskustvo imamo s GOŠK- om i tim njihovim bajama, kad smo zadnji put gostovali dole na nas su se vadili mitraljezi u neredima među onim kukuruzom. 

Eto vidite šta ćete, toplo preporučujem ovo. Rođeni brato !

Ja bih ovo ipak stavio u neki sistem, da se ispostuje kvota (ovo kaze cobra) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia Lumia 920
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Hvala cobra za ove informacije  Smile
Preskočiću ja tu utakmicu, ali ovo poslednje kolo mora da se ispoštuje sa Slavijom na tiketu. Pala kvota sa 1,6 na 1,35.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
SonyEricsson C 902
Nista, brate moj! Slazem se da zadnje kolo Bosne treba ispratiti, a mozda nameste i nesto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
SonyEricsson C 902
Evo jos neke analize od kolega iz Bosne...

Velez - GOSK 1 - 4,45

Veoma smjesna kvota... Kladionice su stavile ovoliku kvotu na Velez samo zato sto Gosku treba pobjeda da ostane u ligi, inace je ispao... Velez ce utakmici pristupiti kako sam cuo sa najjacim timom i pokusace izbaciti GOSK-a iz lige. Ja sam uvjeren da danas ako Slavija pobjedi Slobodu da je GOSK taj koji putuje u nizi rang. Velez je mnogo kvalitetniji od GOSK-a. Gosk Gabela je jedna ocajna ekipa moze se tako reci iz sela Gabele, mjesta koji ima 3 000 stanovnika nemaju para nikako i svi u savezu rade sve protiv njih da se oni izbace. Sami su prodali svoju utakmicu kod kuce za opstanak protiv Slobode i izgubili 1-4 i sa tim sami sebi presudili. Prva utakmica u Gabeli u prvom dijelu sezone zavrsila je 0:0. Velezu je u interesu da prije sacuva Slobodu u ligi pobjedom nego Hercegovacki klub GOSK. Trener Veleza je izjavio da ce pokusati izbaciti GOSK-a iz lige, a ja sam u to uvjeren 100%! Kvota je odlicna a u nekim kombinacijama imam i 1X - 2,25 pa mozete i to probati.

Leotar - Zeljeznicar X2 - 2,52

U Trebinje danas dolazi ovogodisnji prvak Zeljeznicar. Kvota je smjesna jer je na domacina 1,30 isto kao i na GOSK jer je domacima potrebna pobjeda za opstanak u ligi. Cak ni remi im ne odgovara. Male su sanse za Leotar da pobjede prvaka BiH koji se ove sezone prosetao ligom. Trener Amar Osim iako je prosle nedelje proslavio titulu, izjavio je da u Trebinje ide nastaviti seriju. Rijec je o nevjerovatnoj seriji Sarajevskog Zeljeznicara koji nije porazen 35. puta uzastopno i koji svoj 36. uzastopni uspjeh trazi upravo u Trebinju. Trener Zelje Amar Osim izjavio je da idu opusteni u Trebinje ali da ce dati sve od sebe da ovde ostanu neporazeni kako bi mogli ovu polusezonu okoncati bez poraza! Leotar je srpski klub u Bosanskoj ligi i svakako da Zelji odgovara sto vise klubova iz federacije stoga ovde nema govora o nekom pustanju ili tako nesto. Zeljo nece danas otici kuci praznih ruku, barem ja tako mislim! 

Siroki Brijeg - Olimpik Sarajevo 2 - 1,85

U Siroki Brijeg danas dolazi ekipa Olimpika iz Sarajeva koja mora pobjediti ukoliko zeli Evropu. Ovo je zadnje kolo i Olimpik je na tri boda od Evrope.
Olimpik dolazi u goste ekipi koja je totalno nezainteresovana za danasnji match jer sve vise su se okrenuli Evropi a ova utakmica im je od nikakvog znacaja. Osigurali su tu drugu poziciju i nema sanse da i danasnjim porazom ne budu tu jer trecoplasiranom bjeze 8 bodova.
Olimpik pruza odlicne partije ove sezone, i zasluzeno se nalazi na tom petom mjestu. Imaju 3 vezane pobjede u nizu (Protiv Sarajeva 1-0, u gostima protiv Kozare 0-6, te kod kuce protiv Leotara 4-1). Dodatno olaksanje Olimpiku je to sto je Siroki Brijeg kaznjen sa utakmicom bez publike tako da ce danas Pecara biti prazna. Razlog toga je divljanje navijaca Sirokog u finalu kupa protiv Zeljeznicara. Znaci jednostavno Siroki nezainteresovan, isprobace mladje igrace, bez publike... Olimpik motivisan, na korak su do evrope, nece imati pritisak publike... Sve govori da ce Olimpik danas da uzme 3 boda i da ceka rezultat Sarajevo-Borac koji ce odluciti putnika u Evropu.

Kvota na ove 3 utakmice je: 20,75 .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
Samsung Wave II
Leotar - Zeljeznicar 2 @ 5,2

Прича се да неће да их пусте, иако им ништа не значи! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.