Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 294213 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia E71
New York Islanders - New Jersey Devils 2 kv.2.20
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 217
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
River - Argentinos 2 kv 4,20
Florida - Washington H2 (-1,5) kv 2,60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Wave II
Augsburg - Dusseldorf  2  3/10
Dep. La Coruna - Real Sociedad   X   3/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 217
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
Proso vikend pa opet da se neka kinta zaradi (bar se nadam)

Galdon - Camilo 1 kv 1,70
Vitkovice - CBudejovice 1 kv 1,85
Vaslui - U Cluj 1 kv 1,60
Acasuso - Lapentti 1 kv 1,45
Augsburg - Dusseldorf 1 kv 1,70
Martic - Wozniak 1 kv 1,85
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Motorola ex109
Pon,23:00 R.Marino-Malek T 1 @ 1.45 Lutrija BiH

Kvalifikacije za I.W. i treba pokušati iskoristiti sve što nam pružaju.Rebecca Marino Canađanka,rođena 16.12.1990 godine.Odmah da kažem da sam imao priliku gledati ovu mladu Canadsku nadu,i to na FED CUP-u kada je igral aza svoju zemlju u Novom Sadu protiv reprezentacije Srbije.Ono što sam primjetio je da ima strašno dobar servis,a ako se nevaram jedan takav je išao preko 205 km na sat,što ga je svrstalo među 5. najjaćih servisa svijeta.U tom meću koji sam gledao izgubila je od Jovanovski 67,36.Rezultatski loše,ali ono što sam vidio je bilo vrlo dobro,posebno se to odnosi na prvi set.Tokom cijelog meća je vodila i imala break viška na svojoj strani,i samo malo joj je nedostajalo koncentracije reklo bi se pa da taj set ode na njenu stranu.Bilo kako bilo odigrala je tie break i set izgubila što se kasnije odrazilo i na sam meč.Od ostalih rezultata ove sezone izdvojio bih turnir u Memphis-u ,naime Marino je dogurala do finala,ali je na njenu žalost,morala da preda finalni dvoboj zobg povrede.Od tog 20.02 nije odigrala niti jedan meč,vjerovatno gledajući da povredu sanira do ovog I.W.Treba još reći da je na AO dogurala do drugog kola što je sasvim pristojan rezultat.Što se tiće prošle sezone,ima vrlo dobar skor na tvrdoj podlozi 22/10,ako još ktome dodamo indoors onda možda i odličan,skor na indoorsima joj je 17/6.Sa takvim rezultatima jasno nam je da se ova teniserka nalazi na odličnom 63. mjestu WTA liste.Marino večeras ide na teniserku koja je mnogo lošije rangirana od nje,ali vjerujem kako neće potcjeniti svoju protivnicu i da će u meč ući maksimalno koncentrisana.

Malek Tatiana,rođena 08.08.1987 godine i nešto je starija od svoje današnje protivnice a samim tim je i nešto iskusnija teniserka.Što se tiće njenih igara one se vežu najviše za zemljane terene,i tamo i ima najviše uspjeha.Međutim u zadnje dvije godine nema ni na clay-u baš rezultata sa kojim bi se mogla pohvaliti.Najbolje rezultate ostvarivala je u sezoni 2006,2007,2009.Prošle godine zakazala je na svim podlogama,tek malo bolje rezultate je imala na indoorsima(12/5).Na zemljanim podlogama tek 15/13 a na hardu užasno loša 6/10.Ove sezone kao da se ništa nemjenja,odigrala je 7 utakmica i ostvarila jednu pobjedu.Ostvarila je samo pobjedu nad Narom i to u kvalifikacijama za turnir u Dubai-u.Nešto pod hitno Malek mora da promjeni,trenutno ima niz od tri poraza i teško je za povjerovati da očekuje i četvrti,stoga će danas ući maksimalno raspoložena u meč,ali i svijesna da se nalazi na neprirodnoj podlozi i da protivnica nije ni malo lagana.

Oklada

Ovo je sve samo ne lagan meč,s jedne strane imamo jako mladu teniserku,kojoj podloga leži maksimalno,a sa druge strane ponešto iskusniju Malek,koja igra utakmicu a protiv sebe ima puno toga,najprije ima poprilično lošu seriju,zatim ima podlogu koja u ovom meču nije njen saveznik.Po meni ovo je jako riskantna oklada,ali bez obzira na sve ja sam se odlućio ipak okladiti na mladu Canađanku.Sretno svima.

Tenis Indian Wells Kvalifikacije 1
Pon,22:15 Chanelle Scheepers-Misaki Doi 1 @ 1.50 Betlive
*Nakon krace pauze ponovo pisem analizu iz svijeta tenisa.Ubija me ovaj fudbal,tako da cekam kako pocetak Indian Wellsa tako i pocetak nekih challengera,pa cu pisati analize najvise o tenisu.Kao sto vidite,pocinje Indian Wells,necu se osvrtati na sam turnir obzirom da su kvalifikacije na programu,ali kada krene sa prvim kolom onda cu malo vise i o samom turniru,zasad cu samo reci da se igra na tvrdoj podlozi(hard).

*Chanelle Scheepers rođena je 13.03.1984 godine u Harrismithu(Juzna Afrika) gdje joj je i dan danas prebivaliste.Tenisom se kao profesionalac pocela baviti 2000 godine,a trenutno zauzima 81 mjesto na WTA ljestvici,dok je najbolji raking karijere za nju bilo 68 mjesto koje je drzala u Februaru ove godine.Sada je spala na toj listi,prije svega jer ne igra bas dobro,odnosno nije otvorila sezonu kako treba.Proslu sezonu zavrsila je na skoru 30-27,na svim podlogama,i nije osvojila niti jedan turnir.Sto se tice harda,u karijeri na hardu ima skor 139-109,a proslu sezonu je zavrsila na skoru 18-18.Ove sezone ima skor 6-6,a sve meceve igrala je na hardu.Pocela je sa turnirom u Brisbaneu gdje je ispala u prvom kolu kvalifikacija,bolja od nje bila je Cristea sa 2:1(63,46,64).Nista bolje nije prosla niti na turniru u Sydneyu gdje opet ispada u prvom kolu kvalifikacija,ovaj put od Zahlavove sa 2:0(76,64).Prve trzaje u sezoni vidim na AO gdje sva sreca nije igrala kvalifikacije,pa je u prvom krugu izbacila Sprem sa 2:1(46,64,62),u drugom krugu je izbacila Kulikovu(64,46,75),ali je u trecem krugu ispala od Azarenke sa 2:0(63,63).Posle tog turnira nastupila je na turniru u Pattaya Cityu,gdje u prvom kolu izbacuje Malek sa 2:0(76,62),ali onda ispada od za nju veoma neugodne protivnice Amanmuradove sa 2:0(62,64).Nakon Tajlanda seli se u Dubai,gdje je odigrala sasvim solidno.U prvom kolu kvalifikacija mec joj predaje Darya Kustova kod vodstva Scheepers 61,3:0.U drugom kolu izbacila je Brianti sa 2:0(62,62),a u prvom kolu turnira napravila je odlican posao izbacivsi Mariu Kirilenko sa 2:0(62,62).Ipak u 2 kolu ispada od Jelene Jankovic sa 2:0(62,63).Posle Dubaia kratak izlet u Dohi,gdje je ispala u prvom krugu kvalifikacija od    Kirsten Flipkens sa 2:0(75,76).Chanelle Scheepers igra desnom rukom,omiljena podloga za nju je hard,a moram priznati da je nisam nikada gledao,mozda i jesam ali se trenutno ne sjecam.Pregledao sam par meceva na netu i moze se zakljucti da je Scheepers uglavnom igra sa osnovne linije,ne izlazi previse na mrezu,i dosta razmjenjuje udarce.

*Misaki Doi rođena je 29.04.1991 godine u Yokohami,a kao mjesto prebivalista prijavila je Chibu.Tenisom se kao profesionalac bavi od 2006 godine,a trenutno zauzima 119 mjesto na WTA ljestvici,sto joj je najbolji ranking karijere.Dosta je mlada svega 19 godina,pa ima vremena za napredak.Sto se tice tenisa,proslu sezonu je zavrsila na skoru 33-23,i uglavnom je mozemo vidjeti po azijskim turnirima,mada je igrala i na ostalim kontinentima.U prosloj sezoni osvojila je turnir u Toyoti(tepih),a na ostalim turnirima ispadala je u prvim kolima,dok je na malo slabijim turnirima prolazila,ali nije igrala finale nekog drugog turnira osim Toyote.Sto se tice harda,kroz karijeru na hardu ima skor 42-35,a proslu sezonu je zavrsila na skoru 20-18.Ove sezone je trenutno na skoru 2-4 i sve meceve igrala je na hardu.Pocela je sa turnirom u Brisaneu gdje je ispala od Sprem sa 2:1(64,57,75).Na AO je igrala kvalifikacije,gdje je prosla prvo kolo izbacivsi Ryoko Fuda sa 2:0(62,64),ali je onda predala mec Sesil Karatantchevoj kod rezultata(63,67,2:0).Nisam uspio naci zasto je predala zaj mec,ali na Fed kupu protiv Zarina Diyas ponovo je predala mec kod rezultata(67,64,4:3),sada zbog grceva,tako sam nasao.Posle Fed kupa uslijedila je pauza od mjesec dana,i onda se pojavljuje na turniru u Kuala Lumpuru,gdje u prvom kolu izbacuje Tetiana Luzhansku sa 2:0(62,63),ali u drugom krugu jaca od nje bila je Jarmila Groth,koja nosi pobjedu od 2:0(76,63).Doi igra lijevom rukom,omiljena podloga za nju je hard.Nju 100% nikad nisam gledao,ali sada sam malo pogledao par meceva(i ima ih samo par) i mogu reci da igra dosta agresivno barem prema onome sto sam ja vidio.Uz sve to iako je dosta mala 159 centimetara,ima dosta solidan servis.

*H2H između ove dvije igracice ne postoji,sto znaci da im je ovo prvi međusobni mec.Scheepers je prosle godine prvi put nastupila na Indian Wellsu ali je ispala u prvom kolu kvalifikacija od Amanmuradove,dok Doi nikada nije nastupila na IW.Prednost dajem Scheepers,jer dosta je iskusnija teniserka,sa vise jacih turnira,jacih meceva i jacih protivnica u rukama od Doi,koja je istina dosta mlada teniserka i citam da je dosta perspektivna.Kako god,Scheepers pored toga sto je za mene bolja tenisera u ovom trenutku,ima i prednost u visini visa od Doi za 15 centimetara,sto ce joj donositi prednost kod servisa.Opet iz onoga sto sam vidio i Doi i Scheepers se dobro krecu po terenu,tako da ocekujem jedan otvoren mec,te pobjedu Scheepers.

[Edit by Tranda90: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:27:38 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjena reklama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Mitsubishi Pajero
Barcelona - Arsenal H1 @1.75

10/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 217
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
Jucer vanderno dobar dan uslo sve
Danas ima dost mina u favoritima ali eto ovo kroz dan i nadamo se opet sreci

Gonzalez - Molteni 1 kv 1,50
Farjestad - Brynas 1 kv 1,50
Lahti - Tappara 1 kv 1,70
Yaroslav - Riga 1 kv 1,60
Trevisan - Pereira 1 kv 1,70
Lorenskog - Valeranga x2 kv 1,55

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ajde nisam odavno ostavljao nista...

Preston Nort End - Lids Junajted  3+  1.70

Svonsi Siti - Votford  1  1.70

Midlzbro - Derbi Kaunti  1  1.95

Lester Siti - Norič Siti  1  1.95

10.98
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Један рекреативни за вечерас:

Барселона 1&4+
Нотс Каунти 4-6
Шахтјор 1Х
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
NHL

Philadelphia Flyers -   Edmonton Oilers   +

Florida Panthers - Chicago Blackhawks  2   

San Jose Sharks - Nashville Predators  1   

Montreal Canadiens -  Boston Bruins    -     
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.