Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 648 649 651 652 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1542408 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n96
De Bakker Thiemo (NED) - Daniel Marcos (BRA) 2 koef 3.65 (pinnacle) 5/10

Iako je nizozemac veliki favorit po kladionicama vjerovatno zbog ultra loseg skora ako se taj mali broj tekmi moze zvati skorom brazilca na tvrdom.Ja ipak tu vidim sansu jer ni nizozemac nije udarac ima nesto vise meceva na tvrdom ali nista impresivno vecinom namjestenih par kola na domacim turnirima.Ovo je susret dva zemljasa slucajno na tvrdom.Tu ce biti puno igre malo aseva i u takvom mekom mecu ja vidim sansu brazilca.Ovaj koef se temelji cisto na ocajnoj igri daniel na tvrdom ali to su redom bili igraci tvrde podloge sto nizozemac svakako nije.Meni je ovo egal i ovaj koeficijent nemrem preskocit.Kako ce zavrsiti samo bog zna jer kad dva igraca zemlje igraju i 6-0 rezultati nisu neuobicajni.

N. Almagro - M. Zverev 1 koef 1.49  (pinnacle) 10/10

Almagro nije u dobroj formi i vise je prasinar ali zacudjujuce ima izvrsan skor za prasinara na tvrdoj podlozi.Cesto zna prodat mec ali ovo je ipak veliki turnir pa nebi trebao prodavat.Zverev je jedno vrijeme puno obecava cak lani igro na pocetku sezone odlican tenis ali ove godine i kraj prosle je katastrofa.Zverev bu sam sebe pobijedio greskama a iskusni prasinar almagro ce znati iskoristiti prilike.Zverev bi ovdje trebao pruziti jednu od svoji najboljih partija za prolaz ali po igrama u zadnje vrijeme jednostavno to nema u sebi u ovom trenutku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E61
Ko djuska online - jedan predlog - pokupljen na netu.

23:00 Velez Sarsfild - Lanus  - tip 2 - kv 3,35

posto mi je Monagan prosao u dublu CSKA ovo cu da sinliram za vajferta!!!

..................................................................................................

Prosao Monagan moj k..c - mamu im j...m onu njihovu - pa ljudi koji sam ja baksuz!!!!
Kucam poruku - 5-6 minuta do kraja vode 2:0 opusteno dolazi i majmuni prime 2 gola u 3 minuta sve im jebem od portira do uprave!!!! Naravno FT 2:2
Jebo me pas da me jebo!
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 22:58:29 od cikis »
IP sačuvana
social share
Audaces fortuna iuvat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n96
S. Stakhovsky - W. Odesnik 2 koef 2.21 (pinnacle)  5/10

Hm staki je odlican server i tvrda podloga mu najvise odgovara .U zadnje vrijem igra solidno imo je nesrecu da se sastajo sa soderlingom tsongom djokovicem i slicnim protivnicima .Odesnik pa nije bas narocito poceo isto je imo objektivno jace protivnike od sebe kohlshreibera i stepaneka .Lose je amerikanac zavrsio i lanjsku sezonu.Mada sve govori na stakija tako i kladionice spustaju koeficijent na njega ja cu na amera na domacem terenu.Ameri su uvijek cudni i igraju bolje na svojem terenu uz to odesnik bi trebo imati motiva jer brani bodove cetvrtfinala lani tako da usprkos slabije forme meni je ovo 50-50 i ja cu na amera na svom tlu na veci value

A. Seppi - R. Ginepri 2 koef 2.55 (pinnacle) 6/10

Skorom pa slican pick domaci igrac underdog protiv boljeg ali nestabilnog protivnika.Ginepri cak nevjerojatno ali istinito brani lanjsko finale.U svakom slucaju na dobar dan amer je u stanju zagorcati svima sa svojim servisom u protivnom je u stanju izgubiti masno.Ipak seppija nikak ne volim kad je favorit a ginepri bi trebo braniti bodove na domacem ternu sa publikom iza sebe

V. Hanescu - J.I. Chela 1 koef 1.53 (pinnacle)  10/10

he he nemrem sam underdoge gadjat mora i neki favorit dobiti .Chela je prasinar i poprilicno los na tvrdoj podlozi
.Hanescu s druge strani iako tipican istocno evropski prodavac puno boljeg servisa sto bi mu trebala biti prevaga na ovakvoj podlozi.Dobivo je rumunj i puno jace igrace na tvrdoj podlozi samo je pitanje volje.Uostalom ima 3-0 u medjusobnim susretima ukljucujuci i nedavni susret u australiji koji je lagano dobil.Mora se poklopiti bezvolji rumunj sa slabim servisom i iznad prosjecnim servisom prasinara chele da bi tu napravio upset.Meni je ovo maks iako rumunj cesto prodaje
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 00:25:56 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S4
Ovo je sto sam sada na brzinu izvukao kao sumnjive meceve, i mogucu saradnju, sada treba probrati izmedju ovih:

Offenbach - Regensburg X
Slavia Sofia - Blagoevgrad
Thun - Lausanne
Most - Karvina FC
Luton - Wrexham
Coventry - Plymouth
Huddersfield - Norwich X
Paks - Vasas
M. Zaporozhye - M. Donetsk

Ajmo se sad svi aktivirati, 3 tipa od ovih ili eventualno jos neki drugi, da to spojimo i to je to.

I stvarno ne mogu da se otisnem utisku, Genoa - Cagliari...ovdje iz aviona se vidi da saradjuju, samo ne mogu da odgonetnem sta ce da dodje. Zbog ove sezone 01/02 moze i X... Nisam pametan, a ne znam da li je slucajno, omjeri utakmica su im identicni.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 01:55:28 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia E71
Genoa - Cagliari X2
za hrabrije cist X

Zato sto su odigrali nereseno sa Interom i zato sto ce skoro svi igrati na Djenovu.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
Zastava Republika Srpska Krajina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
SonyEricsson k750i
lorient - lens   1
herta - nurnberg   1
7/10
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 11:16:16 od mitoman »
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

RED DEVIL

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1219
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia x6
zasto su mnogo vece uplate na vest hem nego na celzi?jel to zbog revansa LS,povreda nekih???

Chelsea sa trecim golmanom...tako bar kazu...i povredjen Esijen,Esli Kol,Bosingva... moguce da je zbog toga
IP sačuvana
social share
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7,
svi ti osim golmana nisu igrali ni protiv stoke citya pa je celzi dobio 2 0
sad sam vido na netu da west ham ima 6,7 rovitih igraca a njima bi to trebo biti mnogo veci problem nego celziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Most - Karvina 1  @ 2.00       9/10
Ceska 2. liga 14:30     

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 579
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
13.03. (Sub) 20:45 Napoli - Fiorentina   1  @2.15  VIP TIP   Smile
IP sačuvana
social share
BESPLATNI BITCOINI    https://freebitco.in/?r=5263734
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 648 649 651 652 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.