Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1573249 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy
na dosta sajtova sam video da ljudi trpaju keca na nojstadt protiv matersburga.

kvota je 1,80.

stavio sam keca ali nesto me bas i ne privlaci taj par  Smile

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Partizan-Vojvodina X @ 4,50 2-X @ 14
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson P1
Tomas Berdych - Fernando Verdasco 1 @ 1.952 5/10

Ovo bi prema nekoj logici sve trebalo ici na verdascovu stranu na ovoj podlozi radi zemlje kao podloge.Ali birdman igra nevjerojatan tenis ko da nije to isti covjek od lani sa zemlje.Ceh nikad nije bio dobar na zemlji ali zadnjih par meceva od amerika na sporoj tvrdoj podlozi (koja je slicna zemlji ) do prva dva kola koja doduse nije imo pravog protivnika briljira.Ovo ce biti pravi ispit.Gas i lopez nisu ni blizu verdascu.Verdasco po statsu sve ima na svojoj strani.Ali vec duze vrijeme igram protiv ovog covjeka jer recimo od razlaska sa ivanovickom nije bas top formi.Dosta grijesi u igri i forhend nije precizan i ubojit ko nekad.Gledo sam ga protiv cilica u miamiu i to je bio mug fest.Greska na gresku jednog i drugog a vec je protiv melzera spasavo zivu glavu.Sve ide na stranu verdasca ali ovo je 50-50 mec i birdman dobrim servisom moze cekati ono jedno gusenje na servisu koje ce verdasco zasigurno uciniti barem jednom po setu.Znaci 50-50 mec ko nametne igru ja idem na veci koeficijent

Marin Cilic - Albert Montanes -3 1 @ 1.87  6/10

Ovo je malo diskutabilno ali ja na feeling.Cilic je mentalni idiot ja nisam vidio covjeka iz top 10 koji radi vise pogresaka u igri uz to iako ima ivanisevica u kutu servis mu nejde pa nejde vec duze vrijeme je na ispod 50% prvog servisa.Odigro je lose zadnji mec protiv andreeva ali andreev je vrlo opasan zadnje vrijeme.Montanes je top prasinar sa manom vecine prasinara mlakom servom.Cilic ne voli igrace tipa montanes koji ga u dugim izmjenama tjeraju na pogresku posto cilic 2-3 izmjne sve iznad pada greska.I eto sve vodi na montanes a ja hendi cilic zasto.Cilic je uspavani talent i ako mu se samo malo digne serva i smanji broj pogresaka opasnost je za top 10 igrace sto montanes svakako nije.Montanes je nakon retarda serv voley bagija na zemlji doso na seppija i tu je vec izgubil set sa svojom servom.Cilic je jos opasniji .žvec dugo od ulaska od top ten cilic strajka vrijeme je za neki iskorak

Tommy Robredo - David Nalbandian 1 @2.2  5/10

Kod robreda pizduna imam jedno pravilo kad je favorit igram ili hendi plus na protivnika ili cisto na protivnika.Kad je underdog kao danas volim odigrat na njega.Robredo nakon katastrofalnog tvrdog dijela sezone se pocel buditi.Dal je budan videli bumo danas protiv teskog protivnika.O nalbiju sam pisal jucer kad sam igro protiv njega i zasto igram poritv njega spasavo je servise za mec juznog i pobjedio 7-6 u tie treceg ,znaci sad dodajem i umor.Nalbija prednost je bolji udarci sa osnovne i motivacij posto rijetko igra bira sam turnire na kojima zeli nastupiti i ne fixa sto je robredo suprotnost.Mane su slabije kretanje na zemlji i mozda umor nakon juznog.Vecina teniskih kladionicara ce tu na nalbija bez razmisljanja cak hendi .Ja cu bas na robreda jer taj lik je najopasniji kad je underdog

Novak Djokovic - Stanislas Wawrinka 2 @ 2.80 4/10

Ovo je recimo svojevrstan test izlaska iz krize djokovica.Meni wava vrijedi ovog koeficijenta.Djokovic nije mogo neznam sto popraviti u svojoj igri nakon miamija nije imo dosta vremena.Ima malki servis i vise ce imati problema na svojem servisu nego na wavinom .Mislim da ce ovo biti break fest.Wava je na zemlji jako opasan cak mu je u proslom monte carlu iz kojeg djoko brani finale uzo set a tad je djoko bio puno bolji.Ovo je recimo vise protiv djokovica odabir nego za wavu.Koeficijent mi se svidja pitanje dali je djokovic izaso iz krize.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 10:16:32 od AbOnOs999 »
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Gledao sam juce meceve Djokovic-Serra F. iNalbandijan-Juzni,Djokovic me je srusio na vise gemova ocekivao sam da ce igrati mlako kao u svim mecevima ove godine ali je prvi put odigrao agresivno napadao svaku lopticu i videlo se to u rezultatu,ako odigra isto i danas wavrinka nema sanse, a mislim da ga stize i umor posle Casblance .Sto se tice drugog meca Nalbandijan je odigrao veoma veoma dobro,Juzni je odigrao jedan od najboljih svojih meceva na sljaci i izgubio dobro se kretao bekend ga je sluzio pogadjao je servis u odsudnim trenucima ali nije pomoglo i mislim da ako Nalbandijan igra na ovom nivou moze svima da napravi problem.Treci mec na koji bih se osvrnuo je Ferrero-Tsonga,iako ferrero igra po tradiciji igra dobro na sljaci tipovacu na Tsongu zato sto je u Monte Carlu mozda i najbrza sljaka od svih turnira sto pogoduje Tsongi, a drugi razlog sto ga je isti razmontirao pre nepunih mesec dana 6-2 6-2 u majamiju iako je ferrero igrao dobro(gledao i taj mec).Djokovic 1,Nalbandijan 1,Tsonga 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Zakarpattya : Chornomorets 1 @ 2.2 8/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Partizan - Vojvodina x/1

Valensija - Bilbao 2

Almeria - Real 4+

Lanelli - Haverdfordwest 4+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E250
Brondbi 1
GAIS 1
Valerenga 2

Tražim mišljenje šta singlirati od ove gospode sa severa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Brondby - Nordsjaelland 1 @ 1.65
+
Molde - Strømsgodset 1 @ 1.70
=@ 2.8

Koge - Sonderjyske 1X @ 1.6
Biel - Lausanne 1 @ 1.9
Vaslui - FC Brasov X2 @ 1.85
Karpaty - Shakhtar 2 @ 1.45
Partizan - Vojvodina 1 @ 1.35
=@ 11

Запалила се дабогда
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koge-Sonderjyske 2-1 @ 35
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
   Smile

standard da daje 2 gola u prvom poluvremenu.
Moraju furijozno da krenu od prvog minuta, genk je juce pobedio,
vodi na play-off tabeli, osim u bodovima standard zaostaje i u gol razlici- 3 gola plus za genk.
Tako da jovanovic i ekipa bez kalkulisanja moraju protiv bersota (potpuno nemotivisanog, igraci vec na raspustu )
da krenu u napad
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 19:54:33 od aguero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.