Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 702 703 705 706 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1557386 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ЧСК Пивара-Телеоптик 1

Аир-Ерди 1
______________________________ ___

Тромсо 1
Штабек 1-1(Алмејда)
Рад 1
Смедерево 1
Хајдук Сплит 1
Бајерн 1
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 15:42:35 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy
poslednjih 6 meceva izmedju Hala i Vile  Smile

Braunsvajg bi trebala doci dvojka. U punom su naletu... u zadnjih 6 meceva imaju 5 pobeda i neresenu, jure visi rang... Kil je realno ispao, tesko moze da opstane.

Braunsvajg na poslednja 3 gostovanja u Kilu ima 2 pobede, 1:0 i 4:0. Kvota je primamljiva...na netu je 1,90.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dule Vujošević može i sa zvezdom da uzme titulu,

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
Dortmund (am) 1
Staebek 1
Tromzo 1
Zeljeznicar 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
   NACIONAL (URU) -MONARCAS (MEX)  2   4,5,gledajuci tabelu njima vise odgovara da budu drugi nego prvi jaci timovi su u grupama na drugim mestima(Sao Paolo,Flamengo,Internacional...)pa me nebi iznenadilo da namerno izgube nebi li bili drugi.Ja hteo u singlu 2-2 za 1000 kvota 8 ali nemoze u singlu u Balkan betu pa stavio to 2-2 i vezao sa UChile 1+ i Assiriska 1+ i uplatio 500
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson P1
Harel Levy - Yen-Hsun Lu 2 @ 1.513 8/10

Ovaj lu uopce nije los igrac.9-6 ove sezone na tvrdom.Osim soresena gubio je od rodicka ,monfilsa gonzaleza sve top igraca.Lani takodjer preko 50 posto pobjeda 25-20.Malo je nezgodan za igrat izvan azije i oceanije.Ali svejedno Uzimo je setove del potru ,simonu , pobjedjivo nalbandiana.Znaci krije se u njemu igrac ali dosta ovisi o servi.Levy takodjer tipican igrac tvrdog sa ovisnoscu o servi .Lani je bio puno bolji sa 36-15 na tvrdoj podlozi dok ove ima 7-6.U normalnim uvjetim bi levy bio jebeni value ali gledajuci ove godine formu ne izgleda neslomljivo na servii sto za igraca tvrdog svakako je najbitnija stavka.Meni se tu cudan lu vise dopada

Lacko L. - Bozoljac I. 1 @  1.513  8/10

Prvo sam mislio na liliju zbog value chelnger level turnira i starog znalca prodaje lacka.Ipak nemrem protiv igraca koji dobiva ljubicica i sepija i uzima setove berreru,juznom i gglu.Ilija je jos uvijek samo chelnger level player.Lacko je u losoj formi a ilija dize formu ipak ovo lacko po meni na misice u tri seta dobiva

I.Navarro - E.Schwank u21½ @ 2.050  5/10

gamovi je igra kocke 50-50 u ovom slucaju je value veci na under pa uzimam to uzevsi u obzir da je spanjolac navaro kripl i da je tu zahvaljujuci spletu okolnosti i odustajanja ko sretni gubitnik jer je od rochus izgubio 6-2 6-0.Scwank je solidna cak vrlo dobar zemljas sa skorom 14-6 ove sezone na zemlji.Zadnje kolo je rijesio hewita u 2 seta pa nevidim razlog da i ovdje to ne rijesi u dva sa breakovima
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 11:55:29 od AbOnOs999 »
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ja sam igrao Schwanka 1,Bozoljca over gemovi,Beluccia 1,Soderlinga over od tenisa.Od fudbala Laneli 1,Asiriska X-1,Dalas 1,+ hockey HPK-TPS 0-5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bet and win!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Vracam se, nadam se uspesno!!!
Veliki pozdrav za mog brata Almeydu! Decko gadja i ima osecaj neverovatan!  Smile heee

Danas cu samo odigrati:
Hamburger 1
Atletico M. 3+
@3.20

Pozdrav i srecno!  Smile

Tiket od sinoc, steta sto mi singl Santos 7+ nije prosao!! Falilo 2 gola jbg, ne moze stalno!
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 12:57:49 od exposed98 »
IP sačuvana
social share
Exoume mafia ksana! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Alcatel 258
HSv 3+ pp, Atletiko x-x...
kvota 35+ ja cu staviti 200 dinkica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 647
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
New Jersey Devils - Philadelphia Flyers    1        kv 2     100/100
San Jose Sharks   - Colorado Avalanche     1    kv 1.8    9.5/10
Portland Trailblazers -   Phoenix Suns    1    kv 1.85      8/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson P1
Albert Ramos-Vinolas - Ernests Gulbis  -4 2 @ 2.10  9/10

Ovaj chelnger level spanjolac je napravio jedan od najvecih upseta ove godine pobjedom u proslom kolu nad gonzalezom.Usko specijalizirani spanjolac sa skorom 69-25 na zemlji lani i ove 15-10.ali ovo mu je prvi veci uspjeh na atp turnirima.Takvi igraci cesto izgore pose velike pobjede kao sto je ova bila nad gonzalezom.Sad kad je jos tu u pitanju gulbis ne igrac zemlje sve bi govorilo na plus hendi ili cak novi upset.Ipak ja cu tvrdo na gulbisa koji iako nema dobar skor na zemnji i puno meceva kad igra igra sam velike turnire i predstavlja muku za top zemljase 2008 je covjek cak bio sa to svojom ne prasinarskom igrom u cetvrtfinalu rg-a.Ove godine igra odlican tenis na tvrdoj podlozi a i ovaj prelazak na zemlju nije los 3-1 poraz od wave u monte carlu nije nis cudno.U principu sve govori za domaceg igraca barem hendi plus no taj chelnger nije naviknut na ovakav pritisak atp-a a i na chelngerima zna zapest pd razno raznih oko 500mjesta igraca.

Jurgen Melzer - Fernando Verdasco 1 @ 5.30  3/10

Ovdje idem cist loviti u mutnom na koeficijent koji iako puno bolji zemljas ne opravdava verdsco.Uz to tu je i faktor umora jer verdasco je igro finale monte carla.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 15:22:28 od AbOnOs999 »
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 702 703 705 706 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.